2015 Renault Talisman
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: 2015 Renault Talisman
Laguna 3 je odličan auto ali ga je kecalo ime Laguna. Takođe Renaultov problem je bio nedostatak bilo kakvog većeg sedana u gami do Talismana. Korejski Latitude je bio samo "damage control".
Sent from mTalk
Sent from mTalk
Širim haos!
Meni je Laguna II i dalje ostao u secanju kao fantastican auto. Imao sam 2005 do 2007 jedan primerk 1,6 benzinac (2001) i presao sam od 60.000km do 120.000km. Kakva udobnost, prostor, muzika. Sve je bilo za klasu bolje od onoga sto sam do tada video. Imala je svoje bubice (najgora je bila senzor polozaja radilice - i crkla mi je komandna tabla jedamput
), ali me nikada nije ostavila na putu, a i kakva je to ljubav ako malo ne boli. Evo sa trenutnim golfom imam mnogooooo vise elektronskih problema nego sa tom lagunom... a ima 3700km na cajgeru 

Laguna 2 je bila dobar auto sa brdom manjih ili vecih problema i bubica.pedja napisao:Laguna III i nije bila los automobil, koliko je imala problem sa nasledjem dvojke.
TapaT
Laguna 3 je bila prosecan auto, prosecan dizajn, prosecno sve. Vrlo lako je pregazila konkurencija.
Talisman je tretnutno vrlo atraktivan ali mislim da ce za godinu dana biti dosadan i niko ga nece primecivati vise.
Francuzi znaju (ili su znali) da prave fantasticna velika kola ali ovo danas je sve relativno smesno, pocev od 508 pa na dalje.
Po mom mišljenju, za razliku od prve dve, Laguna 3 je bila grdoba i daleko ispod proseka. Možda je u jačim paketima mogla da prođe, ali za francuske visoke standarde dizajna je predstavljala sramotu.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Kakva god da je vizuelno, a meni je OK, mislim da je po pitanju pouzdanosti daleko iznad prethodnika, koji jeste bio lepši, pogotovo u svoje vreme.
Komšija ima karavana, satire ga (po kilometraži i tovarenju, iako je max napucan) i za sada je prezadovoljan. I od drugih nisam čuo ništa loše (samo je jedan naveo da mu je 1,5dCi/110KS za malo kratak sa snagom), što sa LII nije bio slučaj.
Komšija ima karavana, satire ga (po kilometraži i tovarenju, iako je max napucan) i za sada je prezadovoljan. I od drugih nisam čuo ništa loše (samo je jedan naveo da mu je 1,5dCi/110KS za malo kratak sa snagom), što sa LII nije bio slučaj.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Laguna 2 je autina ipo. Cale od drugara vozi 1.9dci sa 6 brzina i iako probija usi dok radi u mestu ona ide i ide, toliko udobno da ti se prispava kako si ususkan.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Uzasno nepouzdan auto.
Zato je i propala Laguna.
Laguna 1 je bila fenomenalna, pogotovo 1B.
Dvojka katastrofa, trojka nakon toga sa svojim diskutabilnim dizajnom nije imala sanse.
Zato je i propala Laguna.
Laguna 1 je bila fenomenalna, pogotovo 1B.
Dvojka katastrofa, trojka nakon toga sa svojim diskutabilnim dizajnom nije imala sanse.
Trojka će biti lepša od Talismana za 5 godina. Živi bili pa videli.
Tapatalk
Tapatalk
Meni je ok trojka ako se uporedi sa konkurencijom iz tog vremena.
- shandu90
Ova njegova radi kao sat iako je razdrndana (360k km), skoro sredio turbinu i non stop je na relaciji NI-NS. A jedan drugar iz kraja imao karavana, njega je urnisala sa popravkama, menjac non stop bio na popravci. Mada je i sam kriv, lepo sam mu govorio da ne kupuje uvoznog polovnjaka sa kukom ali on se i dalje drzi ideje da su karavani zakon i da sam nemac pojma.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- shandu90
Mozda je sudzuk natrpao.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Ne, nekako je previše dignut pozadi. Lično bih mu stavio druge opruge da zalegne kao prava lađa.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Evo da i ja prijavim da sam jutros video svojim očima, u prirodnom ambijentu, dole kod IMRa, belog Talismana. Ceo dan se osećam čudno...
Macura će uskoro krenuti da propisuje Talismana građanima