Mnogo je daleko od Djulijete, ona ima bas los enterijer.Mr.Rotor napisao:Ako bude kao u Đulijeti, a vidim da jeste, onda se raspada. Meni se na 30.000 izlizao centralni naslon za ruku i otpao plastični vrh menjača. O brljanju elektronike neću ni da pričam...
Alfa Romeo Giulia
Re: Alfa Romeo Giulia
Pogrešno upotrebljavate reč kvalitet.
Izbor materijala i završna obrada na pojedinim mestima vam se ne dopada.
Ako je u službi smanjenja mase onda podržavam, ali mislim da se samo uklapaju u cenu. Ove detalje velika većina kupaca ne primećuje. Mnogo više bode oči klot oprema kod bilo kog od pomenutih automobila.
Budimo realni, trojka je smešna klot. Mercedes nemam pojma, mislim da nisam nikad ušao u klotaru.
Tapatalk
Izbor materijala i završna obrada na pojedinim mestima vam se ne dopada.
Ako je u službi smanjenja mase onda podržavam, ali mislim da se samo uklapaju u cenu. Ove detalje velika većina kupaca ne primećuje. Mnogo više bode oči klot oprema kod bilo kog od pomenutih automobila.
Budimo realni, trojka je smešna klot. Mercedes nemam pojma, mislim da nisam nikad ušao u klotaru.
Tapatalk
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Slično kao i japanci? (:kezo:)
Ali prvi put čujem da karavan treba da spasi prodaju nekog modela. Teško da će išta da ih spasi, bolje bi im išlo pod VWom
Ali prvi put čujem da karavan treba da spasi prodaju nekog modela. Teško da će išta da ih spasi, bolje bi im išlo pod VWom

Boringly average, but also perfect for school run mums
Ne, mnogo vise upada u oci losa zavrsna obrada i jeftini materijali u enterijeru.
Klot svakako niko ne uzima, pa nije ni relevantan.
Klot svakako niko ne uzima, pa nije ni relevantan.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Klot je za flotnu prodaju.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Eee Nidzo sigurno je olaksavaju jeftinijim materijalima 
Sent from my m2 using Tapatalk

Sent from my m2 using Tapatalk
Čim uzmeš iole opremljeniju nećeš imati ni taj retrovizor ni ta sedišta. Ima jeftinih materijala na mestima skrivenim od pogleda, ali nisu izuzetak. Svi to rade.
Čekaju se par meseci da se naprave kad se poruče, tako da oni šljakaju punom parom. Čisto sumnjam da mogu trenutno više da naštancuju, zbog čega bi obarali onda cenu.
Tapatalk
Čekaju se par meseci da se naprave kad se poruče, tako da oni šljakaju punom parom. Čisto sumnjam da mogu trenutno više da naštancuju, zbog čega bi obarali onda cenu.
Tapatalk
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Verovatno im je proizvodni kapacitet premali.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Čini mi se da svi proizvođaći javno iznose podatke o kapacitetu dnevne/mesečne/godišnje proizvodnje ... potražite na net-u, trebalo bi da postoje.
Prodaje se ona plava QV za 50k eura 
http://www.cgauto.me/zanimljivosti/item ... -giulia-qv

http://www.cgauto.me/zanimljivosti/item ... -giulia-qv
Ne, ne rade.nidza napisao:Čim uzmeš iole opremljeniju nećeš imati ni taj retrovizor ni ta sedišta. Ima jeftinih materijala na mestima skrivenim od pogleda, ali nisu izuzetak. Svi to rade.
Poslednja izmena od Xepoj87 u 25 Dec 2016, 23:54, izmenjeno 1 put ukupno.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Nidžo, gde si video na Oktaviji tu nekvalietnu plastiku?
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Ja bas gotivim alfu, generalno zabare jer ima neke prednosti nad premijum nemcima koje su meni bitne, a mane mi nisu toliko bitne, ali u tome je i poenta, nije konzistentna sa kvalitetom, negde otkine nemce, a u nekim stvarima je klasu dve ispod i tako... sto odaje utisak nekompletnog auta, a to nikako nije dobro za komercijalni porodicno/putnicki auto.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Iz prethodnih poruka nekako zaključujem da je kvalitet u oku posmatrača/vlasnika/hejtera/fanboja. 

Širim haos!
Tek sad si to zaključio? QQ
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V