bane valjevo napisao:Dragane, kakav je za održavanje? Imaš li nekih informacija?
Znam da su ovih 130Ks Italijani u stvari merili na 143Ks, te me takođe interesuje potencijal chip-a kako software-ske tako i hardware-ske prirode (koji ide na 160 Ks ili 170 Ks bez većih problema sa koliko sam shvatio promenom mape).
Turbina je varijabilne geometrije?
Pozananik ga ima čipovanog na oko 155 konja i na plin vozi bez problema več neko vreme. ( pričam za 1.4 tce)
Kome prijaviti u Novom Sadu udarne rupe (bolje rečeno kratere) na ulicama? Počeo sam lagano da pizdim kao i Ogi. Dve godine svi iz nekoliko okolnih ulica obilazimo dve rupetine, jedna na početku ulice, druga na kraju, i niko da konačno interveniše i da to popravi...
Saša napisao:Kome prijaviti u Novom Sadu udarne rupe (bolje rečeno kratere) na ulicama? Počeo sam lagano da pizdim kao i Ogi. Dve godine svi iz nekoliko okolnih ulica obilazimo dve rupetine, jedna na početku ulice, druga na kraju, i niko da konačno interveniše i da to popravi...
NS je stvarno los sa ulicama, dolazim godinama i nisam video 5 metara novog asfalta. Bio sam i u sredu i onakve kolotrage na velikim raskrsnicama nisam nikada video, bukvalno strasno, sreca pa je sluzbeni Clio neuporedovo meksi od mog auta ali nema auta koji to moze da ispegla.
Ma grozno. Pancevo nije imalo dobro ulice kad mu je industrija bila u punom jeku. A znam da su masno naplacivali rafineriji i petrohemiji za odrzavanje istih.
Umalo juce da napravim s**nje na AP. Lik mi viljuskarom prilikom utovara udari bravu na kliznim vratima na kombiju. Ispocetka se nije primetilo, samo se otvorila u jednom momentu u sred voznje. Odsekao sam se ziv. Na kraju skrenuh ka altini i bataji i znam da tu ima majstora. Castih neke, napravili mi drzac za katanac sa pop nitnama, trk u radnju i kupih katanac. Zlo. Da je ispao bar jedan paket ode sve u 3 lepe.
Saša napisao:Kome prijaviti u Novom Sadu udarne rupe (bolje rečeno kratere) na ulicama? Počeo sam lagano da pizdim kao i Ogi. Dve godine svi iz nekoliko okolnih ulica obilazimo dve rupetine, jedna na početku ulice, druga na kraju, i niko da konačno interveniše i da to popravi...
NS je stvarno los sa ulicama, dolazim godinama i nisam video 5 metara novog asfalta. Bio sam i u sredu i onakve kolotrage na velikim raskrsnicama nisam nikada video, bukvalno strasno, sreca pa je sluzbeni Clio neuporedovo meksi od mog auta ali nema auta koji to moze da ispegla.
Ides Kralja Petra tamo gde preseca Bulevar Osl., pa da vidis sta su kolotrazi. Kao preko šina da prelazim.
Inače kao što si rekao, ja nigde, ali baš nigde u okruženju (SFRJ i njeni susedi) nisam video kolotrag na raskrsnici, onaj naborani pre semafora, samo u NS
Neverovatno.
U NS je možda i najgora situacija (i uopšte u Vojvodini), jer udružila meštanska škrtost sa dođoškim marifetlucima