Vazduhoplovi

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Re: Vazduhoplovi

Post od Floyd »

Laki021 napisao:Pa nista, stigli sa samo 8 sati i 8 minuta zakasnjenja :) Pilot samo na kraju rekao: "Nadamo ste da ste uzivali u letu" :)
Pa ti opet kupi kartu kod JAT-a :pardon:
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

Heinz napisao:Juce brat otisao Swissom za Lion preko Ciriha, malo su kasnili sa sletanjem u Cirih pa je imao 20 minuta da promeni let. On je malo trcao i stigao, a stigao je i kofer u Lion :-)

TT
ja sam na sarl de golu prosle godine imao 50 minuta da obidjem skoro ceo aerodrom da bi uhvatio konekciju ( dosao sam airfranceovim b777 iz havane i jurio na jatov b737 za bg ), kasnio sam na gejt par minuta, ali su me sacekali, primili u biznis klasu, dali topao obrok i pice po zelji... verujem da je to redak slucaj, ali eto, prema meni su bili max korektni...
Heineken
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL

Post od Heineken »

Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Videli ste svi verujem sta se juce dogodoilo u Zenevi, sletanje otetog aviona...
Prvo ne mogu da se ne smejem tom pilotu sto je oteo avion, pa koliki idiot treba biti za tako nesto :) Ajd ako je hteo azil, pa zasto nije redovno sleteo u Italiju pa tamo trazio azil ili ako je bas probirljiv pa bas naivno hoce u Ch, mogao je da sedne u voz, predje granciu pa trazi azil... Ovako je bas realno da ga dobije nakon otmice aviona :) Samo jos ne shvatam da li je kralj hteo nopazeno da se spusti kroz prozor aviona ili sta je vec bio plan.
Jako zanimljivo s obzirom da piloti moraju biti inteligentni ljudi, koji redovno prolaze preglede, psihijatrijske preglede i sl, a onda se pojavi ovakav lik :)

Ali, sta je meni jos interesantnije je sledeca stvar koja se desila. Znate li ciji lovci su presreli avion nad Ch i zatim ga pratili do sletanja? E pa ako mislite da su svajcraski varate se, Italijani su poleteli. Naime, ovaj je ludak je bio vrlo neuvidjajan i nepristono je odlucio da otme avion previse rano, van radnog vremena Ch avijacije. Da se to desilo izmedju 8-12 ili izmedju 13-18h (mora se paziti i na pauzu za rucak), tada bi Ch avioni reagovali, ovako joook :)

Sve u svemu, ako planirate da napadnete Ch, ovo je nesto sto treba imati u vidu :)
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Ajde to sto nece da dobije azil, nego sto moze da se pozdravi sa karijerom profesionalnog pilota.
Heineken
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL

Post od Heineken »

:glavomuzid: :glavomuzid: :glavomuzid:

Ne verujem :loool: :loool:

Znaci njima je dezurna para u dezurstvu samo od 8-12 ili 13-18h :trljamoci:
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Otima van radnog vremena RV, a hoće azil. :kezo:

Švajcarci carevi! Boli njih tux. Imaju radno vreme i ajd zdravo. :rofl:

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

To ti je uređena zemlja.

Nego čemu služe ti lovci koji ga prate? Da ga roknu da uleti u jezero ako krene na Ženevu?
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Er Srbija: Nov način čekiranja
Izvor: Tanjug
Beograd -- Er Srbija će 25. februara preći sa sistema za prijavljivanje putnika "Gaetan" na savremeni sistem "Sabre sonik ček-in" na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla".

"Prelazak na novi sistem će Er Srbiji omogućiti bolje uslove za pružanje usluga putnicima na beogradskom aerodromu, modernizovati postupak prihvata i otpreme putnika i obezbediti veću funkcionalnost prijavljivanja putnika", rekao je generalni direktor Er Srbije Dane Kondić.

Kako je dodao, samim tim će obezbediti noviji i efikasniji sistem prijavljivanja putnika na matičnom aerodromu, saopšteno je iz te avio-kompanije.

Nov način čekiranja putnika počeće 25. februara na letu za London u 10.40 sati, a završetak prelaska se očekuje 27. februara.

Er Srbija je pozvala putnike koji budu putovali iz Beograda u periodu od 25. do 27. februara da dođu na aerodrom najmanje tri sata pre predviđenog vremena poletanja i ponesu odštampanu potvrdu rezervacije, odnosno putni "itinerer".

Da bi se adekvatno pripremila za prelazak na novi sistem Er Srbija je na vreme obezbedila obuku za novi sistem "Sabr sonik ček-in" za više od 100 zaposlenih i preduzima niz koraka kako bi obezbedila nesmetano unapređenje sistema.

Za promenu sistema u Beograd je došao tim od 30 stručnjaka iz partnerske avio-kompanije Etihad ervejz, kao i četvoročlani stručni tim iz kompanije Sabre.

Er Srbija je osnovana 26. oktobra 2013. kao nacionalna avio-kompanija Srbije. Avio-kompanija trenutno ima flotu od 10 uskotrupnih i četiri turboelisna aviona.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
zuzazu
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:13

Post od zuzazu »

Er Srbija je pozvala putnike koji budu putovali iz Beograda u periodu od 25. do 27. februara da dođu na aerodrom najmanje tri sata pre predviđenog vremena poletanja i ponesu odštampanu potvrdu rezervacije, odnosno putni "itinerer".

Jel ja ovo dobro citam? :o

Ako je tacno, onda su oni teske budale :ccc:
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Bolje onda ici busom. :kuku:
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

zivo me zanima koliko ce kasniti avioni posto niko nece doci 3 sata ranije...
Korisnikov avatar
BAJKER
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike

Post od BAJKER »

Treba ubiti tri sata vremena na aerodromu, jos ako ides sa malom decom...
Slika
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Oni nisu normalni. Ni do sada niko nije dolazio dva sata ranije.
Nego čemu služe ti lovci koji ga prate? Da ga roknu da uleti u jezero ako krene na Ženevu?

Oće li mi neko odgovoriti?
Korisnikov avatar
BAJKER
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike

Post od BAJKER »

Trebalo bi da ga prate, t.j. da nadgleda poteze koji ce da napravi oteti avion, imaju oni i nacina da ga prinude da sleti tamo gde treba ;)
Slika
Odgovori