Filmovi, serije, dokumentarci - preporuka za gledanje
Re: Filmovi, serije, dokumentarci - preporuka za gledanje
Ne vidim nikakve reklame. Sada reklamiraju GoT.
- ivica122
- Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
- Garaža: Honda Accord CL7
I ja sam ga danas pogledao. Nije los film, daleko od toga, ali kako su ga svi redom ishvalili, ocekivao sam mnogo vise.sebekkg napisao:Odgledao interstellar. Nisam odusevljen. Spakovali su kvazi fizičku priču da bi se svideli sirim.masama i to je sve. Dotaknu se samo nekih osnovnih stvari kako bi film dobio na ozbiljnosti. Bacenih 2 sata.
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
I ja sam ocekivao vise ali kakvo je smece sve u bioskopima, sto domace sto strano, nije mi bilo zao para.
Najvece razocarenje mi je bio NFS.
Reklamira se F&F7, krece od 1.aprila u bioskope. Ne znam ko ce dati pare za to ...
Poslato sa Lumia 925
Reklamira se F&F7, krece od 1.aprila u bioskope. Ne znam ko ce dati pare za to ...
Poslato sa Lumia 925
- ivica122
- Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
- Garaža: Honda Accord CL7
Set in California, season two of True Detective is expected to premiere in mid-2015Scuderia napisao:Kad krece True Detective?
Jabranja napisao:I ja sam ocekivao vise ali kakvo je smece sve u bioskopima, sto domace sto strano, nije mi bilo zao para.
Poslato sa Lumia 925

ivica122 napisao:Set in California, season two of True Detective is expected to premiere in mid-2015Scuderia napisao:Kad krece True Detective?

- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
i jaReklamira se F&F7, krece od 1.aprila u bioskope. Ne znam ko ce dati pare za to ...

prosli deo je bio presmesan, da ga nisam gledao sa drustvom u bioskopu smorio bih se

Meni su 1, 2 i 5 ostali u najboljem secanju, ali kakvi god da budu nastavci gledacu. Kao i Expendables, zbog ekipe i sprdnje 

+1, rado cu ga gledati, ako nista onda zbog kola
- branja
Ja cu pogledati jer znam da je nerealno a i dignes sve 4 u vis.
Krivo mi sto nema vise Californication.
Inace opet snimaju Dosije X, a i Heroje. Heroji krecu od leta, a Dosije jos nije potvrdjeno.
Poslato sa Lumia 925
Inace opet snimaju Dosije X, a i Heroje. Heroji krecu od leta, a Dosije jos nije potvrdjeno.
Poslato sa Lumia 925
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ako ne igra William B. Davis neću ni trailer da gledam 

Širim haos!
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Ja sam sa drustvom rezervisao karte za 1. April. Jedva cekam.branja napisao: Reklamira se F&F7, krece od 1.aprila u bioskope. Ne znam ko ce dati pare za to ...
Poslato sa Lumia 925

Nastavljaju Heroes???branja napisao:Ja cu pogledati jer znam da je nerealno a i dignes sve 4 u vis.
Poslato sa Lumia 925

Jebiga, bas mnogo serija pratim, mrzelo bi te samo spisak da citas

A radio Mileva je u sustini neko ko siri traceve, a ja samo gledam serije, tako da nema mnogo veze sa tim

Skinem i odgledam lagano 10 epizoda odjednom

Jedva cekam Game If Thrones.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- branja
Hahaha, ma znam sta je radio Mileva, nego te zayebavam jer kako ko napise neku seriju ti ili gledao ili gledas.
Ne znam za Dosije kiks jos nista. Imdb nije nista izbacio, samo dvoje glavnih, kod njih stoji da krece 2016., a po netu citam leto 2015.
Heroji se sad zovu Heroes: Reborn ili tako nesto na RE. Mali spoiler, nece igrati onaj lik glavnog negativca, kaze ne ispunjava ga ta uloga vise, ali zato imaju neku sexy japanku. Uhhhh. Imas gpunu na fejsu. Mala je taman da je uhvatih jednom rukom i nosih, khmmm.
Poslato sa Lumia 925
Ne znam za Dosije kiks jos nista. Imdb nije nista izbacio, samo dvoje glavnih, kod njih stoji da krece 2016., a po netu citam leto 2015.
Heroji se sad zovu Heroes: Reborn ili tako nesto na RE. Mali spoiler, nece igrati onaj lik glavnog negativca, kaze ne ispunjava ga ta uloga vise, ali zato imaju neku sexy japanku. Uhhhh. Imas gpunu na fejsu. Mala je taman da je uhvatih jednom rukom i nosih, khmmm.
Poslato sa Lumia 925