Dvojica koje ja znam da su kupili auto tamo - obojica zadovoljni. Jedan ima Sportage već 5 ili 6 godina, drugi kupio proleća prošle godine.
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
Pukla mi je prednja opruga.mironiko napisao:@pedalaš
Da, to mi je jasno. Ipak, na motor i menjač uvek važe te najduže brojke, a to mi je najvažnije. Za ovo ostalo ću čitati mala slova ako ne daj Bože zatreba.
@blaugrana
To je lepo znati. Koji deo je bio sređivan u sedmoj godini?
@DukeNS
Uh, tu su više SB Company ispali šibicari, čuj prebacuješ krivicu na radnika koga si sam zaposlio, i to za siću... Nadam se da su se i oni opametili posle tih sranja, sad u naše dve posete su baš delovali fino i profesionalno.
Ako želiš kaži da ti prosledim kontakt u BG kia salonu, čovek se do sad pokazao jako pouzdan. Sa njim sam završio sve za moju kiu, još je ona bila samostalno konfigurisana i to u doba korone.mironiko napisao: 01 Dec 2023, 21:33 E jbg, sad mi ogadiste firmu, a nikako mi se ne ide u Bg u Kiu, sad sa bebom, baš je vremenski zajebano...
Dvojica koje ja znam da su kupili auto tamo - obojica zadovoljni. Jedan ima Sportage već 5 ili 6 godina, drugi kupio proleća prošle godine.
A sto bi bebu vodio?mironiko napisao:E jbg, sad mi ogadiste firmu, a nikako mi se ne ide u Bg u Kiu, sad sa bebom, baš je vremenski zajebano...
Naravno, kad god bude trebalo.mironiko napisao: 02 Dec 2023, 09:48 Iskreno, za sad, dok sve funkcioniše ok sa SB-om, ostaćemo samo sa njima u priči. Zaista nam je trenutno odlazak za Bg malo komplikacija.
Međutim, ako se nešto zakomplikuje, pišem ti na private.