Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Re: Dobro veče

Post od NexT »

H4wkeye napisao:
NexT napisao:Mi smo stvarno posebni.
U sred radnog dana policija zatvara aerodrom i auto-put da bi odradili antiteroristicku vezbu.

Pritom se stvorila frka na aerodromu, ljudi poceli da panice jer su videli specijalce u punoj opremi i sa psima kako ulecu na aerodrom...
Ali vezba je u Subotu, ne danas....
zatvorili su i Usce u sred spica, tako da obavesti kolege da su omasili datum :)
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Post od Markoni »

Bilo je danas nesto i kod SIVa. Videh prikolice sa psima, Hummer H1 itd...

Sent from my SM-A500H using Tapatalk
Heineken
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL

Post od Heineken »

Spremaju se za antiteroristicku vezbu koja ce biti odrzana subotu...
maniaxxx
Reactions:
Pridružio se: 14 Nov 2012, 20:34

Post od maniaxxx »

bane valjevo napisao:Dragane, kakav je za održavanje? Imaš li nekih informacija?

Znam da su ovih 130Ks Italijani u stvari merili na 143Ks, te me takođe interesuje potencijal chip-a kako software-ske tako i hardware-ske prirode (koji ide na 160 Ks ili 170 Ks bez većih problema sa koliko sam shvatio promenom mape).

Turbina je varijabilne geometrije?
Pozananik ga ima čipovanog na oko 155 konja i na plin vozi bez problema več neko vreme. ( pričam za 1.4 tce) :mrgreen:
Korisnikov avatar
maxer
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V

Post od maxer »

I koja mu je prosečna potrošnja plina (u gradu / na auto-putu), pitaj ga i koji plinski uređaj ima ... ako nije preveliko smaranje?
Korisnikov avatar
maxer
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V

Post od maxer »

Dobro jutro ... kako ste pavkili? :masem:

Za prijatno razbuđivanje, eno vam malo osveženja u Planine&Doline :mrgreen:.
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

Jutro!
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

:masem: :kafa:
Širim haos!
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Kome prijaviti u Novom Sadu udarne rupe (bolje rečeno kratere) na ulicama? Počeo sam lagano da pizdim kao i Ogi. Dve godine svi iz nekoliko okolnih ulica obilazimo dve rupetine, jedna na početku ulice, druga na kraju, i niko da konačno interveniše i da to popravi... :evil:
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

Jutro dobro!
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

:masem:
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Dobro jutro. :-)

Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Saša napisao:Kome prijaviti u Novom Sadu udarne rupe (bolje rečeno kratere) na ulicama? Počeo sam lagano da pizdim kao i Ogi. Dve godine svi iz nekoliko okolnih ulica obilazimo dve rupetine, jedna na početku ulice, druga na kraju, i niko da konačno interveniše i da to popravi... :evil:
NS je stvarno los sa ulicama, dolazim godinama i nisam video 5 metara novog asfalta. Bio sam i u sredu i onakve kolotrage na velikim raskrsnicama nisam nikada video, bukvalno strasno, sreca pa je sluzbeni Clio neuporedovo meksi od mog auta ali nema auta koji to moze da ispegla.
Korisnikov avatar
branja
Reactions:
Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy

Post od branja »

Ma grozno. Pancevo nije imalo dobro ulice kad mu je industrija bila u punom jeku. A znam da su masno naplacivali rafineriji i petrohemiji za odrzavanje istih.

Umalo juce da napravim s**nje na AP. Lik mi viljuskarom prilikom utovara udari bravu na kliznim vratima na kombiju. Ispocetka se nije primetilo, samo se otvorila u jednom momentu u sred voznje. Odsekao sam se ziv. Na kraju skrenuh ka altini i bataji i znam da tu ima majstora. Castih neke, napravili mi drzac za katanac sa pop nitnama, trk u radnju i kupih katanac. Zlo. Da je ispao bar jedan paket ode sve u 3 lepe.

Poslato sa Lumia 925
Slika
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Ogi napisao:
Saša napisao:Kome prijaviti u Novom Sadu udarne rupe (bolje rečeno kratere) na ulicama? Počeo sam lagano da pizdim kao i Ogi. Dve godine svi iz nekoliko okolnih ulica obilazimo dve rupetine, jedna na početku ulice, druga na kraju, i niko da konačno interveniše i da to popravi... :evil:
NS je stvarno los sa ulicama, dolazim godinama i nisam video 5 metara novog asfalta. Bio sam i u sredu i onakve kolotrage na velikim raskrsnicama nisam nikada video, bukvalno strasno, sreca pa je sluzbeni Clio neuporedovo meksi od mog auta ali nema auta koji to moze da ispegla.
Ides Kralja Petra tamo gde preseca Bulevar Osl., pa da vidis sta su kolotrazi. Kao preko šina da prelazim.

Inače kao što si rekao, ja nigde, ali baš nigde u okruženju (SFRJ i njeni susedi) nisam video kolotrag na raskrsnici, onaj naborani pre semafora, samo u NS :D
Neverovatno.

U NS je možda i najgora situacija (i uopšte u Vojvodini), jer udružila meštanska škrtost sa dođoškim marifetlucima :)
Odgovori