Grčka
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Re: Grčka
Od nekoliko poznanika koji su bili na Sitoniji sam čuo da su ove godine nabili cene kako pansiona tako i kafića, hrane itd... Jesi li bio ove godine, kakva su tvoja iskustva?
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
Za cene smeštaja je tačno. Nekoliko mojih prijatelja je odustalo zbog toga i otišlo, što na Krf ili kao ja južno ka Volosu i Eviji.Vladapetr napisao:Od nekoliko poznanika koji su bili na Sitoniji sam čuo da su ove godine nabili cene kako pansiona tako i kafića, hrane itd... Jesi li bio ove godine, kakva su tvoja iskustva?
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Re: Одг: Grčka
I ja sam cuo da je Sarti ove god bas poskupeo.
Mi smo se ove godine odlucili za Tassos, Potos 600e za 11 u Vili Kokkinos. Moglo je i jeftinije oko20% u losijim smestajima za nas troje.
Mi smo se ove godine odlucili za Tassos, Potos 600e za 11 u Vili Kokkinos. Moglo je i jeftinije oko20% u losijim smestajima za nas troje.
U bre, mnogo.Sloba napisao:Apartman na Tasosu 2013. godine placali smo 85€, isti je sada 105€.
Mi idemo u Horto, Leda hotel. Polupansion za nas troje 110€ za kraj avgusta.
Na slikama izgleda super. Kako je uživo? Videćemo.

- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
I tada je bilo mnogo, ali zbog kasne odluke da se tamo uputimo nije bilo boljeg izbora. Smestaj jeste dobar, dvosobni apartman od 70m2 sa dve terase, u drugom redu od obale, ali mnogo je, pogotovo sada kada je cena drasticno veca, a apartman stariji dve godine. Ove godine imali smo vrlo slucan smestaj po ceni od 65€, istina ne u Grckoj, i to je neka cena koja mi je prihvatljiva i preko koje u buducnosti ne planiram da prelazim.
Sent from my Sony EXPERIA M2 Aqua
Sent from my Sony EXPERIA M2 Aqua
Nama nije žao da platimo skup apartman koji nam potpuno odgovara.
Parking, dvorište, 2 sobe, 2 terase, kuhinja i trpezarija, ogromno dvorište, plaža prekoputa, ležaljke i suncobrani... uvek košta puno.
Parking, dvorište, 2 sobe, 2 terase, kuhinja i trpezarija, ogromno dvorište, plaža prekoputa, ležaljke i suncobrani... uvek košta puno.