Dobro veče
Re: Dobro veče
Pa meni stoji na temperaturi ulja uglavnom, ali kada sam vec hteo da vidim maks. brzinu logicno mi bilo da stavim trenutnu brzinu na ekran.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Sinoc ispred hitne u PO jedan lik pravi sranje, inace bio po zatvoru vise puta i policajac koji je bio tu u patroli dobije flasu u glavu i rasece ga sve... A tuzilac ne zatrazi pritvor, evo ga lik na slobodi....
Da je u Americi verovatno bi bio izresetan, a ovde nije ni taknut. Samo savladan i uhapsen.

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
A sto bi bio u pritvoru?
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
- H4wkeye
Napad na sluzbeno lice.
- Grujic
- Moderator
Pa?
Barem smo ovde imali priliku da naučimo čemu pritvor služi

- TDI
- Banned
- Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
- Garaža: VW Passat B5.5 Variant
Da budem posten, a bez da se ti, kao neko ko jede taj hleb, ne uvredis,...Nemam sjajno misljenje o nasoj policiji i smatram da lose funkcionise. Ali i da je 100 puta gora, mozes da mislis koji smo mi ku..c na bicikli od drzave kada neko moze da se usudi da napadne policajca koji predstavlja zakon, a zato sto je taj policajac pokusao da ga spreci u remecenju javnog reda i mira.
- H4wkeye
Onda barem neka povecaju kazne za takva dela. Ovako ispada da svako moze da se cima sa policijom bez vecih posledica.....Grujic napisao:Pa?
@TDI Eh, pa vidis da kaze premijer da nam ide super evo povecao platu 4% i penzije 2%

- Grujic
- Moderator
Ajd se dogovori, jel problem što nije dobio pritvor ili što su male kazne? Ili pritvor može da kompenzuje male kazne?
To nema veze jedno sa drugim, i kada bi se standardno za takve stvari išlo u pritvor ljudi bi morali da se smeštaju u parkove.... Pošto razbijanja flaša o glavu ima ihahaj za 24h, a da za ovo kazna treba da bude ozbiljna - treba.
To nema veze jedno sa drugim, i kada bi se standardno za takve stvari išlo u pritvor ljudi bi morali da se smeštaju u parkove.... Pošto razbijanja flaša o glavu ima ihahaj za 24h, a da za ovo kazna treba da bude ozbiljna - treba.
Ne razumem šta se čudiš? Vrlo često automobili iz iste kuće dele određene karakteristike, nema veze kojoj klasi pripadaju i šta je pod haubom.Uroš S. napisao:Nidžo ali ti si car, porediš Fabiju 1.2 benzin sa Otavijom 2.0 dizel![]()
Ne znam o čemu pričate, čim se auto makne iz mesta, može u drugoj da se mili 3 na sat bez ikakvih nuspojava. U prvoj jeste nippy što kažu englezi, ali u prvoj se ni ne vozi već se samo kreće.
Za ciljnu grupu koja kupuje konkretno te automobile, rafinisanost komandi nije relevantan faktor, tako da se nisu previše potrudili oko toga. Težina je na raciu, ceni, funkciji, a tu je Škodi matematika bez premca.
Vec sam rekao jednom. Uveo bih duplo vece kazne za bilo koje delo protiv policije. Ako za ubistvo coveka dobijas 15 godina, za ubistvo policajca 30, itd.
Ali isto tako bih uveo duple kazne i policajcima. Kada policajac napravi sranje isto mu se poduplava kazna.
Ovde u lokalu je neki lik ubio kuma pistoljem. Bio u zatvoru 4g
Definitivno se isplati ubiti nekoga, ako ti bas stane na zulj, onako posteno. Odrobijas govno i teras dalje.
Ali isto tako bih uveo duple kazne i policajcima. Kada policajac napravi sranje isto mu se poduplava kazna.
Ovde u lokalu je neki lik ubio kuma pistoljem. Bio u zatvoru 4g

Definitivno se isplati ubiti nekoga, ako ti bas stane na zulj, onako posteno. Odrobijas govno i teras dalje.
Koje godiste je Octavia? Cudi me da jos nisu u VWu popravili tu gresku, vuce se jos od 98. ondasnjih dizela.nidza napisao:Sličan odziv na gas ima i Octavia. Papučica u početku nema nikakv odziv, a onda počupa..
Meni je to smetalo u G4 koji sam sluzbeno vozio, prvo sam mislio da je neispravan primerak koji sam uzimao a posle uvideo da svih 5 komada koje smo imali imaju istu falinku,

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Drugar hoće da kupi auto, i gleda nešto do 1500e. Prvi pik, ona korsa jajasta '98, drugi polo' 96. Ja ga ubeđujem da uzme punto ali on kaže nije to to, ne može italijan da pridje nemcu. Kaže mu komšija da se njemu korsa nikad nije pokvarila, a troši 5l u gradu. Ja izneverovao 

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Brate nek uzme Civic. Kakva Corsa iz 1998. gluposti
P8 Lite TT
P8 Lite TT