Ne brže od života!
Re: Ne brže od života!
Poginuo u provaliji dubokoj 70 metara
KRALJEVO - Kragujevčanin Miodrag R. (65) poginuo je na putu Kraljevo-Raška u Ušću, u mestu Vujića rupa, pošto je izgubio kontrolu nad “zastavom 101” i sleteo u provaliju duboku 70 metara, saopštila je danas Policijska uprava Kraljevo.
Automobil koji je sleteo u provaliju u Vujića rupi, primetio je juče jedan građanin i o tome obavestio policiju.
Vreme kada se dogodila ova saobraćajna nesreće biće utvrđeno posle obdukcije tela Miodraga R.
Uviđaj na mestu nesreće u Vujića rupi, obavio je istražni sudija Osnovnog suda u Kraljevu.
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/325310 ... -70-metara
U udesu u Mitrovici poginuo mladić, drugi teško povređen
SREMSKA MITROVICA - Nebojša C. (19) iz Sremske Mitrovice poginuo je rano jutros u saobraćajnom udesu u ovom gradu, dok je njegov prijatelj Goran B. (21) zadobio teške povrede opasne po život.
Posle ukazane hitne lekarske pomoći, povređeni je prevezen u Urgentni centar u Beogradu.
Nesreća se dogodila kada je“alfa romeo”, u kome su se nalazili mladići, udario u parkiranu kamionsku prikolicu, oko dva sata posle ponoći u Ulici Desanke Maksimović.
Uviđaj je obavio istražni sudija Osnovnog suda u Sremskoj Mitrovici, u prisustvu zamenika osnovnog javnog tužioca i policije.
Uzroci nesreće još nisu poznati.
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/325305 ... -povredjen
KRALJEVO - Kragujevčanin Miodrag R. (65) poginuo je na putu Kraljevo-Raška u Ušću, u mestu Vujića rupa, pošto je izgubio kontrolu nad “zastavom 101” i sleteo u provaliju duboku 70 metara, saopštila je danas Policijska uprava Kraljevo.
Automobil koji je sleteo u provaliju u Vujića rupi, primetio je juče jedan građanin i o tome obavestio policiju.
Vreme kada se dogodila ova saobraćajna nesreće biće utvrđeno posle obdukcije tela Miodraga R.
Uviđaj na mestu nesreće u Vujića rupi, obavio je istražni sudija Osnovnog suda u Kraljevu.
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/325310 ... -70-metara
U udesu u Mitrovici poginuo mladić, drugi teško povređen
SREMSKA MITROVICA - Nebojša C. (19) iz Sremske Mitrovice poginuo je rano jutros u saobraćajnom udesu u ovom gradu, dok je njegov prijatelj Goran B. (21) zadobio teške povrede opasne po život.
Posle ukazane hitne lekarske pomoći, povređeni je prevezen u Urgentni centar u Beogradu.
Nesreća se dogodila kada je“alfa romeo”, u kome su se nalazili mladići, udario u parkiranu kamionsku prikolicu, oko dva sata posle ponoći u Ulici Desanke Maksimović.
Uviđaj je obavio istražni sudija Osnovnog suda u Sremskoj Mitrovici, u prisustvu zamenika osnovnog javnog tužioca i policije.
Uzroci nesreće još nisu poznati.
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/325305 ... -povredjen
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Šokantni snimci saobraćajnih nesreća u Srbiji
Gotovo svakog dana se na putevima u Srbiji dogodi neka saobraćajna nesreća, u kojoj neko strada ili biva povređen. Alarmantne statistike govore da je to pitanje kojim se hitno treba pozabaviti na svim nivoima. Jedan od pokušaja da se doprinese rešenju je i grupa na Fejsbuku "Stop krvoproliću na putevima", koju je osnovao Srpski komitet za bezbednost u saobraćaju.
- Saobraćajne nezgode mogu da se spreče! Mi smo deo rešenja! - navode oni.
Na stranici ove grupe na Fejsbuku objavljuju se fotografije i snimci saobraćajnih nesreća u Srbiji, kao i prateći novinski tekstovi - izveštaji, saveti, pozorenja i slično.
http://www.facebook.com/?ref=home#!/groups/11332332001/
Srpski komitet za bezbednost saobraćaja i ranije je upozoravao da se novi
Zakon o bezbednosti saobraćaja ne primenjuje u potpunosti, a da je posledica toga povećanje broja poginulih u saobraćaju.
Ovo su samo neke od fotografija...
PAŽNJA: FOTOGRAFIJE MOGU BITI UZNEMIRUJUĆE!

U Srbiji je u 2011. godini u saobraćaju poginulo više od 660 ljudi.
Sastanak o primeni zakona o bezbednosti saobraćaja
U Privrednoj komori Beograda danas će biti održan sastanak o primeni Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima Srbije. Sastanku će prisustvovati predstavnici Ministarstva za infrastrukturu i energetiku, MUP - Uprave saobraćajne policije, Ministarstva odbrane, Agencije za bezbednost saobraćaja, Saobraćajnog fakulteta, Fakulteta tehničkih nauka, privrednih društava, autoškola, organizacija osiguranja, instituta, privrednih komora.
Izvor: 24 sata
Gotovo svakog dana se na putevima u Srbiji dogodi neka saobraćajna nesreća, u kojoj neko strada ili biva povređen. Alarmantne statistike govore da je to pitanje kojim se hitno treba pozabaviti na svim nivoima. Jedan od pokušaja da se doprinese rešenju je i grupa na Fejsbuku "Stop krvoproliću na putevima", koju je osnovao Srpski komitet za bezbednost u saobraćaju.
- Saobraćajne nezgode mogu da se spreče! Mi smo deo rešenja! - navode oni.
Na stranici ove grupe na Fejsbuku objavljuju se fotografije i snimci saobraćajnih nesreća u Srbiji, kao i prateći novinski tekstovi - izveštaji, saveti, pozorenja i slično.
http://www.facebook.com/?ref=home#!/groups/11332332001/
Srpski komitet za bezbednost saobraćaja i ranije je upozoravao da se novi
Zakon o bezbednosti saobraćaja ne primenjuje u potpunosti, a da je posledica toga povećanje broja poginulih u saobraćaju.
Ovo su samo neke od fotografija...
PAŽNJA: FOTOGRAFIJE MOGU BITI UZNEMIRUJUĆE!

U Srbiji je u 2011. godini u saobraćaju poginulo više od 660 ljudi.
Sastanak o primeni zakona o bezbednosti saobraćaja
U Privrednoj komori Beograda danas će biti održan sastanak o primeni Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima Srbije. Sastanku će prisustvovati predstavnici Ministarstva za infrastrukturu i energetiku, MUP - Uprave saobraćajne policije, Ministarstva odbrane, Agencije za bezbednost saobraćaja, Saobraćajnog fakulteta, Fakulteta tehničkih nauka, privrednih društava, autoškola, organizacija osiguranja, instituta, privrednih komora.
Izvor: 24 sata
Posetite www.garaza.rs !
Plasim se da ce od tog dogovora najvise da nagrabuse normalni vozaci (koji voze 100 gde je limit 80, koji ponekad prodju kroz zuto na semaforu i slicni), dok ce pravi problemi sa namernim divljanjem ostati. Neka bude da nisam u pravu i bicu zadovoljan.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
mislim da ce zakljucak biti - fale pare u budzetu..
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
:trljamoci:Texonja napisao:Plasim se da ce od tog dogovora najvise da nagrabuse normalni vozaci (koji voze 100 gde je limit 80, koji ponekad prodju kroz zuto na semaforu i slicni), dok ce pravi problemi sa namernim divljanjem ostati. Neka bude da nisam u pravu i bicu zadovoljan.
Jel ja to dobro vidim da je 20km preko ograničenja normalno kao i ponekad prolazak kroz žuto svetlo na semaforu?
Texonja nije ni to normalno!
Znam šta si hteo da kažeš ali ni to nije prihvatljivo ponašanje i to je prekršaj! Zakon je jasan, poštuj ograničenje i signalizaciju i sa tim nema zezanja.
Taj jedan prolazak na žuto može da nanese nesagledive posledice, kao i tih 20km preko ograničenja jer će kočenje biti duže!
Loš ti je primer prijatelju jer je divljanje i jedno i drugo, samo što bahate teško da kažnjavaju, a najgore je što ni ne stignu da ih kazne koliko bahatih vozača ima!
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
samo polako Reci iskreno da ti se u zivotu nije desilo da prekoracis brzinu (grad/van grada) za 20%... :trljamoci: :trljamoci:
Bez da se iko oseti prozvanim, povraca mi se od moralista.
Tim pre sto zivimo u zemlji koja ima totalno neorganizovan saobracaj, idiotska ogranicenja, glupe pandure koji ne poznaju zakon, vladu koja gleda samo da uzme pare za budzet i apsolutno retardirane semafore.
Ne opravdavam divljanje, ali ovo sto je Tex naveo je svakodnevnica svakog vozaca koji vozi vise od 2 km dnevno..
Tim pre sto zivimo u zemlji koja ima totalno neorganizovan saobracaj, idiotska ogranicenja, glupe pandure koji ne poznaju zakon, vladu koja gleda samo da uzme pare za budzet i apsolutno retardirane semafore.
Ne opravdavam divljanje, ali ovo sto je Tex naveo je svakodnevnica svakog vozaca koji vozi vise od 2 km dnevno..
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Po hiljaditi put, od kad je prelazak na zuto prekrsaj? 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Tipično za vozače bmwa.

Ma pravi sam siledzija, kao mangup iz gimnazije. Zovem lift pa pobegnem, sedim na ladan beton, vozim 100 (STO) km/h, ne kocim kada sa 10 metara vidim da treperi zeleno nego dodam gas da prodjem... "I fought the law" 

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Markoni i Next i ostali
Pre svega nisam nikakav lažni moralista.
Društvo nam je upravo zato i takvo zato što sebi dajemo za pravo da tu i tamo prekršimo poneki propis, pa se onda to pretvori u ovo što kod nas vlada, bezakonje i bahatost na svakom koraku.
Kada i ako prekoračim brzinu za 20km od dozvoljene očekujem da me i bez izuzetka kazne jer je zakon takav!
Pre svega nisam nikakav lažni moralista.
Društvo nam je upravo zato i takvo zato što sebi dajemo za pravo da tu i tamo prekršimo poneki propis, pa se onda to pretvori u ovo što kod nas vlada, bezakonje i bahatost na svakom koraku.
Kada i ako prekoračim brzinu za 20km od dozvoljene očekujem da me i bez izuzetka kazne jer je zakon takav!
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Kad pandur u zapisnik napise da si prosao na crvenodragvorl napisao:Po hiljaditi put, od kad je prelazak na zuto prekrsaj?

samo polako, da normalno je, svugde u svetu se laki prekrsaji tolerisu... Al dobro, znam da ti imas dosta ostar stav po tom pitanju, cak si tvrdio da je zabranjeno obilazenje na punoj liniji

- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
po milioniti putdragvorl napisao:Po hiljaditi put, od kad je prelazak na zuto prekrsaj?

Boringly average, but also perfect for school run mums