Novi Sad
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Re: Novi Sad
1929 godine bese gospodski u Novom Sadu

Ahaa, eno je pozadi frau Šilovićka kad je bila mala 

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
BAJKER napisao:Poenta je da na ulici vise nisi bezbedan ni preko dana a kamo li nocu, nebitni je da li je N.S. ili BG ili bilo koji grad u Srbiji. Opsti pad drustvenih vrednosti doveo je mlade generacije na marginu drustva a porodica koja je prva u vaspitavanju je totalno zatajila, drustvo je takodje debelo podbacilo, sudstvo ima blag stav prema maloletnickim delikventima i time samo ohrabruje maloletnike jer im ne mogu nista dok ne postanu punoletni. Opsta slika stanja-sranja u nasoj zemlji!
Mnogo je do samog čoveka. Ja sam devedestih odrastao kao klinac u bloku 63 i u Paviljonima, a zna se kakvu reputaciju imaju oba i danas, a kamo li tada. Nikada nisam imao ni najmanji konflikt dok su skidanje patika i jakni bili kao dobar dan. Čak sam i džordanke imao 1996. i ništa

Nastavio sam stasavanje u bloku 70 od 2000. do danas i opet nikada nisam imao problem a vraćao sam se bezbroj puta iz grada kroz opusteo blok i prolazio pored kojekakvih grupica i nikom nisam smetao. Ni sada me nije strah bilo gde da prođem bilo kada. Možda imam ludu sreću ali je tako. Takođe ne znam nikog iz bližeg okruženja da je imao problem i stvarno mi nije jasno kako te ni krivog ni dužnog prebiju, izbodu, ubiju, privedu, premlate panduri i nalupaju šamare...
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Mog drugara iz skole su ispred kuce krajem 90-ih prebili skinsi. Decko mrava zgazio nije, eto nasao se na pogresnom mestu u pogresno vreme. Zivi kod Futoskog parka u NS.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Re: AW: Novi Sad
@Uros
Ja sam neko vreme ziveo u veoma zajebanom predgradju Pariza, pravom getu iz filmova pa nisam licno imao probleme ali to ne znaci da ih nema. Svako vece banda pretuce nekog, nasilne pljacke su redovne, tudja kola se polupaju bez ikakvog povoda itd. Obicna policija u takvim krajevima i ne patrolira nocu vec samo specijalci.
Toga u Srbiji jos uvek nema ali ako se ovaj trend nastavi, bice.
Gesendet von meinem GT-I9505
Ja sam neko vreme ziveo u veoma zajebanom predgradju Pariza, pravom getu iz filmova pa nisam licno imao probleme ali to ne znaci da ih nema. Svako vece banda pretuce nekog, nasilne pljacke su redovne, tudja kola se polupaju bez ikakvog povoda itd. Obicna policija u takvim krajevima i ne patrolira nocu vec samo specijalci.
Toga u Srbiji jos uvek nema ali ako se ovaj trend nastavi, bice.
Gesendet von meinem GT-I9505
Opet novosadski pink kids 
Novi Sad: Dečaci šutirali putnike, otimali im torbe i skidali pantalone pred njima

Novi Sad: Dečaci šutirali putnike, otimali im torbe i skidali pantalone pred njima
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Situacija je losa, ali su mediji sad vec poceli da preteruju. Nemoguce je da se u gradu od 400 hiljada stanovnika dnevno ne desi bar jedno sranje, a ovde se sad i od najmanjeg pravi drama...
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ne vredi, drugacije coveka ne mozes nauciti pameti...
Pa gde se vozi Opel po kisi?!
Pa gde se vozi Opel po kisi?!

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Je l to bilo danas ? Koga su hapsili ?
Sent from my HTC One S using Tapatalk 4
Sent from my HTC One S using Tapatalk 4
- dragvorl
- Site Admin