Dobro veče
Re: Dobro veče
Na frankfurtskom aerodromu je voda od 0.33lit 7eura ili 840 dinara u zoni free shop-a nakon prolaska kontrole.
Nije.
Vode 0,5l su 1,2-1,6€ na Frankfurtu, Berlinu i Madridu, skuplje su 0,75l i to Evian i slično.
CCola 0,5l ide 3-3,5€.
Sve cene su proverene u poslednjih 5 dana.
Vode 0,5l su 1,2-1,6€ na Frankfurtu, Berlinu i Madridu, skuplje su 0,75l i to Evian i slično.
CCola 0,5l ide 3-3,5€.
Sve cene su proverene u poslednjih 5 dana.
U radnji, ili automatu, ne u kafiću.
Na našem aerodromu ima prodavnica sa novinama, mislim da ima i voda.
Tapatalk
Tapatalk
- Blackshadow
- Pridružio se: 22 Dec 2013, 01:41
- Garaža: W 211 2004 E200 NGT 163KS
Ima, trafika na prvom ulazu, cene kao i druge trafike po gradu.

Kanis li pobijediti, ne smijes izgubiti!
U kafeima i restoranima su cene uglavnom slične kao u gradovima. Voda bude oko 2-2,5€.nidza napisao:U radnji, ili automatu, ne u kafiću.
Skuplje ce me izaci tamo parking, nego gorivo do aerodroma
Treba mamu da vozim na avion u 0645, ona hoce da krenem 5 sati ranije, da slucajno ne bi zakasnili
AkOmOlator mi crkava, a nisam stigao da ga smenim. Ko se muva oko aerodroma u zoru, nosim kablove? Next, Dragan?

Treba mamu da vozim na avion u 0645, ona hoce da krenem 5 sati ranije, da slucajno ne bi zakasnili

AkOmOlator mi crkava, a nisam stigao da ga smenim. Ko se muva oko aerodroma u zoru, nosim kablove? Next, Dragan?

nikaragva, sibni mi broj mob na pm ovde, sutra prepodne sam na aerodromu 
i nemoj da si lud da placas parking ako ti treba nekoliko sati, parkiraj kod muzeja ako nista drugo...

i nemoj da si lud da placas parking ako ti treba nekoliko sati, parkiraj kod muzeja ako nista drugo...
Na NT ne treba više od sat vremena biti ranije, sat i po plafon.
Ma znam, ali nemos sa starijim ljudima.
Njene sestre muz isto isao na aerodrom, ista tura, i bude neki udes na autoputu, zatvorili na sat i po, jedva stigao na avion. Ne moze se iskljuuciti, ne moze nazad, covek izgoreo
Njene sestre muz isto isao na aerodrom, ista tura, i bude neki udes na autoputu, zatvorili na sat i po, jedva stigao na avion. Ne moze se iskljuuciti, ne moze nazad, covek izgoreo

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Vojvode Stepe 

Sent from my Tapatalk using Alcatel One Touch Idol

Sent from my Tapatalk using Alcatel One Touch Idol
Danas prolazim kroz Bulevar Zorana Đinđića i u delu gde su Caldo, Poncho itd. seku grane odmah pored propisno parkiranih automobila. Grane i lišće padaju na sve strane i vidim da su neki automobili puni lišća i prljavštine. Plus u daljini vidim kako radnicima neka lakša grana dok su je sekli pada na haubu.
Kako li će se ono završiti po parkirane automobile, pojma nemam...
Kako li će se ono završiti po parkirane automobile, pojma nemam...
nidza napisao:U radnji, ili automatu, ne u kafiću.
Tapatalk
U automatu, u zoni gde se ceka ukrcavanje. Zao mi sto nisam slikao.
Ja na aerodrom dolazim nesto vise od 30min pre poletanja.
Pre sam se njakao po sat, sat ipo ranije i video da nema potrebe. Prvi put rizikovao oce li mi zatvoriti cekiranje i uspem da prodjem, od tada vise nikad ne dolazem ranije od 30-40min pred poletanje i uvek prolazim bez problema i bez cekanja.
Sto se tice parkinga, cesto ostavljam auto u onoj garazi sa desne strane. Posto cesto ostavljam auto na aerodromu po nekoliko dana, oni imaju najkorektnije dnevne karte i nije nesto skupo.
Pre sam se njakao po sat, sat ipo ranije i video da nema potrebe. Prvi put rizikovao oce li mi zatvoriti cekiranje i uspem da prodjem, od tada vise nikad ne dolazem ranije od 30-40min pred poletanje i uvek prolazim bez problema i bez cekanja.
Sto se tice parkinga, cesto ostavljam auto u onoj garazi sa desne strane. Posto cesto ostavljam auto na aerodromu po nekoliko dana, oni imaju najkorektnije dnevne karte i nije nesto skupo.