Računari
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: Računari
Da, vidim da figuriraju neki 12.6mm i 9.5mm.
I toga možeš više da poručiš, neće da se baci. :-D
Tapatalk
Tapatalk
Jel ima neko preporuku za laptop, do 40-50k? Nemam nekih preteranih zahteva, samo da nije integrisana graficka itd... 

Za model nemam predlog, ali sto se tice prodavnice videh neki laptop centar da imaju ok cene
Potreban mi je dobar servis za lap top u NS
U pitanju je Lenovo P580, aterirao je sa nepoznate visine i nije u najboljem stanju
U pitanju je Lenovo P580, aterirao je sa nepoznate visine i nije u najboljem stanju

stefanan napisao:Za model nemam predlog, ali sto se tice prodavnice videh neki laptop centar da imaju ok cene
Hvala, gledacu tamo
Jel može nekako da se napravi od Win 7 DVD-a bootabilni USB?
Iz nekog razloga prebacivanje u ISO i onda na USB neće da prođe sa onim USB DVD Toolom. Nije kod mene slučaj pa ne znam detalje.
Iz nekog razloga prebacivanje u ISO i onda na USB neće da prođe sa onim USB DVD Toolom. Nije kod mene slučaj pa ne znam detalje.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Može, ja sam davno napravio po nekom uputstvu sa neta al ne sećam se više detalja osim da nije bilo neke nauke
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Može. Ja sam radio kao na ovom klipu.Heinz napisao:Jel može nekako da se napravi od Win 7 DVD-a bootabilni USB?
https://dl.dropboxusercontent.com/u/201 ... lation.wmv
Širim haos!
Burazer napravi ISO fajl sa raznoraznim programima i to ne prođe u onom Toolu. A ne može da se postavi DVD kao source.
To je opet od ISO?
Samo da potvrdim ovo što je Uroš napisao, jer upravo testiram browsere na jednoj skromnoj VM (Tiny XP, 1Gb RAM, 3G net): Chrome se raspada posle 4-5 otvorenih prozora, nekad i 1 prozor pravi problem ako je krcat sadržajem. Računar krene da swapuje i ne zna više gde se nalazi. Ako ugasim Chrome treba mu posle 5-6 minuta barem da se opasulji.
Firefox samo pršti, otvorio sam sto kila prozora bez ikakvih problema. Mislim da bih mogao da smanjim količinu RAM ovoj VM za 25-30% bez problema i rasteretim matični računar. Obaška što na ovom novom FF skrolovanje stranica klizi kao po ulju, baš mi se sviđa. Možda ću i ja posle mnogo godina da se vratim na FF.
Firefox samo pršti, otvorio sam sto kila prozora bez ikakvih problema. Mislim da bih mogao da smanjim količinu RAM ovoj VM za 25-30% bez problema i rasteretim matični računar. Obaška što na ovom novom FF skrolovanje stranica klizi kao po ulju, baš mi se sviđa. Možda ću i ja posle mnogo godina da se vratim na FF.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Meni FF zabada sa flash pluginom često tako da sam na IE već neko vreme i zadovoljan sam
Rufus je ubedljivo najjednostavniji.Heinz napisao:To je opet od ISO?
ISO mozes napraviti na raznorazne nacine. Mozda je najjednostavniji deamon tools lite, instaliras i napravis ISO. Samo pazi da ne instaliras neki nezeljeni program, s kojim idu ti free programcici.