Ne brže od života!
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Re: Ne brže od života!
Verovatno. Jer da nije (kao na slici), on bi za delic sekunde prevezao preko šina i ništa se ne bi dogodilo ... ovako ga je voz pokupio na sred pruge jer nije mogao dalje tj. trebao je da nabode gas i da polomi rampu ali ...
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
I znaci kriv je masinovodja !???????
Jebem ti drzavu. Neverovatno potpuno. I sta, glupan nije video voz, ne razumem ? Nije prosao 100m od njega nego se samoubio + 3 ubistva na 5 metra od voza pokusavsi da predje ?

Jebem ti drzavu. Neverovatno potpuno. I sta, glupan nije video voz, ne razumem ? Nije prosao 100m od njega nego se samoubio + 3 ubistva na 5 metra od voza pokusavsi da predje ?
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Pa kako, da je cekao izgubio bi citavih 2-3 minuta. Ko to moze da ceka. Bolje je ovako, izvesti slalom i naleteti na voz. 

Po ko zna koji put se ispostavlja da novinari lupaju gluposti, a mi se primamo i lupamo glavu kako je nešto moguće.
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/443829 ... asinovodje
Mnogo logičnija verzija događaja. Mašinovođa je imao nalog da stane, zove rampadžiju da pita da li može bezbedno da prođe, ovaj mu kaže "vozi bre" i eto sranja.
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/443829 ... asinovodje
Mnogo logičnija verzija događaja. Mašinovođa je imao nalog da stane, zove rampadžiju da pita da li može bezbedno da prođe, ovaj mu kaže "vozi bre" i eto sranja.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Verovatno su tako radili godinama, dok se to jednom nije desilo ovo što se desilo.
Posetite www.garaza.rs !
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Saša napisao:Uff...![]()
Jutros moja gospođa udarila dete ispred škole...Tačnije, već se zaustavljala da ostavi našu ćerku, samo što nije stala na ulazu (bukvalno se zaustavljala), deca se tu guraju i koškaju i jedna devojčica je samo odjednom iskoračila na cestu i ona je okrzne desnim retrovizorom u prolazu (sklopila joj retrovizor).
![]()
Dete malo boli ruka, nije strašno - ode u školu. Moja supruga odvede drugo dete u vrtić, javi se na posao i vrati se u školu i kaže portiru šta se dogodilo i ostavi broj telefona. I... Malopre je zove saobraćajni policajac da dođe u Šajkašku da popričaju. Kaže joj "videli smo snimak nadzorne kamere, sve je o.k, ali moram ipak i sa vama da popričam"...![]()
Šta može da očekuje? Sve će biti o.k, ili neku prijavu zbog ugrožavanja bezbednosti ili nešto slično...? Ne bi me čudilo...
Stvarno nije kriva, uvek tu dobro pazi i vozi jako sporo, ali dete eto iskorači i u deliću sekunde sranje... jbg... Ma, bitno je samo da je sa detetom sve ok, pa šta bude.
Osam meseci posle ovog događaja stigao je konačno i poziv od javnog tužilaštva supruzi da se javi kod njih u svojstvu okrivljene zbog krivičnog dela ugrožavanja javnog saobraćaja iz člana 289 stav 3, radi "predočavanja mogućnosti odlaganja krivičnog gonjenja, jer će u protivnom biti pokrenut krivični postupak".
Šta ovo konkretno znači? Izgleda da nisu odbacili prijavu MUP-a i pretpostavljam da će joj ponuditi "oportunitet" i da plati novčanu kaznu (samo je pitanje koliku) da se postupak obustavi... Drugo pitanje je da li nam se isplati angažovati advokata i mlatiti se sa njima na sudu (obzirom da po meni uopšte nije kriva), ili jednostavno platiti kaznu i teraj dalje.

Obzirom kako stvari stoje u ovoj nesrećnoj državi - pretpostavljam ovo drugo...

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Rampa je bila spustena, vozila su cekala na rampi, a ovaj sa dzipom je bio intelektualac koji ce da se trka sa vozom. Po meni je jedini krivac vozac dzipa. Spustena rampa = stojis i cekas, nema sta da se provlacis izmedju rampi.trojanac napisao:Verovatno su tako radili godinama, dok se to jednom nije desilo ovo što se desilo.
znam za par rampi koje se spuste 15-20 min pre nego sto naidje voz koji juri 18kmh...
kad bi se tako spustale u Nemackoj ne bi se nikad ni podigla da neko prodje
kad bi se tako spustale u Nemackoj ne bi se nikad ni podigla da neko prodje

Ponudiće joj oportunitet tj da plati 40.000 dinara u 5 rata. Nek prihvati i nek se ne zamajava sa suđenjima, advokatima i sl. Udarila je dete (ili dete nju) i nema tog sudije koji će je osloboditi.Saša napisao:Šta ovo konkretno znači? Izgleda da nisu odbacili prijavu MUP-a i pretpostavljam da će joj ponuditi "oportunitet" i da plati novčanu kaznu (samo je pitanje koliku) da se postupak obustavi... Drugo pitanje je da li nam se isplati angažovati advokata i mlatiti se sa njima na sudu (obzirom da po meni uopšte nije kriva), ili jednostavno platiti kaznu i teraj dalje.:
Ovako prolazi samo sa novcem. Nema osuđujuće presude u dosijeu, nema poena, nema zabrane upravljanja.
Ni to. 

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Meni iz priče deluje da ona nije kriva, ali Pajin savet ti je iz iskustva tako da je to ipak manje bolna varijanta..
Pa vidi, da sam ja u pitanju ja bih se sudio jer sam tvrdoglav. Gledao bih da oteram u zastaru, prolongirao, koprcao se i rukama i nogama, ali kako da to radi neko ko nije stručan. Ako bude plaćao advokata proći će skuplje. Ako je osude platiće troškove veštačenja i paušal.
Šansa da je oslobode jer tako treba je jako mala čim je policija rekla da je ona kriva, a jedino oslobađajuća znači neplaćanje ničega tj. refundaciju advokatskih troškova.
Šansa da je oslobode jer tako treba je jako mala čim je policija rekla da je ona kriva, a jedino oslobađajuća znači neplaćanje ničega tj. refundaciju advokatskih troškova.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Znaci nista od toga, sansa za odbranu je prakticno nikakva.
Salu na stranu, 40.000din bi bolje dati roditeljima tog deteta nego ovoj usranoj drzavi, kad bi moglo da se bira
Salu na stranu, 40.000din bi bolje dati roditeljima tog deteta nego ovoj usranoj drzavi, kad bi moglo da se bira