Da li je veličina bitna? (Poređenja po klasama)

Opšte diskusije o markama i modelima automobila
Odgovori
Korisnikov avatar
16_Valve_
Reactions:
Pridružio se: 17 Jan 2012, 12:32
Garaža: Golf 3 GTI 16V

Re: Renault Clio RS 197

Post od 16_Valve_ »

Ma ne treba mu Garett, remap, izduv i da vidis :) Ja sam kod mene "oslobodio" auspuh i da vidis kako se oseti, a ne nesto vise :D
Demokratija je izmisljena da bi se pametni sputali, prostaci podrzali, bogati obogatili a siromasni osiromasili...
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Post od Markoni »

Floyd napisao:Meni je ipak pored svega smesno kad je vozac dzipa lozac i misli da vozi sportski auto, bez obzira na snagu.
U Srbiji se ljudi sa 3.0 dizelima i dzipovima mnogo vise loze od ljudi sa HH... ;)
Korisnikov avatar
16_Valve_
Reactions:

Post od 16_Valve_ »

Apsolutno tacno :klanjamse: Takav mentalitet...
Demokratija je izmisljena da bi se pametni sputali, prostaci podrzali, bogati obogatili a siromasni osiromasili...
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

16_Valve_ napisao:Ma ne treba mu Garett, remap, izduv i da vidis :) Ja sam kod mene "oslobodio" auspuh i da vidis kako se oseti, a ne nesto vise :D
Ili Garett ili ništa! :kezo:

Šalu na stranu, pitanje je koliko Dragan želi da se sa tim zeza.
Markoni napisao: U Srbiji se ljudi sa 3.0 dizelima i dzipovima mnogo vise loze od ljudi sa HH... ;)
Eh to ti je ono ... "Da bidnem najlaf među nas cigani, al da malo troši..."

... udruženo sa....

"Moš' za njivu, moš' za igranku."

Natavno dizel je obavezan ne samo zbog potrošnje, već i za ne_daj_bože, da može da se srkne koji litar i iz traktora. ;)

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

methane.master napisao:udruženo sa....

"Moš' za njivu, moš' za igranku."
:rofl: :rofl:
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

methane.master napisao: Šalu na stranu, pitanje je koliko Dragan želi da se sa tim zeza.
Igranka bez prestanka, kad kreneš tuda, onda ćeš da tražiš pola kile lakšu felnu, i tako dalje...
Korisnikov avatar
16_Valve_
Reactions:

Post od 16_Valve_ »

Pa od kad sam procitao koliko je AcaKayak napisao da mu M3 trosi, ne vidim apsolutnu nikakvu svrhu jakog dizela :) Sve mislim da taj 3.0 TDI trosi 7 litara :rofl:
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

Uroš S. napisao:
methane.master napisao: Šalu na stranu, pitanje je koliko Dragan želi da se sa tim zeza.
Igranka bez prestanka, kad kreneš tuda, onda ćeš da tražiš pola kile lakšu felnu, i tako dalje...
+1

bio sam iznenadjen zato sto je ipak u pitanju dzip, manje vise kutija od skoro 2t...
ali nije ni bitno, stvarno, samo sam spomeuno jer sam zaista bio pod utiskom...i jos jednom je potvrdjeno -
Markoni napisao:
Floyd napisao:Meni je ipak pored svega smesno kad je vozac dzipa lozac i misli da vozi sportski auto, bez obzira na snagu.
U Srbiji se ljudi sa 3.0 dizelima i dzipovima mnogo vise loze od ljudi sa HH... ;)
:doubleup:
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Nisam ni mislio na neke ekstremne i skupe modifikacije...
U svakom slucaju auto je dovoljno jak pa nije potrebno rasipianje para, nego sam onako pitao.
Markoni napisao:
To vise govori o vlasnicima takvih automobila...ima ih i ovde i neretko su sa Balkana :mrgreen:

Ajde ove sa napucanim kupeima dizelima i da razumem ali lozaci sa dzipovima su smesni kao crtani.
Jednom se bas jedan seljak sa Q7 lozio pored mene kad sam vozio Alfu pa krenuo sa semafora kao manijak ali sam ga ja iskulirao :pardon:

Sto se mene tice, dizel je u SUV-u obavezan dok je u C, D i E segmentu takodje da je bolji izbor od benzinca iste snage.
Ko trazi ekstremne performanse, glupo je da razmislja o dizelu ili bilo kakvom SUV-u...to je moje misljenje.
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

A kakve ima veze tip automobila sa lozenjem? Sta da je davao gas u hh-u onda bi bio ok al zato sto je suv onda je seljak? Nije mi jasna logika.

Sent from my HUAWEI U8815 using Tapatalk 2
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Jednostavno - primerenije je ložiti se u sportskom autu nego u džipu. Generalno, svako preterivanje u upotrebi vozila u njegovoj ne-izvornoj funkciji je neprimereno.

Naravno, loženje i u sportskom autu i hothatch-u može biti bahato, idiotski... Sve zavisi od okolnosti i stila.
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Ovde pricamo o davanju naglog gasa sa semafora i po meni ne vidim da je ista seljackije kad neko sa semafora da pun gas u 3.0 dizel suv-u ili nekon hhu tj. podjednako mi je neprimereno :D

Sent from my HUAWEI U8815 using Tapatalk 2
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:

Post od starac vujadin »

Ja sam pokušao da ti objasnim, ali ako ti objašnjenje ne odgovara, onda ništa.
ADrei
Reactions:
Pridružio se: 21 Sep 2012, 18:34

Post od ADrei »

suv vozila treba proizvoditi iskljucivo u dizel varijanti sa 90ps koji ce do 100kmh ici preko 15s da ne bi nabijali komplekse kupeima,hh i sl "sportistima"...

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:

Post od starac vujadin »

To bi bila dosta dobra ideja, ali iz drugih razloga.
Odgovori