Dobro veče
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Re: Dobro veče
Jel ova go.na uz sms-a imaju neki miting? Pun pancevacki njihovih autobusa.
Poslato sa Lumia 925
Poslato sa Lumia 925
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
branja napisao:Jel ova go.na uz sms-a imaju neki miting? Pun pancevacki njihovih autobusa.
Poslato sa Lumia 925
Meni se cini da u NS-u ima neko desavanje. Pun grad cudnih faca koje deluju pogubljeno...
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Jeste, SNS danas ima miting na Spensu.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Jel su Velja i MM prisutni? 

Posebno su zamoljeni da budu prisutni, oni koji su dobili posao preko stranke...
Sent from my Telenor_Smart using Tapatalk 2
Sent from my Telenor_Smart using Tapatalk 2
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Prava stranka, pravi posao
Nisam u NS, Velja insistirao da idemo Golfom, što mi je prihvatljivo, ali mi je rekao da se izujem ispred kola i dao mi patofne, odustao sam.

Nisam u NS, Velja insistirao da idemo Golfom, što mi je prihvatljivo, ali mi je rekao da se izujem ispred kola i dao mi patofne, odustao sam.

Širim haos!
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

- DukeNS
Jujujujujujuju, nervni slom sam sad dobio u saobracaju! Ruka se osusila svakome ko glasa za ovu gamad! Ma sta ovu, bilo koju...
Nije mi jasno samo sta se postize sa dovodjenjem ovog polusveta na mitinge. Ovi sto dolaze su svesni pod kojim uslovima dolaze. Ovi kod kojih dolaze su upoznati koliki broj je dovucen u "goste" sa raznih strana. Mi sto posmatramo sa strane smo tek svesni kako stvari funkcionisu... I cemu onda ta farsa i stvaranje privida moci i masovnosti? Nabijem ih sve zajedno!
U ovakvim prilikama se narocito dobro vidi sa kakvim zivljem delimo zivot u ovoj zemlji...
Nije mi jasno samo sta se postize sa dovodjenjem ovog polusveta na mitinge. Ovi sto dolaze su svesni pod kojim uslovima dolaze. Ovi kod kojih dolaze su upoznati koliki broj je dovucen u "goste" sa raznih strana. Mi sto posmatramo sa strane smo tek svesni kako stvari funkcionisu... I cemu onda ta farsa i stvaranje privida moci i masovnosti? Nabijem ih sve zajedno!
U ovakvim prilikama se narocito dobro vidi sa kakvim zivljem delimo zivot u ovoj zemlji...
Jbg, glasanje je bilo i prošlo

- DukeNS
Govorim za glasove svima koji su do sada imali sansu da se pokazu. Novih lica gotovo da i nema. Kada se i pojave, ili se i oni prodaju ili nestanu sa scene brze nego sto su na nju i dosli...
Jbg
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Autobus naprednjaka slupao policijski džip http://www.blic.rs/hk1ntx0 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...