Nemački premium okršaj-bitka za prevlast
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: Nemački premium okršaj-bitka za prevlast
Volvo je odlican auto, nista losiji proizvod od BMWa.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Laki kad proba XC90, neće više tako da osipa paljbu 

Znate kako Amerikanci kazu, "Put your money where your mouth is", tako da dok niko od vas koji propagirate Volvo ne kupi jednog, stvarno mi je tesko da vam poverujem da i vi sami verujete u te Volvo premijum price. Svi hvale Volvo al voze Merca, Audi i sl i uvek ce ih kupiti pre Volva...
Laki, kad budem raspolagao sa toliko kesa za automobil, laku cu se snaci sa izborom Merc-Volvo, veruj mi 

Dobra sisa zlata vredi.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Mi smo 2010. hteli S80, bio je na nekoj akciji, ali su imali samo 2.4 benzinac sto nije odgovaralo.
Brzine idu u H-a !!!

Zar ti ne vozis vec Merc?
Problem sa kupovinom volvoa u srbiji je eksploatacija jer je servisna mreza takva kakva je kao i cene servisa i delova. Dok za deutsche premium je to dosta rasprostranjenije i stoga pristupacije.
I Nemci drže cenu...
Najbitnija stvar kada Srbin kupuje auto je da drži cenu, da nema plivajući zamajac. Šta bi još mogli da dopišemo? 

Sta ste kupili na kraju?Day Walker napisao:Mi smo 2010. hteli S80, bio je na nekoj akciji, ali su imali samo 2.4 benzinac sto nije odgovaralo.
Vozim, ali staru C klasu. Nedavno sam uzeo Rav 4 2008 u fullu, mada nebitno sad u ovoj diskusiji.Laki021 napisao:Zar ti ne vozis vec Merc?
Retko ljudi gledaju polovan Volvo po oglasima pa nisu ni svesni koliko dobro drzi cenu.
Da ima neki XC ili V60 za 9k evra, bio bi prva opcija, ovako je Rav u dvoristu, jbg (da ti odmah odgovorim)

S80 je meni jako dobar, cak su prvi i poceli sa ekranom koji se uvlaci/izvlaci itd...
Dobra sisa zlata vredi.
Iz ovoga zakljujem da niko od vas ne bi dao istu lovu za Volvo kao za Audi ili Merc. Ti bi ga kupio da je jeftiniji, DW zato sto je sa 2.4 motorom bio na besnoj akciji jer nisu mogli da ga prodaju u Srbiji itd.
Ja nisam primetio da je Volvo nista bolji od VW-a, Opela ili Forda. To je ta klasa.
Nov XC90 ce kupiti onaj ko zeli da se po svaku cenu rezlikuje, nisu mu bitne performanse a ima dovoljno love pa mu nije problem da izgubi 80% vrednosti za 3-4 godine.
Ja nisam primetio da je Volvo nista bolji od VW-a, Opela ili Forda. To je ta klasa.
Nov XC90 ce kupiti onaj ko zeli da se po svaku cenu rezlikuje, nisu mu bitne performanse a ima dovoljno love pa mu nije problem da izgubi 80% vrednosti za 3-4 godine.
Toliko love je bilo na raspolaganju, a nisam uzeo ni Merca vec Toyotu.
Da je bilo 12-15k pao bi D5, automatik, Ocean race oprema po mogucstvu i teraj, a za 9k mozes da sanjas o V60 bilo kakvom.
Da je bilo 12-15k pao bi D5, automatik, Ocean race oprema po mogucstvu i teraj, a za 9k mozes da sanjas o V60 bilo kakvom.
Dobra sisa zlata vredi.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Kada bih kupovao "švapski premium" tražio bih od prodavca da mi kaže ko će mi sklapati auto, da se ne zalomi slučajno neki Indus, Kinez,Turčin ili Srbin na liniji da mi isprlja premium čistotu arijevskog vozila...do trećeg kolena da bude Nemac ili ništa 

- 7footer
- Pridružio se: 19 Jan 2012, 17:53
- Garaža: Lexus GS 450h, Chevrolet Trax, Yamaha Stryker
SVA SREĆA pa Jaguar/Land Rover i Volvo ne odoše nemcima! Za koju godnu bi imali novu generaciju Range Rovera na bazi X5, ili sa 2.0 TDI
Volvo bi verovatno namerno osakatili da ne parira njihovima. Jaguaru bi ubacili neki hatch sa malo litarskim dizelom...
Ovako kinezi i indusi samo na papiru vlasnici, iz matičnih zemalja se donose odluke ovi im samo "upumpavaju" pare. Poštuju tradiciju, ne skrnave kao nemci.
Land Rover je se preporodio 300%. Eno čak ih i po BG-u ima koliko hoćeš, da ne pominjem EU i zapad (USA).
Ne vidim šta vam toliko smetaju (Volvo) samo jer su ih kupili kinezi. Kakve to veze ima? To što narod kupuje krš robu od njih pa preprodaje nije nikakav pokazatelj. Kina je začetnik inovacija, i većina svakodnevnih stvari koje danas koristimo su potekle baš odatle... Jedino ako ste rasisti.
Vujadine baš tako.
Poz

Volvo bi verovatno namerno osakatili da ne parira njihovima. Jaguaru bi ubacili neki hatch sa malo litarskim dizelom...
Ovako kinezi i indusi samo na papiru vlasnici, iz matičnih zemalja se donose odluke ovi im samo "upumpavaju" pare. Poštuju tradiciju, ne skrnave kao nemci.
Land Rover je se preporodio 300%. Eno čak ih i po BG-u ima koliko hoćeš, da ne pominjem EU i zapad (USA).
Ne vidim šta vam toliko smetaju (Volvo) samo jer su ih kupili kinezi. Kakve to veze ima? To što narod kupuje krš robu od njih pa preprodaje nije nikakav pokazatelj. Kina je začetnik inovacija, i većina svakodnevnih stvari koje danas koristimo su potekle baš odatle... Jedino ako ste rasisti.
Vujadine baš tako.
Poz
Pozdrav