Grčka
- Gabau
- Pridružio se: 17 Jul 2013, 17:18
- Garaža: Ford Focus mk2.5 1.4, 80ks i Ford Fiesta mk3 1.1
Re: Grčka
Drugu varijantu sam vozio letos Alexandros palace-Cosmos (Solun ) i put je zanimljiv za voznju ali grmlje pored puta nije poseceno i od dve trake realno je jedna i po.
https://www.youtube.com/watch?v=ug6Ih_Z ... e=youtu.be
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Grčka je mama, pisaću za neki dan finalne impresije sa Kasandre. Definitivno jedna od najboljih opcija za prosečnog Srbina 

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Jeste da "prosečan srpski turista" znači "sirotan sam al' volim da živim", ali izadjite sa te Kasandre.
Grčka je toliko lepa i raznolika, da je prava šteta ne upoznati je kad nam je na dohvat ruke.
Ne računajući ostrva, kontinentalna Grčka se može obići za skoro iste pare kao i ići svake godine na Kasandru. Razlika je samo u količini potrebnog goriva.
Ja još nisam letovao u istom kraju Grčke plus Tasos i Krf.
Grčka je toliko lepa i raznolika, da je prava šteta ne upoznati je kad nam je na dohvat ruke.
Ne računajući ostrva, kontinentalna Grčka se može obići za skoro iste pare kao i ići svake godine na Kasandru. Razlika je samo u količini potrebnog goriva.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ma ta atmosfera koja tamo vlada, to je ono, ta opustenost, sigurnost, prijateljstvo koje se oseca, kada idem na more pa predjem granu i udjem u Grcku, to mi je omiljeni deo letovanja, volim taj put, volim te ljude!! 

- Blackshadow
- Pridružio se: 22 Dec 2013, 01:41
- Garaža: W 211 2004 E200 NGT 163KS
- TDI
- Banned
- Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
- Garaža: VW Passat B5.5 Variant
Grci su uvek bili prijateljski nastrojeni prema nama Srbima, gde god da odete. A to svakom turisti znaci. U mnogim mestima, posebno ovim blizim, veoma dobro znaju nas jezik. Drugo, Grčka je raznolika i ima mesta za letovanje za svaki profil turiste. Kako ima za one koji vole da budu viđeni i da im provod ne prestaje, tako ima i za one koji vole mir i tisinu kakve nigde nema (u koju grupu ja spadam). Naravno i ovo sto kaze Ogi, ta atmosfera koja tamo vlada...
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Ja sam tek počeo da otkrivam Grčku tako da nameravam da obilazim i upoznajem nove predele, napiši nešto konkretno gde i šta valja posetiti.aviator napisao:Jeste da "prosečan srpski turista" znači "sirotan sam al' volim da živim", ali izadjite sa te Kasandre.
There are 10 kinds of people in the world: