Za svaki auto je takomethane.master napisao:Iz prethodnih poruka nekako zaključujem da je kvalitet u oku posmatrača/vlasnika/hejtera/fanboja.

sent from Huawei P8 Lite using Tapatalk
Za svaki auto je takomethane.master napisao:Iz prethodnih poruka nekako zaključujem da je kvalitet u oku posmatrača/vlasnika/hejtera/fanboja.
Mislim da nece karavan ni blizu da se prodaje kako ti predvidjas.nidza napisao:Meni ne izgleda kao kinder jaje - dapače. Retrovizor, ružna sedišta, ručica menjača u klotari jesu grozni, ali sem toga je sve sasvim prostojno. Centralna konzola je odlična, volan, uopšte ta neka priča kada sediš i voziš, ili se voziš kao putnik.
Mnogo mi je grđe kad neko upotrebljava kvalitetne materijale, ali džaba mu kad ne ume lepo da ih složi.
September midsize premium sedan sales in Continental Europe with % change:
Mercedes-Benz C-Class 4.300 -16%
BMW 3-Series 3.033 +11%
Audi A4 2.091 +55%
Alfa Romeo Giulia 1.718 New
Jaguar XE 845 -26%
Volvo S60 503 -19%
Lexus IS 340 +28%
Infiniti Q50 209 +32%
Audi proda i 8-9000 komada karavana, te je ukupno najprodavaniji u D segmentu.
Đulija je u Decembru prodato 1900 i nešto.
Ne vidim ja neku dramu ovde, karavani će 2-3x bolje da se prodaju u Evropi od limuzine. 156ica u najboljoj godini je prodato 97.000, što je dostižna cifra već sledeće godine.
Kako stalno spominjes taj klot, kao da se ista od toga menja van klota...pri tom se ne secam da je iko spominjao sedista.nidza napisao:Meni ne izgleda kao kinder jaje - dapače. Retrovizor, ružna sedišta, ručica menjača u klotari jesu grozni, ali sem toga je sve sasvim prostojno. Centralna konzola je odlična, volan, uopšte ta neka priča kada sediš i voziš, ili se voziš kao putnik.
Mnogo mi je grđe kad neko upotrebljava kvalitetne materijale, ali džaba mu kad ne ume lepo da ih složi.
September midsize premium sedan sales in Continental Europe with % change:
Mercedes-Benz C-Class 4.300 -16%
BMW 3-Series 3.033 +11%
Audi A4 2.091 +55%
Alfa Romeo Giulia 1.718 New
Jaguar XE 845 -26%
Volvo S60 503 -19%
Lexus IS 340 +28%
Infiniti Q50 209 +32%
Audi proda i 8-9000 komada karavana, te je ukupno najprodavaniji u D segmentu.
Đulija je u Decembru prodato 1900 i nešto.
Ne vidim ja neku dramu ovde, karavani će 2-3x bolje da se prodaju u Evropi od limuzine. 156ica u najboljoj godini je prodato 97.000, što je dostižna cifra već sledeće godine.
Mr.Rotor napisao:Znači pukeneš 40.000 na auto i gledaš kako zjapi plastika i klapara na sve strane? Ali nema veze, dobro upija krivine.
Ja sam par puta pisao da se Đulijeta odlično vozi. Bolje od svakog Audija ali sam bio presrećan kad sam je prodao jer je nerviranju došao kraju. Smeta mi i najmanje krckanje u toku vožnje...
Pa oni i nemaju proizvodnih kapaciteta za više.Risto napisao:Alfa bi trebalo da bude zadovoljna ako Giulia bude 4. po prodaji u premium segmentu, znači da se prodaje bolje od Lexusa, Volvoa i Infiniti-ja (sorry ako sam nekog zaboravio), nije realno da po prodaji gađaju Nemce...
Da je ista od toga istina, rasturali bi se od prodaje.maniaxxx napisao:Ne znam samo kako upoređujete brojke alfe sa BMW mercedesom i audijem, pa alfa romeo nema kapaciteta da napravi toliko avta ni u snu. Da je tolika potražnja čekalo bi se na njih jedno 4-5 godina.
I opet, slaba plastika, nedostatak savremenih pomagala u vožnji i slično...pa ne kupuje se audi da je to važno, alfa je nešto drugo i tamo se gleda vožnja, vožnja i osečaj u vožnji i kako avto izgleda....a koliko čitam tu je sjajna ( u vožnji ) i to je sve što je važno. Izgled je stvar okusa, meni je jedna od prvih alfa koja se mi ni ne sviđa ako sam iskren ( svaki dan je gledam na parkingu i pomalo se navikavam ali nije to to za moj okus) i to je največa zamerka sa moje strane ( cena je opet stvar diskusije ), a ne jebena plastika na jebenom retrovizoru, ako vam je to važno, ne bi ni kupili alfu, ni da je pola jeftinija, ili barem ne zaslužite si da je kupite.
uff sad je udario alfa sindrom iz mene