S4 i One su ovde iste cene s tim da S4 dobijas odmah a One je preorder i stize, navodno polovinom maja...tako da ce se cena tek tad stabilizovati.Xepoj87 napisao: Neverovatno,ali upravo sam nasao S4 za 600e da prodaju,a Xperia Z za 500e,dok HTC i dalje stoji na 700,verovatno zato sto se tesko nabavlja...
Ja nekako najvise ocikavanja imam od Nexus-a 5Milos_kg napisao:Do jula izadje HTC One One, pa se skenjas kad One uporedis sa njim, a posto ce biti skup tada, odlozices za oktobar kupovinu, i sve tako u krug![]()
Ne cekam da opadne cena,nego u julu mogu ili da uzmem opet telefon preko MTS-a ili da uzmem popust 50% na racun,sto bi mi na 2 godine ustedelo 240e i kupim telefon u radnji,zavisno od toga sta mi se u tom trenutku bude isplatilo...Milos_kg napisao:Ne bih mogao toliko da cekam na telefon, pa to ti jeDo jula izadje HTC One One, pa se skenjas kad One uporedis sa njim, a posto ce biti skup tada, odlozices za oktobar kupovinu, i sve tako u krug
![]()
starac vujadin napisao:Meni posle skoro tri godine dolazi vreme da promenim telefon i to ću uraditi pri kraju godine. Imam još dosta koncepcijskih dilema, trilema...Ako se budem vratio na telefon s jednom karticom i da bude savremen biće verovatno Lumia 620 ili HTC 8s ili 8x.
Možda budem ostao na dual sim, tu ima nekoliko kandidata koji su ok, ali nažalost savremen dual sim telefoni su svi dual sim standby, a moj sadašnji ima dva predajnika i sve radi simultano, a to mi je mnogo bitna stvar.
Možda ću da kupim nešto sa tastaturom i da ne bude preveliko jer mi touch screen generalno ide na jaja i nisam se na njega navikao...e, to će biti problem šta uzeti.Zbog toga se možda desi da kupim i telefon koji se više ne proizvodi, ali onda bi svakako trebalo da bude kao nov i neupotrebljavan.
U FR je ista prica. Prijatelj je uzeo zbog dece neke PAY TV pakete i pristao da ugovor bude 12 meseci, misleci da posle moze da ga ukine kad hoce.Laki021 napisao:Ovde su legendarni po pitanju tih ugovora.