Sent from my SM-G780F using Tapatalk
Ovo nije normalno, jeste da nisam gejmer uopste ali ovo sam na prvu pomislio da je really
Ne znam gde su im serveri? Možda kašnjenje zavisi i od toga kod kog si provajdera? Prošle godine sam uplatio klincima mesec-dva Geforce now, i za taj servis je bila mala latencija sa SBB-a. Igre nisu bitno kasnile, ali je nekako grafika bila muljava, nije to ni blizu bilo kao kad ga pokreneš igru na lokalnom kompjuteru sa solidnom grafičkom. Vrlo brzo sam otišao i kupio im gejmerski PC. Sad je doduše siituacija lošija za kupovinu, ako je ovo rešenje da se premosti dok se ne skupe neke pare a grafičke ne pojeftine, onda ok. Ali meni je to bilo ispod granice onoga što smatram prihvatljivim igranjem.Nenad985 napisao: 10 Nov 2021, 21:39Hteo sam da pitam u vezi Boosteroid-a, gledam mnogi domaci jutjuberi ga reklamiraju i kazu da je dovoljan 10 Mb/s za igranje u 720p, ja trenutno imam 20/1 i ping mi je 9 kad idem na speed test ali kad odem na njihov sajt i uradim speed test bude jako lose, pogotovo latencija tj ping.
Hvala na odgovoru, kod Beotela sam trenutno ali razmisljam o optici.grujicd napisao: 10 Nov 2021, 23:33Ne znam gde su im serveri? Možda kašnjenje zavisi i od toga kod kog si provajdera? Prošle godine sam uplatio klincima mesec-dva Geforce now, i za taj servis je bila mala latencija sa SBB-a. Igre nisu bitno kasnile, ali je nekako grafika bila muljava, nije to ni blizu bilo kao kad ga pokreneš igru na lokalnom kompjuteru sa solidnom grafičkom. Vrlo brzo sam otišao i kupio im gejmerski PC. Sad je doduše siituacija lošija za kupovinu, ako je ovo rešenje da se premosti dok se ne skupe neke pare a grafičke ne pojeftine, onda ok. Ali meni je to bilo ispod granice onoga što smatram prihvatljivim igranjem.Nenad985 napisao: 10 Nov 2021, 21:39Hteo sam da pitam u vezi Boosteroid-a, gledam mnogi domaci jutjuberi ga reklamiraju i kazu da je dovoljan 10 Mb/s za igranje u 720p, ja trenutno imam 20/1 i ping mi je 9 kad idem na speed test ali kad odem na njihov sajt i uradim speed test bude jako lose, pogotovo latencija tj ping.
Ako si testirao i kaze ti da je lose, nemas sta dalje da trazis u toj postavci, jedino ako imas opciju da ga forsiras da ide na taj rumunski server pa tako da testiras. Druga stvar sto mi sve ovo deluje polulegalno i da moze neocekivano da se ugasi jednog dana.Our servers are located in Romania, Italy, Ukraine, Slovakia, France, Spain, and the UK