Parkiranje
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: Parkiranje
Mnogo manja steta je na vratima koja udaraju od vrata koja su udarena...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ja bih na primer žestoko kažnjavao ove što zauzmu dva mesta. To mi je ista klasa ljudi kao oni koji parkiraju na invalida.
- pavle
- Pridružio se: 12 Jan 2014, 13:36
- Garaža: Alfa Romeo 159 2009 2.4 211 hp
To za invalida mi uoste nije ok, ja razumem da ljudi sa odredjenim invaliditetima, trebaju da imaju ista prava i da se koliko toliko osecaju ravnopravnim, ali meni se ta pozitivna disrkimnacija, kako je oni nazivaju, uopste ne svidja... Pored toga znam brdo slucajeva gde ljudi koji imaju mesta za invalide zloupotrebljavaju, a o registraciji da ne pricam !!!
Pricamo o parking mestu, to moras da postujes
zasto bi ih kaznjavao?Uroš S. napisao:Ja bih na primer žestoko kažnjavao ove što zauzmu dva mesta. To mi je ista klasa ljudi kao oni koji parkiraju na invalida.
ako nema slobodnih parking mesta lepo stanes popreko iza njega, kad je parkiran do stuba onda je idealno, nikom ne smetas, taman stanes na ta 2 mesta... pa on neka ceka.
Ali na taj nacin ti uzimas zakon u svoje ruke, i sam si bahat
Ja bih komunalcima dao ovlascenje da pisu kazne za nepravilno parkiranje
Ja bih komunalcima dao ovlascenje da pisu kazne za nepravilno parkiranje
- Delija
- Kontakt:
Ako ti je to toliko ocigledno onda ti prethodna recenica nema smisla - ne vidim sta se toliko "iscudjavas"...Ivan napisao:No shit sherlock...
Послато са GT-N7100

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Ivan
Re: Одг: Parkiranje
Ok, kapiram ja da ono što je nekom jasno i lako razumljivo nije svakom jasno. 
Послато са GT-N7100

Послато са GT-N7100
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Ja u trznim centrima jurim mesta uz stub i po coskovima da sto manje budem izlozen retardiranim snajkama i seljacinama bez osecaja u ruci kojom otvaraju vrata. Ali nikad ne stajem na dva mesta, nikad. I kad vidim nekog pametnog na dva mesta, uputim mu toliki mentalni hejt da sam siguran da se bar najezi.
- Delija
- Kontakt:
Re: Одг: Parkiranje
Meni sve nekako deluje da si se ti previse nagutao dima iz te tvoje cadjave lokomotive...Ivan napisao:Ok, kapiram ja da ono što je nekom jasno i lako razumljivo nije svakom jasno.
Послато са GT-N7100

Nego, ovo se zove parkiranje...

- Ivan
Dim ide iza lokomotive, to bi cak i neko ko je zaostao (iza lokomotive) morao primetiti 
Послато са GT-N7100

Послато са GT-N7100
- Delija
- Kontakt:
Zaostao moze da bude samo neko sa takvim klinackim forama. Pa cekaj - ti i jesi klinac - zato, odjebi u skokovima 

Ajde be, koji vam je