TV - Audio - Video - bela tehnika
Re: TV - Audio - Video - bela tehnika
Ja imam sve tako sem soundbara,ali njega cu na prolece da uzmem.Ubacio sam onaj modul pa imam sve dodatne kanale bez risivera za kablovsku,a Sony televizor ima home dugme koje radi kao i playstation dugme na dzojstiku.Milina jedna.
Jedina mana Sony televizora jeste ocajan Wireless modul.Ako mozes zakaci ga na LAN kabl.
Jedina mana Sony televizora jeste ocajan Wireless modul.Ako mozes zakaci ga na LAN kabl.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Ima još mana Sony tv 

Video sam da neki novi modeli imaju probijanje bele boje po uglovima.Ali flagship im nikad nije zakazao.
Imam iz 2013. W950 i W850 i odlicno rade.Wifi menjam sa lan kablom.Mozda uzmem na prolece S85C.
Imao sam jedno vreme Samsung televizore,odgovorno tvrdim da su djubre naspram Sonija na duzi period.
Imam iz 2013. W950 i W850 i odlicno rade.Wifi menjam sa lan kablom.Mozda uzmem na prolece S85C.
Imao sam jedno vreme Samsung televizore,odgovorno tvrdim da su djubre naspram Sonija na duzi period.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Pa bilo bi dobro da ima dobar Wireless, posto nisam siguran kakva mi je sada situacija u buziru koji prolazi kroz zid izmedju TV-a i donje police gde mi stoje risiveri, da se kablovi ne bi videli.
A ne bi voleo da kacim TV i da mi se vide kablovi.
Koje su jos mane Sony-a?
A ne bi voleo da kacim TV i da mi se vide kablovi.
Koje su jos mane Sony-a?
Ma zezam se. Sve je to super... uzmi onaj koji ti se više sviđa.
Meni je Samsung favorit jer koristim jednu aplikaciju koja za Sony ne postoji (mada sad vidim da je razvijaju).
Ne sviđa mi se kod Samsunga što forsiraju krive ekrane. Ja sam zato uzeo seriju 7. Serija 8 i 9 ne postoje sa ravnim ekranima...
Meni je Samsung favorit jer koristim jednu aplikaciju koja za Sony ne postoji (mada sad vidim da je razvijaju).
Ne sviđa mi se kod Samsunga što forsiraju krive ekrane. Ja sam zato uzeo seriju 7. Serija 8 i 9 ne postoje sa ravnim ekranima...
Koliko vidim neki imaju backlight bleed ili probijanje pozadinskog osvetljenja na crnoj slici.

Inace sta fali zakrivljenim televizorima ?
Slazem se sa Floydom sta god da uzmes od jacih modela neces pogresiti.
Inace sta fali zakrivljenim televizorima ?
Slazem se sa Floydom sta god da uzmes od jacih modela neces pogresiti.
Gobline za dobro ozvucenje bih ja uzeo nesto kvalitetno bose, bang and olufsen, wharfdale. Bose smo ugradjivali u kancelarijiu, uzeli smo one sto ulaze u gips plocu, nevidjeno se cuje, ne bih se zamlacivao sa tim soundbarovima. Vidi par postova gore onaj tv sto sam uzeo, odlicni su sony-jevi. 

Lol Bose.Ako hoce najkvalitetnije onda Klipsch.Inace soundbar je odlican jer je 7.1 bez kablova . 800 W snage i bezicni vufer.
Bose je entry level premium ozvučenje. Dobro je ali ne može u istu rečenicu sa B&O.
Gledao sam svasta jos dok sam opremao stan (pre 7 godina) a sada je doslo vreme za zamenu elektronike.
B&O volim posto ga imam i u kolima, medjutim to mi je bas preskupo iako bi njega hteo na prvom mestu i zbog dizajna koji je itekako bitan.
BOSE je neka prihvatljiva sredina, slusao sam kako zvuci i odusevio se (za moj pojam, verovatno da ima i mnogo bolje ali mene je odusevilo), ima OK dizajn a cena je prihvatljiva.
Ali razmisljam i o nekim "obicnijim" sistemima zato sto sam za ovih 7 godina uvideo da i nisam nesto koristio blagodeti ozvucenja, tako da kontam da bi mi odlicno zavrsilo posao i neki Sony kao sto je @Milos predlozio. A svidja mi se opcija bezicnih zvucnika i kompatibilnost sa jednim daljicem.
Jedno pitanje, posto ni na sadasnjem sistemu nisam mnogo cackao, da li je moguce dok se gleda TV program da se zvuk prenosi na ozvucenje kucnog bioskopa a ne preko TV zvucnika?
B&O volim posto ga imam i u kolima, medjutim to mi je bas preskupo iako bi njega hteo na prvom mestu i zbog dizajna koji je itekako bitan.
BOSE je neka prihvatljiva sredina, slusao sam kako zvuci i odusevio se (za moj pojam, verovatno da ima i mnogo bolje ali mene je odusevilo), ima OK dizajn a cena je prihvatljiva.
Ali razmisljam i o nekim "obicnijim" sistemima zato sto sam za ovih 7 godina uvideo da i nisam nesto koristio blagodeti ozvucenja, tako da kontam da bi mi odlicno zavrsilo posao i neki Sony kao sto je @Milos predlozio. A svidja mi se opcija bezicnih zvucnika i kompatibilnost sa jednim daljicem.
Jedno pitanje, posto ni na sadasnjem sistemu nisam mnogo cackao, da li je moguce dok se gleda TV program da se zvuk prenosi na ozvucenje kucnog bioskopa a ne preko TV zvucnika?
Naravno, preko optical out kabla(u digitalnom formatu bez ikakvih teoretskih gubitaka).
Bose je nista, sa takvim zeljama bih i ja gledao te saundbarove.
Bose je nista, sa takvim zeljama bih i ja gledao te saundbarove.
Bose sam naveo iz iskustva a i covek je sam to pomenuo. Pre bih uzeo wharfdale, eventualno B&O. Ne znam sta fali bose-u, izvikan jeste, ali mislim da kad sam konfigurises i ugradis bude bolje od sonyevog saoundbar-a.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Ne fali mu ništa...bolji je od B&O. Ovde u Srbiji se vrte 3-4 firme u tom segmentu i ništa drugo se ne kupuje.
Pojavio se i Klipsch na oglasima,samo je cena 

Naravno, underdog prica opetstarac vujadin napisao:Ne fali mu ništa...bolji je od B&O. Ovde u Srbiji se vrte 3-4 firme u tom segmentu i ništa drugo se ne kupuje.

Ali si malo omasio...malo vise.
Prvo, ako se nesto u Srbiji kupuje, to je izvikani plastikaner, Bose.
B&O je nekoliko nivoa iznad Bose-a, toliko da ne mogu da se porede.
Samo je problem sto toliko vise i kosta.
Opet, za svakog normalnog korisnika, Bose je i vise nego dovoljno dobar.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.