Sent from my SM-S918B using Tapatalk
OK. Ne daj Bože da ti zatreba tamo parking.Dare4x4 napisao: 22 Sep 2023, 22:12 Ako je nacrtano kao jedno mesto, onda ovaj ima puno pravo da stane kako je stao. Zašto da se sklanja i rizikuje da mu neko ošteti auto? U velikoj verovatnoći bi ga vratima udarili bar.
Ja bih parkirao isto ovako kada bih bio siguran da je to jedno parking mesto. Nije moja stvar da ispravljam greške projektanata i još rizikujem da mi neka baraba kojoj ostavljam mesto još i ošteti auto.
Sa leve strane slike se vidi da isti prostor dele dva automobila, i da je moguce skloniti se jos 15ak cm u stranu i prici uz samu ivicu zardinjere i time dodatno ostaviti sebi i drugima prostora. I nije ovo parking mesto za jedno vozilo, obelezeno je polje prostora za parkiranje koje se naplacuje tj. pocetak i kraj, kao i svuda u gradu.Dare4x4 napisao:Ako je nacrtano kao jedno mesto, onda ovaj ima puno pravo da stane kako je stao. Zašto da se sklanja i rizikuje da mu neko ošteti auto? U velikoj verovatnoći bi ga vratima udarili bar.
Ja bih parkirao isto ovako kada bih bio siguran da je to jedno parking mesto. Nije moja stvar da ispravljam greške projektanata i još rizikujem da mi neka baraba kojoj ostavljam mesto još i ošteti auto.
Probaj da pozoveš i nagodiš se sa izvršiteljem.swemir napisao: 23 Sep 2023, 08:57 Dobio sam 20.000 din od izvsitelja da platim parking kazne kao i troskove.
Kazna mi je 4 parkinga od 900 din od parkinga. Jep moram sve da platim ili ima neki nacin da ne platim 20.000
Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока