Audi Q7 2015
Re: Audi Q7 2015
Ne bi reko, eno ih i Ferrari i Aston u garazi, a tu su i S8 MTM, 740xd L, SQ7.... covek se zajebava, tako i treba. Ako mu je nesto interesantno, umesto da zakaze test voznju on jednostavno kupi...
Jutros videh taj sq7. Ne sporim da je moćan auto, ali nekako sav je sterilan, hladan.
Nikakav je auto. Najpromaseniji u novoj generaciji, s druge strane Q5ici je bas dobro legao taj look.
Jesi ga vozio pa je nikakav i najpromaseniji u generaciji ili je takav mrljav zbog eskterijera?
Dizajn moze biti diskutabilan (i jeste) iako je meni licno mocan.
Ali model nije promasen sigurno, samo treba baciti pogled na parametre, licno se uveriti u kvalitet i performanse i sta pruza... da bi se lako zakljucilo koliko je to vrhunski auto (ko preferira tu klasu).
Ali model nije promasen sigurno, samo treba baciti pogled na parametre, licno se uveriti u kvalitet i performanse i sta pruza... da bi se lako zakljucilo koliko je to vrhunski auto (ko preferira tu klasu).
Ja ti jutros sviram, ti se nalaktio na telefonu i samo se smeješ 

Nisam te skontao, dobro je ako se smejem ;-)
Dizajn je stvar ukusa. A kao auto je bolesno dobro sve odradjeno. Ja sam se odusevio kada sam ga probao. Pre toga je bratanac imao stari Q7 restajl 3.0 i to dobrih 2 godine. Imao sam dobro poznanstvo sa starim. I ja nisam mogao da verujem koliko su ga promenili. Ko da ne vozis SUV. Ponasa se kao auto, ide kao auto, nebeski udoban i trosi ok ... ma perverzija. Da nemam toliko obaveza oko kuce odma bih ga pazario. Ovako ce sacekati jos 2-3 godine.
O dizajnu pricam. Generalno kao auto kazu da je vrhunski i sjajan za put.Kabal napisao:Jesi ga vozio pa je nikakav i najpromaseniji u generaciji ili je takav mrljav zbog eskterijera?
A mislim da sam i tebe jutros video. Ako se dobro sećam sa carsa ali si tamo pod drugim nickom bio- imaš tamni Volvo XC60, unutra dvobojna kožna sedišta? Jutros kod hotela Putnik baš pored tvog XC60 sam parkirao pa sam malo zavirio unutraKabal napisao:Jesi ga vozio pa je nikakav i najpromaseniji u generaciji ili je takav mrljav zbog eskterijera?

Meni je isto bio bas los dizajnerski kada se pojavio, na slikama pogotovo, medjutim sto ga vise srecem u saobracaju deluje mi sve mocnije, izgleda ljubav na treci pogledScuderia napisao:O dizajnu pricam. Generalno kao auto kazu da je vrhunski i sjajan za put.Kabal napisao:Jesi ga vozio pa je nikakav i najpromaseniji u generaciji ili je takav mrljav zbog eskterijera?

Da da taj sam, povukao nick sa tapatalkamember napisao:A mislim da sam i tebe jutros video. Ako se dobro sećam sa carsa ali si tamo pod drugim nickom bio- imaš tamni Volvo XC60, unutra dvobojna kožna sedišta? Jutros kod hotela Putnik baš pored tvog XC60 sam parkirao pa sam malo zavirio unutraKabal napisao:Jesi ga vozio pa je nikakav i najpromaseniji u generaciji ili je takav mrljav zbog eskterijera?Baš Lep

- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
https://www.youtube.com/watch?v=NZLYse15cj4
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
sila boga ne moli
mislim da ima identičan snimak sa nekim sličnim starijim modelom 

Boringly average, but also perfect for school run mums
Nije SQ7 već običan Q7 i snimak je star godinu i po dana... Kačili smo već ovde.
Kako mi se svidja ... Mocno