Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
TDI
Banned
Reactions:
Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
Garaža: VW Passat B5.5 Variant

Re: Dobro veče

Post od TDI »

ftj napisao:Svakako ga ne bi pustili na salter bez broja.
Mene nikad nisu pitali na salteru da im pokazem broj. Neko drugi bi ga iskulirao u stilu: ,,Aj necu da se kacim sa budalom,,. A obezbedjenje je bio izasao napolje u tom trenutku, rekao sam vec iz kog razloga. I da on krene na salter, krenem ja i kazem: ,,Sada sam ja na redu, ti nisi,, , pa bi realno ja bio taj koji bi ga sprecio u tome, jer bi se bar verbalno sukobili. Devojka koja radi na salteru sigurno ne bi bila u stanju da ga spreci bez obezbedjenja.

Prosto, kakve primerke stoke mozes da nadjes medju ljudima, prava stoka je gospoda u odnosu na njih. I to odgovorno tvrdim.

A ovo za vreme, naravno, slazem se sa vama. Kao stvoreno je za razmnozavanje bakcila. Ja sam sinoc, verovali ili ne, mlatio komarce po kuci. Evo kraj Novembra...I da mi je neko rekao da cu da ubijam komarce po kuci tada...Ali eto i to se desilo.
Slika
„ Све срећне породице личе једна на другу; свака несрећна породица несрећна је на свој начин. ” - Лав Николајевич Толстој
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Jebote napravio si holivudski film ni od cega. :)
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Na svakom šalteru gde ima sistem brojeva prvo mi traže isti
Korisnikov avatar
TDI
Banned
Reactions:
Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
Garaža: VW Passat B5.5 Variant

Post od TDI »

Meni nikad nisu trazili. Nego vidim gde je moj broj, tu pridjem, ne secam se da su mi ikad trazili da pokazem broj pre nego sto kazem zasto sam dosao.

Ogi,
Nije holivudski film brate, nego ne mogu da verujem kakvi sve Neandertalci i Kromanjonci postoje. I razumeju samo jedan jezik - batine. Ali to je realnost, nazalost.
Slika
„ Све срећне породице личе једна на другу; свака несрећна породица несрећна је на свој начин. ” - Лав Николајевич Толстој
Korisnikov avatar
Dusanc
Reactions:
Pridružio se: 06 Okt 2015, 16:15
Garaža: Fiat Punto Classic 1.2 Dynamic AC

Post od Dusanc »

Auuuuuu, pa meni zena trazila broj, treba li da se brinem? :D :D :D
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Ogi napisao:A zasto ne ides drugom nekom ulicom, meni je 90% ruta opredeljeno kvalitetom asfalta ? :)
Nemam kuda, to je najbrži/najkraći/skoro pa jedini izlaz iz mog bloka. Mogu sa druge strane škole ali opet izlazim na istu raskrsnicu, plus jašim preko ležećih policajaca i provlačim se autom kroz gužvu napravljenu od gomile đaka i automobila njihovih roditelja koji su (u vreme kada krećem i vraćam se sa posla) parkirani uz rub/trotoar uske ulice tako da može proći samo jedan auto, uz propuštanje ostalih. Tu je žena onomad zakačila retrovizorom dete koje je iznenada iskoračilo sa trotoara i platili smo debelu kaznu (30.000 din), pa sada izbegavamo te uličice. I ovuda kuda sada prolazimo je ista stvar sa autima i đacima, ali je bar široka, normalna ulica pa se lakše i brže prođe. Mogao bih eventualno i desno pre škole pa kroz niz opet uskih uličica odnosno okolo-naokolo, ali tim pravcem svejedno ne mogu da izbegnem onu prvu rupetinu sa slike, plus me čeka i još nekoliko sličnih i gorih, zatim gužva kod pijace ili opet jašenje preko nekoliko ležećih policajaca kod jednog vrtića i posle svega toga opet dolazim na istu raskrsnicu pomenutu na početku. Vrlo zeznuta situacija... :kuku:
Poslednja izmena od Saša u 21 Nov 2015, 13:23, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Tvoja žena, ili neka druga? :laugh:

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Moja nažalost.
Korisnikov avatar
Dusanc
Reactions:
Pridružio se: 06 Okt 2015, 16:15
Garaža: Fiat Punto Classic 1.2 Dynamic AC

Post od Dusanc »

Bem ti smajli :)
Stjepa
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:36
Kontakt:

Post od Stjepa »

Stevoooo :D
(kradem sa face-a)

- Eto ga, gotova plomba, možete isprati
- Pljuc! E sad me slušaj, sve ti živo natakarim! Ja sat vremena nisam zatvorio usta jer sam morao, ali što ih ti ne zaklopi šezdespet minuta i odakle ti snage da toliko melješ, grom te spizdio posred jezika! Hajde što moram da trpim fizičku bol, ali jebote moždane vijuge si mi ispravila - jebe mi se tačno šta mi radiš sa zubom, zbog čega to radiš, kako se zove pasta koju koristiš i šta je gutaperka, jeb'la te gutaperka, petsto puta si je pomenula, urezala mi se u mozak! Natrpala si mi pola slavskog escajga u usta i onda mi postavljaš pitanja - pa je l' kroz guzicu da ti odgovorim, leptejebo?! I kako misliš da čujem šta me pitaš dok mi drljaš onim mikro hiltijem po vilici, vibrirala mi glava k'o Nokia 3310 petnajs' minuta! Pet igala si mi ugurala po dva puta u zub, svaku do živca "da proverim samo dokle ide" - do oka ide, svaki put do oka i neće dalje kol'ko god ti uprla da mi ga probušiš. I kad mi već dupe završi na naslonu za glavu od bola ti mi kažeš: "Molim vas, nemojte se pomerati" - je l' da?! Da se ne pomeram?! Aj' da ja tebi nabijem ceo krojački asortiman u živac, a ti stoj postojano kao klisurina, jeb'o te Mengele! Onda mi kažeš: "Pa što se sada mrdate, ovo vas sigurno ne boli" - jeste, zub ne boli, ali boli to što si mi pričkinula usnu drškom od bušilice, valjda da napraviš polugu da možeš dublje da nabiješ burgiju - sad izgledam ko Luj Armstrong za istočnoevropsko tržište! I sad pored sve svoje muke moram da idem da izguglam šta je jebena gutaperka, jeb'la te gutaperka da te ne jebala!
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

:loool: :loool: :loool:
Korisnikov avatar
Sinisa G.
Reactions:
Pridružio se: 11 Feb 2014, 11:25
Garaža: GTS, EVO500, GSI

Post od Sinisa G. »

Korisnikov avatar
Saša
Reactions:

Post od Saša »

Išao i ja da guglam. :lool:

TT
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Hahaha Stjepo, carski post :kezo:

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

:)
Odgovori