Prošla je pored mene danas, tj mimoiđosmo se. Prva na BG table koju videh.
Osim što je nov automobil, kao pojava, od napred joj nešto nedostaje da bi se izdvojila na ulici. Ipak mi je 159 ostavila vizuelno bolji utisak u svoje vreme, a vala i danas je lepo videti dobar primerak.
I ja sam je skoro prvi put video uživo i prednji deo me nije toliko oduševio pogotovu dnevna svetla, stvarno su ih ukenjali... Ali otpozadi i sa strane izgleda mnogo dobro, baš ima sportski stav, poprilično je spušten čak i u običnoj varijanti
U NS se voza jedna siva, lepo izgleda.
U Temisvaru u Julius molu stoji izlozena jedna u crvenoj boji koja je bila tipicna za starije alfe, i nije me nesto impresionirala...
Voleo bih da vidim enterijer uživo, na slikama izgleda baš dobro. Možda i najbolje upakovan ekran u tablu.
Ne znam da li mi se čini ali mi gulia mnogo liči na 5icu f10 kad se gleda sa strane, naročito prednji deo. Znam da su je prozivali da liči na bmw-a (mada su pričali o trojci), ali tek sad vidim ovoliku sličnost
Ja kada sam je video prvi put sa strane bio sam 100% uveren da je BMW 3 ka f30 Unutrasnjost je inace bas lepo odradjena. Ostaje da se vidi kako ce biti sa kvalitetom.
Odavno je poslednja Alfa toliko napred u odnosu na motor imala prednju osovinu. Mora da liči siluetom, i nekad su ličili, samo što je Alfa uvek malo lepša.