Beograd
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Re: Beograd
Pricao je to Zecevic kada je ovde osnivao Velauto. Deda mu je bio lajtmotiv i glavna motivacija da osnuje firmu, tj. nostalgija, inace i nije imao pretranog razloga da se time bakce ovde. Posle je shvatio da srpski sistem lako ubije nostalgiju u coveku kada se duze boravi u njoj, prodao firmu i vratio se.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Otprilike tako. U međuvremenu bio i poslanik u skupštini, oženio se, i paljba nazad.
Širim haos!
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
E, a ja bas mislio da su uvozili Mitsubishimethane.master napisao:Nije Mitsu,

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Hteli su, ali je kraljevina Crna Gora koja je ušla u sastav tadašnje kraljevine SHS još od 1905 bila u ratu sa Japanom, pa zato nije moglo. 

Širim haos!
Ljudi sta je ovo po BG-u, ovakvu istu scenu sam video u subotu na BAS-u kod perona 40!
http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/401562 ... -Republike
Inace, prosjaka oko BAS-a pa sve gore do i na Zelenom vencu mislim da ima stotine... :trljamoci:
Kontam ja da su to neka "frekventna" mesta za njih, ali sto je mnogo mnogo je!

http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/401562 ... -Republike
Inace, prosjaka oko BAS-a pa sve gore do i na Zelenom vencu mislim da ima stotine... :trljamoci:
Kontam ja da su to neka "frekventna" mesta za njih, ali sto je mnogo mnogo je!

Samo bih ja umesto kopački obuo peceroške čizme. One do struka. 

- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Ja bi tog sto je srao na drugaciji nacin, metla u ruke i da cisti grad sledecih mesec dana dzabe, drustveno koristan rad pod moranjem pa da vidis da li ce da sere gde stigne 

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ljudi pa to je dete.. Sta ako je jadan imao proliv i nije mogao da bira?
Brzine idu u H-a !!!

I dete od 5 godina, a kamoli tinejdzer kako oni kazu, ima moc rasudjivanja i svesno je da nije bas najnormalnije siknuti se na sred Trga Republike u sred bela dana i iske*ati se naocigled svih prolaznika.
Имам једно потпитање...
ti to nesto iz licnog iskustva, posto ne vidim drugi razlog da ti padne na pamet da opravas ovako nesto?Day Walker napisao:Ljudi pa to je dete.. Sta ako je jadan imao proliv i nije mogao da bira?
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Da, uvatila me sracka kako sam se vratio iz CG pa znam kolko je tesko izdrzati i od sobe do WCa..NexT napisao:ti to nesto iz licnog iskustva, posto ne vidim drugi razlog da ti padne na pamet da opravas ovako nesto?Day Walker napisao:Ljudi pa to je dete.. Sta ako je jadan imao proliv i nije mogao da bira?
Ajde sad da ga svi lincujemo jer se posrao, a onolike kerove da ostavimo da seru po sred centra grada
Brzine idu u H-a !!!