Sent from my iPhone using Tapatalk
Toliko mali gepek u e60???HKS napisao:Ja sam isto za limuzinu. Ali E60 sam uzeo kao karavana jer je iskocio povoljno a ima i finu opremu. Da nije M paketa, bez obzira na povoljnost ne bih pazario.
A gle paradoksa, E60 limuzina 520l, E61 karavan 500lMada karavan je boljeg oblika za stvari.
Sent from my m2 using Tapatalk
Kod mene u A6 ima 546l a kod prijatelja u E60 limo 520l i kako god pogledas kod njega prakticnije nekako. Vise proguta, dok kod mene duze stvari stanu u gepek.HKS napisao:Ja sam isto za limuzinu. Ali E60 sam uzeo kao karavana jer je iskocio povoljno a ima i finu opremu. Da nije M paketa, bez obzira na povoljnost ne bih pazario.
A gle paradoksa, E60 limuzina 520l, E61 karavan 500lMada karavan je boljeg oblika za stvari.
Sent from my m2 using Tapatalk
Steta sto vise proizvodjaca nema ta magic seats, vrhunska stvar! Koliko sam ih samo puta iskoristio na CivicuJi 4Tze napisao:Plasmu moraš nositi uspravno i da je ne tumbaš, ja sam svoju prevezao vertikalno postavljenu, ali Jazz ima magick seats pa staje.
Zato je trajala 5 godina
Gaginh0 napisao:
![]()
Mislim da bi 51% ljudi u ovom slucaju bilo za lubenicara.
Bar ja takvo iskustvo imam iz price sa ljudima
Sa svercerima, sirotinjom, konobarima...Laki021 napisao:Gaginh0 napisao:
S kim se ti druzis...
Panasonic 50 G30 plazma sa sve kutijom je stala u Polo, tako da...Laki021 napisao:Cool. Sad sam se prisetio sta je, ja sam moj morao da vracam sa kutijom a kutija od plazme je mnooogo veca od ove na slici, nije imao teoretske sanse da stane te sam iznajmio kombi.
Jes ti siguran da ovo nije 55 tv?
Heroj, ajde procitaj jos jednom sta si napisaoXepoj87 napisao:I ta tvoja bi mi stala, sada sam isao po Coca Colu do gepeka i usput izmerio otvor kod sedista, na najnizem i najuzem delu je okruglo 100cmLaki021 napisao:
Ogromna razlika pre svega u debljini.
Nisam se setio visinu da proverim, tu bi mozda popusio.