beneton ja ne bih gledao,govorim iz licnog iskustava jer sam imao jedan od tih malih njihovih i raspao se ubrzo nakon kupovine duze su mi trajali neki kineskiSloba napisao:Beneton, Esprit, Samsonite... Pogledaj u Stilosu, Mega Shopu, Benetonu i sličnim mestima.
Sent from my HTC One V using Tapatalk 2
Gde mogu da kupim .... ?
Re: Одг: Gde mogu da kupim .... ?
Re: Gde mogu da kupim .... ?
Jel zna neko kakvu i gde da kupim vagu za merenje telesne težine. Digitalnu.
Kupio sam pre godinu dana neku za 1000 dinara u rodiću, evo već brljavi.
Ne znam da li vredi da je očistim?
Kupio sam pre godinu dana neku za 1000 dinara u rodiću, evo već brljavi.
Ne znam da li vredi da je očistim?
Zameni bateriju.
Nisam napomenuo, ali zamenio sam čim je počela brljaviti. Pitam ovde, reko ako su sve digitalne takve, onda je neću više ni kupovati.
Ja sam od keve dobio analognu, za rodjendan. Kad se nagnem samo malo ka napred imam 2kg vise nego kad stojim normalno, kad dignem glavu i oslonac prebacim na pete imam 4kg manje itd...
Samo hocu da kazem da su analogne mozda jos gore sranje.
sent from my HTC Sensation
Samo hocu da kazem da su analogne mozda jos gore sranje.
sent from my HTC Sensation
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Ja sam dobio na poklon neku Gorenje i radi dobro, i izgleda dobro. Jedino je ekran loše čitljiv, ali upotrebljivo je sasvim ukoliko vam kupatilo nije baš mračno.
Obično varira ne više od 0.1kg kada se meri iz više puta. Ima uticaja podloga, kao i kod svake vage, tako da odaberite neko dobro mesto i na njemu uvek merite.

Meni ova OK radila, sve do pre par dana. Mislio sam da je baterija, ali nije. Probaću da je otvorim da vidim šta ima unutra 

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Imam neku Tefal digitalnu staru bar 5-6 godina a verovatno i vise. Radi odlicno, jednom su joj zamenjene baterije. Koristi se svakodnevno, cale ima tabelu svoje tezine u Origin-u od kad je imamo.
TT post.
TT post.
Znači i vaga mora biti neki brend, ako hoćeš da meri tačno 

Soehnle, imam nekoliko godina. Povremeno koristim,jednom u 5 meseci recimo, i za to malo odlicno radi. Stabilno pokazuje, displej pregledan i jasan.
Ima neke 3 razlicite merne jedinice, kg i funte znam sta je a ima i nesto trece, ne znam ni cemu sluzi.
Fabricka baterija je izdrzala oko 3 godine, po secanju.
Ne znam kojoj kategoriji pripada, placena mozda jedno 30tak evra.
Kada je bila baterija pri kraju, i pokazivalo na displeju da treba da se menja, pocela je da se sama iskljucuje tokom merenja i da brojke titraju.
Mozda je kod tebe neki kontakt, korodirali kontakti koji pritiskaju bateriju, mozda je i zavrsila karijeru. Otvori, pregledaj to te barem nista ne kosta.
Ima neke 3 razlicite merne jedinice, kg i funte znam sta je a ima i nesto trece, ne znam ni cemu sluzi.
Fabricka baterija je izdrzala oko 3 godine, po secanju.
Ne znam kojoj kategoriji pripada, placena mozda jedno 30tak evra.
Kada je bila baterija pri kraju, i pokazivalo na displeju da treba da se menja, pocela je da se sama iskljucuje tokom merenja i da brojke titraju.
Mozda je kod tebe neki kontakt, korodirali kontakti koji pritiskaju bateriju, mozda je i zavrsila karijeru. Otvori, pregledaj to te barem nista ne kosta.
Za 90% kućne tehnike ispada da je takonikaragva napisao:Znači i vaga mora biti neki brend, ako hoćeš da meri tačno

I ja imam soenhle made in germany i radi sasvim ok već desetak godina.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Imam takođe, samo mehaničku. Radi fino već godinama.ljubitelj napisao:Soehnle, imam nekoliko godina.
Das Kantar.