nećeš da veruješ, o BGu pričamKuzmanovic napisao:Wicker, ne znam o kom gradu pricas, ali drugarova 159-ka karavan sa 150ks trosi 10 po centru Bg-a i kaze da ne moze ispod.

sent from Optimus 4X HD using Tapatalk 2
nećeš da veruješ, o BGu pričamKuzmanovic napisao:Wicker, ne znam o kom gradu pricas, ali drugarova 159-ka karavan sa 150ks trosi 10 po centru Bg-a i kaze da ne moze ispod.
U tom zecu lezi grm.TheWickerMan napisao: nećeš da veruješ, o BGu pričamali ga vozi samo noću i vikendom kad ne radi, nema gužvi itd. Nisam ni ja verovao dok nisam probao, mislio sam da malo laže ali posle sam je vozio malo duže. Potrošnja ludilo
![]()
Evo ja sam uglavnom na autoputu.zdushan napisao:Ne bih da pokrecem polemiku oko benz&diesel. Samo mi se cini da je 159-ka malo neekonomican auto za kombinovanu voznju sa dosta grada. Ko je tera samo po autobanu to je druga prica, ali koliko nas je takvih?
Ni ovo nije toliko strašno. Dobar vozač se lako navikne i posle 1-2 dana počne da uživa maksimalno u automobilu. Meni je prvi dan bilo kao u nekom tenkiću, posle Stila, ali posle kad sam se vratio u Stildžana skontao sam koliko je Alfa bolja. Nije zeznuta ni za parkiranje. Šta biste radili da vozite neki pikap? Digli ruke od vožnje? Ne zezajte. Ajnšlag je sasvim pristojan za D segment. 156ica ima problem, 159tka je u proseku klase:Velja napisao:Pa i nije nikako za grad. Teška, zeznuta za parkiranje, niska, mali ajnšlag, bokovi nezaštićeni itd