Putevi u Srbiji

Stanje na putevima, registracija, osiguranje i druge informacije
Odgovori
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Re: Putevi u Srbiji

Post od ftj »

Da mi ne kaže opet neko da sam sanjao pa nek ostane zabeleženo ovde. Na Gazeli u pravcu Niša čini mi se u srednjoj traci, opet osvanula rupa od ulegnutog asfalta negde pre jednog od češljeva. Očekujemo još jedan 'test opterećenja' gde će se ta rupa naprasno zakrpiti. Opet ponavljam 60 miliona evra je dato za rekonstrukciju, nije prošlo 6 meseci i asfalt se već dva puta krpio i mogao bi još jedanput.
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Ne znam, vozim levom pa nisam primetio. Ali svakako je sramota na sta lici Gazela sada, umesto novog lepog asfalta dobili smo ZAKRPE !??
Korisnikov avatar
superboss
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:09

Post od superboss »

trojanac napisao:
Ogi napisao: Kuda, objasni! :)
Slika

Ako preferiras ovaj put, onda ti je najbolja opcija da predjes most u SM(na kruznom toku produzis pravo), odmah posle mosta imas novi put SM-SA, nema policije, nema guzve u SA se stize sa 15min maksimalno.

Inace, cesto putujem za CA, i sad sam prvi put isao putem preko Avale, Ralje, Toplole i Kg. Put nije los, i sto je najbolje nema guzve kao na Ibarskoj. Mislim da je iz BG definitivno dobitna kombinacija.

P.S: najbolji put SM-SA

Slika

P.S.S: Bas sam tenkre, ti i jesi obelezio taj put :mrgreen:
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Ogi
Banned
Reactions:

Post od Ogi »

Ogi napisao:Ne znam, vozim levom pa nisam primetio. Ali svakako je sramota na sta lici Gazela sada, umesto novog lepog asfalta dobili smo ZAKRPE !??
Citiram sam sebe samo se prebacujem na drugi most. Od kako su pustili Gazelu nisam isao starim mostom, do danas. :trljamoci: Ono je strasno koliko je propao, kolotrazi, ispupcenja, rupe na njemu i na ulazu na most. BRUKA I SRAMOTA !!! Posle mosta, kao slag na tortu, KARADJORDJEVA... znaci horor...

@Superboss Ala sam se zajebao sto sam isao preko Kuzmina ka Sarajevu! :besan: Kada sam u Kuzminu naisao na semafor, s obzirom da NEMA ZNAKA (nisam ga video cak ni kada se se vratio!) nastavio sam pravo umesto da skrenem desno. Vozio sam tako 15km (!!!) kroz neke selendre sa NAJGORIM PUTEVIMA IKADA i onda stao i pitao coveka i on mi kaze da je trebalo da skrenem jos na semaforu !? Znaci kako sam se smorio, kao mogao sam i da nastavim pravo da izadjem na neki Pavlovica most ali sta znam, odlucio sam da se vratim. Tu sam izgubio pola sata minimum, dalje prema Bijeljini 3 kruzna toka koji usporavaju saobracaj, put koji prolazi direktno kroz grad, duzi put, sve u svemu uopste nisam zadovoljan i ne vredi ici ovuda zarad izbegavanje one lose deonice do Sapca.
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Trebao si da produzis na Pavlovica most, tu bi tek video sta je horor od puta ako nesto nisu uradili u poslednje dve godine, tada sam prvi i poslednji put prosao tuda

TT post
Ogi
Banned
Reactions:

Post od Ogi »

Kako je ?
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Kakvo je stanje Zrenjanin - Novi Sad? (ne mislim na sam put, nego koliko vremena treba/kako se vozi?)
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

90km/h i za pola sata stizes, a ne razmisljas o strumfovima...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:

Post od NexT »

fala lepo :)
Cherokee
Reactions:
Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI

Post od Cherokee »

Radar kod Kaca i kod Zablja. ;)
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:

Post od NexT »

To sam cekao :mrgreen: Ionako mi je knap tih pola sata...
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Ranije ih nije bilo toliko, sad su tu skoro svaki put kad prodjem.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
MilisaV
Reactions:
Pridružio se: 11 Jul 2012, 15:39
Garaža: bmw 525d

Post od MilisaV »

produžiš pravo ka dobanovcima i onda na petlji dobanovi izabereš pravac beograd. malo kilometarski duže ali dosta brže se stiže.
žena može biti sa sela a auto mora iz nemačke
Ogi
Banned
Reactions:

Post od Ogi »

Nalazim se na pumpi posle druge naplatne rampe na auto putu prema Nisu, pise Doljevac na telefonu. Ljudi, put je ocajan, nikad gori, rupe, ispucao, brda i planine, auto samo lupa i skace, poprecna ispupcenja, to je najgore... Od skoro 250km predjenih, ne znam da li je bilo 30km dobre deonice. Vidi se da ga niko ne odrzava, put je bukvalno prepusten samom sebi, znaci unistenju. I to kosta 920 dinara. Sramota me je i ocajan sam. Bog sami zna sta me ceka u MK.
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Makedonija još grđa, a Grčka kako gde - uglavnom ima malo tišine na velikim zakrpama, a treba otvoriti 4ore očiju za rupe, jer se ne vide dobro na svetlom asfaltu.
Odgovori