Svabovi i jedni idrugi, znaci ima po 80.

Meni rekli pre neki dan da je 5500 (4400 sa kuponom).Dare4x4 napisao: 18 Apr 2025, 22:09 U Dunavu je 4500, odnosno 3600 uz penzionersku karticu ili Yettel kupon.
Ništa on loše nije rekao, a komentar tvoj kao da je od dva auta sastavio jedan, i lepo kaže ne kupuješ nov auto. Da razdvojim ovde prevarante koji prikrivaju stanje motora pri izdisaju i vraćaju km, od onih koji srede auto pranjem, poliranjem i sređivanjem sitinica, promena neke plastike koja je izguljena i slično.BMaker napisao: 19 Apr 2025, 08:40Zato i gledam, i kupujem, od vlasnika koji je taj auto pazio i odrzavao kako treba. A ne od preprodavca koji je zamazao pa da posle krpim i ispravljam budzevine. Polovan auto ne znaci da moram da menjam, poliram, jebavam, krpim.OMP napisao:Pa kupujes polovan auto ne nov, bitno da je ispravan a ti posle poliraj, menjaj, radi sta hoces kako tebi odgovara ako ti se ne svidja kako je neko uradio ili odes i kupis nov auto sto je najbolje
Fora je sto se ispolira tako sto se samo pretrci, nema tu govora o nekom kvalitetnom poliranju. Nisam ja rekao da treba da kupis auto koji je usvinjen vec da ni ovo brzinski nasminkano i skrpljeno ko zna kako nije neka prednost (meni uopste nije).noob napisao:Ništa on loše nije rekao, a komentar tvoj kao da je od dva auta sastavio jedan, i lepo kaže ne kupuješ nov auto. Da razdvojim ovde prevarante koji prikrivaju stanje motora pri izdisaju i vraćaju km, od onih koji srede auto pranjem, poliranjem i sređivanjem sitinica, promena neke plastike koja je izguljena i slično.BMaker napisao: 19 Apr 2025, 08:40Zato i gledam, i kupujem, od vlasnika koji je taj auto pazio i odrzavao kako treba. A ne od preprodavca koji je zamazao pa da posle krpim i ispravljam budzevine. Polovan auto ne znaci da moram da menjam, poliram, jebavam, krpim.OMP napisao:Pa kupujes polovan auto ne nov, bitno da je ispravan a ti posle poliraj, menjaj, radi sta hoces kako tebi odgovara ako ti se ne svidja kako je neko uradio ili odes i kupis nov auto sto je najbolje
Meni je plus ako mi je prodavac ispolirao auto i farove, rešio greške i zamenio sitnice, uradio dubinsko a ne štokav i fleke od bureka da gledam, sredio da samo sednem i vozim, i to dosta govori o prodavcu a nisu svi takvi, kod nekih ne možeš ni da sedneš u auto da ga probaš (imaš takav plac na NBGD kod Piramide a znam ih nekoliko po BG), kuku šta sam sve video tek kod fitičkih lica. Meni je muka od takvih, koji ni ne operu auto, a ovi što srede su plus. I da budemo realni kako izgleda auto parkiran na ulici u BG i od gradske vožnje posle 10 godina ili 5 godina? Kao nov? Jeste al malo sutra, gradska vožnja ostavlja tragove i u BG a i preko, mora da ima tragove grada ili od autoputa one kamenčiće na haubi i naravno menjana šoferka, koliko god ti da vodiš računa neko te ogrebe na parkingu, zakači na semaforu itd. Statistička greška su oni koji ga drže pod staklenim zovnom i sa malo km, a takvi i dignu cenu po par hiljada eur i sve to računaju, a onda se kaže da je preskupo i kupi nešto jeftinije i realnije, taj očuvan je u plusu i pre će otići po realnoj ceni, ako je nerealna ima da stoji mesecima dok mu ne spusti opet cenu na realno, takvo je tržiste i ljudi gledaju svaki eur.
Sesti zahtev studenata !
Nigde to nisam napisao, da sa tim radim u Srbiji. Nešto si loše došao do tog svog shvatanja napisanog.TheWickerMan napisao: 18 Apr 2025, 21:27 si sa teme cene tehničkog u Nemačkoj došli do toga kako ti sa tim radiš u Srbiji i kako je ta cena koju si rekao iako nisi radio.
Nešto ti je pobrkano u glavi, niti sam bio u BW niti sam pisao o njoj, niti sam ikada pisao o pokrajinama kao celinama već konkretno o mestima gde sam bio. A pisao sam pre svega za Frankftur na Majni i Hamburg, i da jesu prljavi su čak i u poredjenju sa Srbijom a kamoli sa jednom Češkom ili Slovačkom ili Slovenijom.Još mi je u glavi tvoja izjava kako je Baden Württemberg prljava i zagađena pokrajina, puna đubreta i slično.
A jesu tvrdoglav, krv ti jebem. Kao što kaže Grujić, razvodnjavaš pa misliš da trijumfuješ.Heineken napisao: 18 Apr 2025, 22:27 Sad sam pitao rođu koji živi blizu MinKena. Pre neki dan išao na tehnički, 149 evra platio![]()
Tarantino. Menja Macuta uskoro.Grujic napisao: 20 Apr 2025, 17:25 Stara taktika vec komentarisana
1) Napises netacnu izjavu
2) Vrtis izokola pricu koja nije konkretno izjava iz stavke 1, sve dok se prica ne razvodni
3) Poentiras sa necim sto jeste tacno, al nevezano od izjave 1
4) Izadjes iz diskusije kao pobednik