Sniženja i promocije ovlašćenih distributera
Re: Sniženja i promocije ovlašćenih distributera
Gledam jutros cenovnik za Yaris hibrid.
Bazna verzija je sada "na akciji" po ceni od 20.490.
Dobra cena.
Bazna verzija je sada "na akciji" po ceni od 20.490.
Dobra cena.
- AleksandarAca
- Pridružio se: 21 Jul 2021, 14:54
- Garaža: VW Tiguan 2.0TDI R-Line 4Motion, VW ID.3 Pro Performance
Jel on automatik ili rucni?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Kod toyote su svi hybridi sa cvt.
85KW, 116KS, to treba da nosi fino, za grad i ne treba više.
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
- AleksandarAca
- Pridružio se: 21 Jul 2021, 14:54
- Garaža: VW Tiguan 2.0TDI R-Line 4Motion, VW ID.3 Pro Performance
Zvuci zanimljivo, bacicu pogled sta jos ima od opreme u tom osnovnom paketu.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Rodjak se ponovio pre neki dan. Kaze vozilo sa lagera, motor 1.3tb 140ks. Oko 21k je cena iako je u beloj boji osnovnoj.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
Posle redizajna Yarisa taj bazni paket (Luna) je maltene došao na nivo opreme ranijeg drugog nivoa (Stella). Praktično svaki istoimeni paket opreme su pri redizajnu pomerili za jedan stepenik gore.AleksandarAca napisao: 12 Feb 2025, 15:26 Zvuci zanimljivo, bacicu pogled sta jos ima od opreme u tom osnovnom paketu.
I ta sadašnja klot (skoro kao ranija Stella) oprema je po meni sasvim OK. Ja je imam na poslovnom Yarisu sa običnim 1,5 motorom i mada načelno jesam dosta razmažen po pitanju opreme. mene takva oprema zadovoljava.
Kod Toyote, ako počneš da izvoljevaš sa željama sa opremom, ima uši da otpadnu. Hoćeš, recimo, lumbalnu podršku za vozača? Može, ali, to ide tek uz Style opremu, a ona ide samo uz jači hibridni motor od 130 ks i takav Yaris ti je 32.000.
Po mom mišljenju, odličnu cenu ima i Yaris Cross, koji kao hibrid startuje sa 23.990. To su smešne cene za hibride.
Izgleda da je kod nas od japanskih brendova na oscilacije kursa japanskog jena osetljiva samo Toyota, dok je kod uvoznika ostalih japanskih brendova japanski jen dosta stabilan

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Na žalost i taj slabiji je preko granice za vozače početnike.
Ne verujem da početnici baš kupuju nova kola često. Najviše na ulici sa slovom P viđam kola od 3 do 5000e.
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Ne kupuju početnici ali kupuju njihovi roditelji 
Radi Jazz i dalje ok, ali ima već 17 godina, a čeka me još 6-7 godina dok mi i mlađe dete ne izađe iz "početničkih" voda. Ma, više kukam ovako uopšteno nego što realno kupujem. Ali baš je mali broj automobila koji su ispod te granice.

Radi Jazz i dalje ok, ali ima već 17 godina, a čeka me još 6-7 godina dok mi i mlađe dete ne izađe iz "početničkih" voda. Ma, više kukam ovako uopšteno nego što realno kupujem. Ali baš je mali broj automobila koji su ispod te granice.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Jer niko ne želi da popravlja skuplja vozilanoob napisao:Ne verujem da početnici baš kupuju nova kola često. Najviše na ulici sa slovom P viđam kola od 3 do 5000e.

Tapa
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Kad smo kod toga, baš pre niki dan čujem u salonu problem momka koji je početnik i hteo bi da uzme automatik. Ponuda je, koliko sam ga razumeo, jaaaako mršava. Šta uopšte ima da se uzme u toj kombinaciji motora i menjača. Mali je fucoš, tako da verujem da bi želeo nešto bolje od Klia. 

Koliko ja znam, u saobraćajnoj se vidi samo snaga SUS-a, a iz te perspektive ti kao vozilo sa vozače početnike može da prodje i sadašnja Honda HRV, jer je njoj SUS 107 ks (79 kW), a EM je 131 ks (96 kW).
Takodje, kao vozilo za početnike ti prolazi i redizajnirani Jazz (isti SUS, 107 ks/79 kW, a slabiji EM, 90 kW/122 ks), kao što prolazi i neredizajnirani (98 i 109 „grla“).
Kao što prolazi i Toyotin sadašnji 1,8 hibrid (sa sinergijskih 140 ks), jer mu je snaga SUS-a 98 ks.
Meni bilo palo na pamet da sinu kupim Jazz-a prethodne generacije (ne bi li mi sin kako "vratio" ovog Jazz-a, jer nekako sve teže za njega na red dolazim kada poželim da ga provozam), ali, kada sam video na ino oglasima koje su cene polovnjaka za tu generaciju Jazz-a, rekoh sebi: "Ma, terajte se u majčinu ... I Vi i Honda". Zaista nisu normalni koliko to cene, kao da je u pitanju grumen zlata.grujicd napisao: 12 Feb 2025, 16:56 Ne kupuju početnici ali kupuju njihovi roditelji
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Sinu u tim godinama se kupuje svemirac. Može i 1.4 da prođe. Bitno da je atraktivan auto i da ima puno mesta kad se obore sedišta.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !