Zatamnjena stakla
Re: Zatamnjena stakla
Gde,kod koga uraditi folije u Novom Sadu?
Lacika u Sr. Kamenici
Gesendet von meinem Blaumi Note 5 mit Tapatalk
Gesendet von meinem Blaumi Note 5 mit Tapatalk
Možeš i kod Marka ispod stadiona Novog Sada.Dođoš napisao:Gde,kod koga uraditi folije u Novom Sadu?
Dobio sađ preporuke za njega i za nekog lika na kraju Futoga prema Begeču
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
@sasha015 Pokusao sam da ti slikam danas prednje staklo ali ukrojio je maltene do same ivice, bukvalno milimetar stakla se vidi i nisam uspeo da slikam tako da mobilni to fokusira. Ali veruj mi, razlike prakticno i da nema.
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Lacika je precenjen, sto se mene tice. Dve reklamacije sam imao koje je, istini za volju, uvazio jer jeste zabrljao. Drugo, folije su mi posle par godina skoro pa potpuno izbledele. Lumar. I sve bi to bilo potpuno u redu da nisam otisao kod najskupljeg majstora. A, znam i da nisam jedini. 
Sent from my MI 9 using Tapatalk

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Tako je i sa drugim... Mozda su ove skupe lumar drugacije.
Ja sam imao suncontrol na starom e36, kada je krenulo drndanje na tehnickim skinuo sam sve folije sem sa zadnjeg stakla gde nisam smeo zbog grejaca.
Folija se nije ni videla da postoji, niko je nije ni konstatovao, a bilo je 60%.
4-5 god su bile na autu
Послато са SM-G780F помоћу Тапатока
Ja sam imao suncontrol na starom e36, kada je krenulo drndanje na tehnickim skinuo sam sve folije sem sa zadnjeg stakla gde nisam smeo zbog grejaca.
Folija se nije ni videla da postoji, niko je nije ni konstatovao, a bilo je 60%.
4-5 god su bile na autu
Послато са SM-G780F помоћу Тапатока
- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
Marko Glass service?ChobbyNS napisao: 19 Dec 2020, 00:55Možeš i kod Marka ispod stadiona Novog Sada.Dođoš napisao:Gde,kod koga uraditi folije u Novom Sadu?
Koga bi preporucio?Sloba napisao:Lacika je precenjen, sto se mene tice. Dve reklamacije sam imao koje je, istini za volju, uvazio jer jeste zabrljao. Drugo, folije su mi posle par godina skoro pa potpuno izbledele. Lumar. I sve bi to bilo potpuno u redu da nisam otisao kod najskupljeg majstora. A, znam i da nisam jedini.
Sent from my SM-N9860 using Tapatalk
- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
Mare je car, dobro postavlja a i skinuo mi lummar sa ex corse i nije sjebao grejače.
Meni žao što je neki retard na GT skidao sam folije i bukvalno iskidao većinu grejača pozadi.
Ja sam sam skidao na 147 ali sam ispratio uputstva i nisam žurio i ispalo sve ok.
Ja sam sam skidao na 147 ali sam ispratio uputstva i nisam žurio i ispalo sve ok.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Ako je bila loša folija, ni najbolji majstor ih ne može skinuti a da ne sjebe grejače.
Meni je Ivan sa Zvezdare skidao kada sam menjao folije, dečko zaista radi perfektno ali džaba kad se folija slepila i otkida grejače (pokazao mi).
Fora je da se lako mogu "opraviti", koristi se neko srebro, farba šta li... Da sam znao pre toga, skinuo bi ih sam pa opravio pre nego postavi nove.
Meni je Ivan sa Zvezdare skidao kada sam menjao folije, dečko zaista radi perfektno ali džaba kad se folija slepila i otkida grejače (pokazao mi).
Fora je da se lako mogu "opraviti", koristi se neko srebro, farba šta li... Da sam znao pre toga, skinuo bi ih sam pa opravio pre nego postavi nove.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
@Kabal
Nisam u toku poslednjih godina, niti znam nekog da je postavljao folije kako je zakon poostren. Korist koju tamna stakla pruzaju nije upitna, ali ja ih ne bih naknadno radio ponovo. Ili fabrika ili kako jeste. Komsija je za CRV iz UK nabavio tipske montazne zavese sto je dobro resenje za putovanja sa malom decom. Oko 150€ kostaju za zadnji deo, sto nije malo, ali su zaista lepo uradjene.
Da se vratim na majstore... Prosla je decenija od kako je Lacika bio br.1 i verujem da se ta scena promenila, da ima novih majstora, mozda i boljih. On jeste ok lik i dobar majstor, ali se dogodilo isto sto i mnogima. Puno posla, ljudi ne pitaju za cenu i poceo je da otaljava. Kum je sa drugarima Alfistima isao i odradio im je tri automobila u jednom danu. Slicna prica, svugde propusta. Jednostavno, ako danas mozes da uradis dva posla posteno, nemoj uzimati tri, ni cetiri. Ne mogu sve pare ovog sveta biti samo tvoje.
Nisam u toku poslednjih godina, niti znam nekog da je postavljao folije kako je zakon poostren. Korist koju tamna stakla pruzaju nije upitna, ali ja ih ne bih naknadno radio ponovo. Ili fabrika ili kako jeste. Komsija je za CRV iz UK nabavio tipske montazne zavese sto je dobro resenje za putovanja sa malom decom. Oko 150€ kostaju za zadnji deo, sto nije malo, ali su zaista lepo uradjene.
Da se vratim na majstore... Prosla je decenija od kako je Lacika bio br.1 i verujem da se ta scena promenila, da ima novih majstora, mozda i boljih. On jeste ok lik i dobar majstor, ali se dogodilo isto sto i mnogima. Puno posla, ljudi ne pitaju za cenu i poceo je da otaljava. Kum je sa drugarima Alfistima isao i odradio im je tri automobila u jednom danu. Slicna prica, svugde propusta. Jednostavno, ako danas mozes da uradis dva posla posteno, nemoj uzimati tri, ni cetiri. Ne mogu sve pare ovog sveta biti samo tvoje.