Zimske gume - da ili ne?
Re: Zimske gume - da ili ne?
Pavle u pravu si.
Nexte pogresili smo.
Nexte pogresili smo.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Ovo sto je napisao objasnjava sve 

- pavle
- Pridružio se: 12 Jan 2014, 13:36
- Garaža: Alfa Romeo 159 2009 2.4 211 hp
Ovaj tekst cu da posaljem tom drugaru da procita...
Da razmisli kada ce zimi da uzme 730D da ode do Dzerija ili S. Bana
Da razmisli kada ce zimi da uzme 730D da ode do Dzerija ili S. Bana

Odusevljava me kod tebe koliko nemas nekad mogucnost da shvatis najosnovnije stvari.
Ovde se uopste ne prica o tvom ortaku koji uzme auto da bi se kurcio (tvoje reci)
Ovde se uopste ne prica o tvom ortaku koji uzme auto da bi se kurcio (tvoje reci)

Brate pogresili smo.
Veruj mi,Eject

Veruj mi,Eject

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- pavle
Ja se izvinjam, nisam pazljivo sve lepo procitao 
Tek sam sada ukapirao da ste uopsteno pricali o toj pojavi...
Sto vece felne + polovne gume

Tek sam sada ukapirao da ste uopsteno pricali o toj pojavi...
Sto vece felne + polovne gume

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Slobodno drugaru prosledi tekst sa bloga kad mu već šalješ link da pročita sve ovo. Kad shvati da mu treba duplo više prostora da stane na letnjim gumama nego na zimskim možda će od ćaleta tražiti onaj drugi auto, koji ima zimske gume. To što on drži odstojanje i ne vozi brzo mu ništa ne znači kad mu dete istrči na put.
Druga stvar, daleko bilo, ali bilo kakvu štetu da napravi ni jedno osiguranje neće pokriti štetu jer vozi na letnjim gumama, makar napolju bilo +15 i sija sunce u sred februara.
Druga stvar, daleko bilo, ali bilo kakvu štetu da napravi ni jedno osiguranje neće pokriti štetu jer vozi na letnjim gumama, makar napolju bilo +15 i sija sunce u sred februara.
Posetite www.garaza.rs !
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Meni je voznja drugog auta zimi sasvim legitimna opcija, ko ima mogucnosti. Da imam 2-3 auta ne verujem da bih imao za svaki dva seta guma.
Jbt, na forumu svi imaju neke ortake koji lupaju kola, voze 200, letnje gume zimi itd. Jel ja jedini biram drustvo ili sta?
Jbt, na forumu svi imaju neke ortake koji lupaju kola, voze 200, letnje gume zimi itd. Jel ja jedini biram drustvo ili sta?
Ti se družiš s Nextom. 

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Njega mi ne diraj, on je divan mladic kad se sve sabere i oduzme 

Kakvih ima....
Sta si mu oduzeo to 

- pavle
Zato se mozda i Stefanan posvadjao sa njim, nije hteo da ga zimi vozi sedmicom za letnjim gumama

Jbt tek sam sada Stefice provalio da si se ti posvadjao sa njim zbog bezbednosti u saobracaju

Jbt tek sam sada Stefice provalio da si se ti posvadjao sa njim zbog bezbednosti u saobracaju

Testirao sam Dunlop 4D u uslovima autoput i offroad.
Autoput 130-140 bez greske. Tiha guma, upravljiva.
Bio sam i do Nemacke do autobana, 185 po satu na par sekundi - nisam primetio lelujanje.
Par kilometara offroad-a bilo je mokro blato, par santimetara vode, nesto makadama i na vlaznom blatu su vrh! Isto mesto letos (isto je bilo vlazno blato) sam jedva prosao sa letnjim.
Odlicna guma, bas sam zadovoljan. Ako izdrzi 30000-35000km tj. 4-5 zima pun pogodak. Vozne karakteristike su premium.
Autoput 130-140 bez greske. Tiha guma, upravljiva.
Bio sam i do Nemacke do autobana, 185 po satu na par sekundi - nisam primetio lelujanje.
Par kilometara offroad-a bilo je mokro blato, par santimetara vode, nesto makadama i na vlaznom blatu su vrh! Isto mesto letos (isto je bilo vlazno blato) sam jedva prosao sa letnjim.
Odlicna guma, bas sam zadovoljan. Ako izdrzi 30000-35000km tj. 4-5 zima pun pogodak. Vozne karakteristike su premium.