Zanimljivi oglasi
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Re: Zanimljivi oglasi
E30 M3 ? Još Čekoto Edišn? Jebiga, auto je ikona definitivno , san od malih nogu. Uopšte nije bitno da je auto najbrži,najlepši,najudobniji, uvek bi voleo da ga imam. Jeste cena malo jača ali realno, stanje izgleda perfektno. E30 M3 je jedan od onih automobila koji će uvek biti na ceni. Čak verovatno ni 993 Turbo ne bi pogledao pored ovog lepotana.
Dobro, postoje i ljudi koji trose bogatstvo na skupljanje postanskih markica 
Nisam ni pominjao te stvari, vec valjda auto uzimas da vozis, a postoje automobili koji ce daleko vise da ti izmame osmeh na lice.
Ako volis da gledas kola, onda ok.

Nisam ni pominjao te stvari, vec valjda auto uzimas da vozis, a postoje automobili koji ce daleko vise da ti izmame osmeh na lice.
Ako volis da gledas kola, onda ok.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Ko kaže da ga ne bi vozio?
naravno,ne kao svakodnevni auto. Ne razumemo se očigledno, nije sv u odnosu KS/$, tj. za što manje para dobiti što više konja, kao što ni konjske snage nisu uvek srazmerne uživanju u vožnji. Verujem da je tako, nisam vozio nikad E30 M3. Ali sirova snaga bez pomagala .zadnja vuča i 220 ks je meni sasvim dovoljno za uživanje.

Ja ni u jednom trenutku nisam spomenuo odnos ks i $.
Govorim o vrhunskim sportskim automobilima, novijim ili starijim, koji daleko bolji osecaj u voznji pruzaju.
Da, vecina ih ima vise KS, ali se uopste na tu stranu price nisam osvrtao.
Jeste dovoljno, ali nije dovoljno uzivanja za 70.000e
Govorim o vrhunskim sportskim automobilima, novijim ili starijim, koji daleko bolji osecaj u voznji pruzaju.
Da, vecina ih ima vise KS, ali se uopste na tu stranu price nisam osvrtao.
Jeste dovoljno, ali nije dovoljno uzivanja za 70.000e

žena može biti sa sela a auto mora iz nemačke
U oglasu je vec skoro godinu dana... 
Tapatalk Post

Tapatalk Post
Ala se potrudio oko oglasa, alal mu cufte...
- vitezkoja
- Pridružio se: 16 Nov 2012, 21:17
- Garaža: w202 C200 KOMPRESSOR
Ma to vam je lazan oglas, slike su sa interneta
http://www.inautonews.com/mercedes-benz ... -sisvl_uQk
http://www.inautonews.com/mercedes-benz ... -sisvl_uQk
- somi-car
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
- Garaža: Skoda Superb, Opel Combo
Koja je svrha tih laznih oglasa? Napaljeni klinci ili ......
Pa igraju se deca...
Ili se čeka naivni imalac 30k keša 

- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
^Ovom ce biti dovoljna i kapara od par desetina evra ili par hiljada dinara, pre dolaska na dogovorenu lokaciju.
**
U Svajcarskoj ima gomila laznih oglasa. Izbace auto za male pare, pozoves lika, on kaze da ide na godisnji odmor i da nece biti tu narednih 10-15 dana, ali da ce njegov rodjeni brat doterati auto na kucnu adresu posle uplate na ziro racun. Brat je upoznao coveka koji se upecao i platio 4.5k franaka za golfa 4 pre tri godine.
Imao sam prilike da naletim na jednog takvog kada sam gledao oglase na anibis.ch sajtu (vw polo je bio, 2005god 1500chf). Poslao mi covek obrazac koji moram da popunim i potpisem, dao mi njegov ziro racun, i rekao da ce mi auto stici na kucnu adresu za par dana.
Srbendu tesko da moze da zajebe na taj nacin, jer smo navikli da sve u samom startu posmatramo kao prevaru, pa dokazujemo suprotno
EDIT: Ne mora da znaci da su svi lazni. Postoji gomila oglasa za koje ljudi misle da su lazni sa preniskom cenom, pa ih zaobilaze, a ustvari nisu... za telefone i automobile pricam, jer je tu provereno
**
U Svajcarskoj ima gomila laznih oglasa. Izbace auto za male pare, pozoves lika, on kaze da ide na godisnji odmor i da nece biti tu narednih 10-15 dana, ali da ce njegov rodjeni brat doterati auto na kucnu adresu posle uplate na ziro racun. Brat je upoznao coveka koji se upecao i platio 4.5k franaka za golfa 4 pre tri godine.
Imao sam prilike da naletim na jednog takvog kada sam gledao oglase na anibis.ch sajtu (vw polo je bio, 2005god 1500chf). Poslao mi covek obrazac koji moram da popunim i potpisem, dao mi njegov ziro racun, i rekao da ce mi auto stici na kucnu adresu za par dana.
Srbendu tesko da moze da zajebe na taj nacin, jer smo navikli da sve u samom startu posmatramo kao prevaru, pa dokazujemo suprotno

EDIT: Ne mora da znaci da su svi lazni. Postoji gomila oglasa za koje ljudi misle da su lazni sa preniskom cenom, pa ih zaobilaze, a ustvari nisu... za telefone i automobile pricam, jer je tu provereno

1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
U čemu je zez?