Preporuke za sve i svašta
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: Preporuke za sve i svašta
Rekao mi je jedan lik iz radnje sa sportskom opremom, na moju opasku da sam imao 2 modela istih Najk patika ali su jedne trajale neuporedivo duže, da uvek treba gledati obući koja je Made in Taiwan, Vietnam, Malasya, samo da nije Kina, jer, allegedly, u Kini su fabrike patika opšte prakse u vlasništvu Kineza i oni rade serije po porudžbinama, kome šta treba, dok u ovim ostalim državama brendovi imaju sopstvene fabrike koje prave samo njihovu marku, pa je sve navodno jeftinije, ne znam, ali te lošije jesu bile Kineske, onda kada sam vratio film unazad nekoliko godina i pari patika, shvatio sam da su mi uvek Vijetnamske Najke najduže trajale. Inače imam široko stopala i rasturam šta god da stavim na nogu.
Ja nikad nisam imao probleme sa ribok patikama. Imam 2-3 par klasika i jedino sto se malo rasire posle nekog vremena, i imao sam jedno 5-6 pari nekih ravnih (odgovarao mi taj model pa sam samo njege kupovao par godina) i na njima se jedino izlize djoj na peti ali za to sam i ja delimicno kriv zbog nacina hodanja a i zbog voznje
Sent from my XT910 using Tapatalk 2
Sent from my XT910 using Tapatalk 2
Milslim da je sad polako i problem kod nas naci patike da nisu PRC Made...Uroš S. napisao:Rekao mi je jedan lik iz radnje sa sportskom opremom, na moju opasku da sam imao 2 modela istih Najk patika ali su jedne trajale neuporedivo duže, da uvek treba gledati obući koja je Made in Taiwan, Vietnam, Malasya, samo da nije Kina, jer, allegedly, u Kini su fabrike patika opšte prakse u vlasništvu Kineza i oni rade serije po porudžbinama, kome šta treba, dok u ovim ostalim državama brendovi imaju sopstvene fabrike koje prave samo njihovu marku, pa je sve navodno jeftinije, ne znam, ali te lošije jesu bile Kineske, onda kada sam vratio film unazad nekoliko godina i pari patika, shvatio sam da su mi uvek Vijetnamske Najke najduže trajale. Inače imam široko stopala i rasturam šta god da stavim na nogu.
Mozda su zbog toga outleti u prednosti, ako se ide logikom stariji modeli/verovatno Vietnam i sl...
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Dajte neku preporuku za nekoga ko kvalitetno radi unutrašnje stepenice.
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Preporuka za nekog ko radi dobre i lepe trakaste zavese?
Sent from my Sirona C1 treatment center
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Komšijska mačka. 

Goran 0644182394 celokupan program za zastitu od sunca.steva_anya napisao:Preporuka za nekog ko radi dobre i lepe trakaste zavese?
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Sutra idem do Trio servisa u Novi Sad.
Treba mi preporuka gde provesti do 2 sata kvalitetnog vremena u bližoj okolini pošto ide i klinac sa mnom.
Pošto je oko ručka može i neka preporuka za klopu u blizini.
Treba mi preporuka gde provesti do 2 sata kvalitetnog vremena u bližoj okolini pošto ide i klinac sa mnom.
Pošto je oko ručka može i neka preporuka za klopu u blizini.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Ako trazis restoran, ovo ti je blizu
http://www.nadji.info/mesto/40919/travica/
ako si za neke varijante setnje i parkica mogu da te uputim, imas i luna park postavljen relativno blizu ako je klinac u tom fazonu
ako si za neke varijante setnje i parkica mogu da te uputim, imas i luna park postavljen relativno blizu ako je klinac u tom fazonu
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Zna li neko za nesto (u praksi dokazano) efikasno protiv komaraca na otvorenom?
Izbegao bih RAID spirale i slicno.
Da li ona UV lampa utice na komarce? Da li kupiti Autan i biti sigurno miran?
Izbegao bih RAID spirale i slicno.
Da li ona UV lampa utice na komarce? Da li kupiti Autan i biti sigurno miran?
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Meni se spirala pokazala kao najefikasnija, prosle godine su me i pored Autana grizli doduse, manjim intenzitetom
Hvalanuk napisao:Ako trazis restoran, ovo ti je blizu

Aide na brzinu preporuke za dobar rostilj u centru Novog sada
Sent from my HTC Desire X using Tapatalk 2
Sent from my HTC Desire X using Tapatalk 2
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Na kojem se sajtu mogu naći pouzdane a detaljne specifikacije automobila po modelima, godinama proizvodnje i nivou opreme?
Koristio sam cars-data.com, ali mi se nešto ne slaže: sa drugarom polemišem oko Ghia i Titanium opreme i tamo piše da je jedina razlika (za C-Max) u Bluetooth-u i doplati za navigaciju
Koristio sam cars-data.com, ali mi se nešto ne slaže: sa drugarom polemišem oko Ghia i Titanium opreme i tamo piše da je jedina razlika (za C-Max) u Bluetooth-u i doplati za navigaciju

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.