Zastarelost pokretanja i vođenja prekršajnog postupka
Re: Zastarelost pokretanja i vođenja prekršajnog postupka
Poslato , valjda ce da prodje .
Update : Isteklo dve godine josnista nisam primio , odnosno stizali su mi izvetaji ali posto nisam bio kuci nisam mogao ni da preuzmem . Danas dodjem kuci i zateknem izvestaj , e sad valjda jebezbedno da preuzmem . A u sustini nisam siguran za koji mi prekrsaj stize posto imam i tu punu liniju . Valjda je bezbedno da preuzmem sad . Za punu liniju sam mislio na pogadjanje a i nadjoh vezu neku pa se mozda provucem i skroz ?!
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Skroz neces. Sporazum moze.
Sent from my LG-H500 using Tapatalk
Sent from my LG-H500 using Tapatalk
Zasto nece skroz ako ima vezu?
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Zasto bi uzimao bilo sta dok ne dodje policija da te trazi?
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Zato što su mu možda poslali presudu u odsustvu, i ako primi i ulož ižalbu nakon zastarelosti biće slobodan ko ptičica...
E sad, to pod uslovom da nema ništa mlađe od dve godine, ako ima treba razmisliti šta činiti
Ne znam kako je sada u praksi, al se izmenilo sa prekršajima...
E sad, to pod uslovom da nema ništa mlađe od dve godine, ako ima treba razmisliti šta činiti

Paaa, na koverti uvek pise da li je poziv ili presuda ili nesto peto. Bar je meni pisalo.
Drugo, ako ima vezu, moze da ode u postu da vidi od koga je i zapise broj sa koverte i onda mu taj neko proveri s cim je u vezi
Drugo, ako ima vezu, moze da ode u postu da vidi od koga je i zapise broj sa koverte i onda mu taj neko proveri s cim je u vezi

Ma lupio si, ne pise na koverti nista, samo unutra na papiru 

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Izvukoh se : Inace ovo kacim zbog ljudi da znaju sta i kako , mislim da je korisno da se zna . Znam da se malo slabije vidi , na brzinu ...

PS. Hvala Grujicu ..... da ne duzim mnogo ....
Imam i neke informacijeza pogadjanje sta i kako , ali mi jos nije stiglo , tako da ne bih da pricam . KAd stigne i kad udjem u proceduru onda javljam .

PS. Hvala Grujicu ..... da ne duzim mnogo ....

Imam i neke informacijeza pogadjanje sta i kako , ali mi jos nije stiglo , tako da ne bih da pricam . KAd stigne i kad udjem u proceduru onda javljam .
Koji je ovo dokument . Ne kontam ... Jastalno dobijam izvestaje o preuzimanju na kojima ne pise za sta je . mogu da nagadjam , ali dok ne odem u postu i ne preuzmem ne znam sta je .
Koverta. Nekad mi salju bele umesto plave.
Na svakoj stoji broj predmeta i sta je sam sadrzaj koverte (poziv, resenje itd..)
I kada imam izvestaj, odem u postu, zamolim sluzbenicu da mi zapise broj predmeta, proverim za sta je vezano pa onda razmisljam da li da preuzimam ili ne.
Na svakoj stoji broj predmeta i sta je sam sadrzaj koverte (poziv, resenje itd..)
I kada imam izvestaj, odem u postu, zamolim sluzbenicu da mi zapise broj predmeta, proverim za sta je vezano pa onda razmisljam da li da preuzimam ili ne.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Ovde pozive, presude itd nose sudski pozivari. I ako nisi kuci ili neces da preuzmes ostave cedulju i imas 21 dan rok da odes u pisarnicu suda da uzmes. Inace se kaci na oglasnu tablu, stoji 8 dana i onda ide dalje postupak i bez tebe.
@NidzaV8 Kakva pogadjanja? Mislis na sporazum o priznanju?
@NidzaV8 Kakva pogadjanja? Mislis na sporazum o priznanju?
Nema to ovde prijatelju . Postar , ako si kuci primis ako hoces ako nisi tu dobijes izvestaj sa kojim u roku od 5 dana mozes u svojoj posti da preuzmes posiljku .
Sporazum , pogadnjanje , nije bitno kako ga ko zove . TO cu naknadno kad mi stigne , pa da skinem mrak sto se tice toga , odnosno da razjasnim sta i kako za navek , jer pocinju ove teme da me smaraju , kao da svako od nas zivi u drugoj drzavi ...
Sporazum , pogadnjanje , nije bitno kako ga ko zove . TO cu naknadno kad mi stigne , pa da skinem mrak sto se tice toga , odnosno da razjasnim sta i kako za navek , jer pocinju ove teme da me smaraju , kao da svako od nas zivi u drugoj drzavi ...