Računari
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Računari
Šta će ti? Daći ti ja moje ako misliš da ti treba, probaj da radiš na njemu pa ako ti bude odgovaralo dogovorićemo se. Ja nisam uspeo da se naviknem.
Posetite www.garaza.rs !
Pri normalnoj upotrebi je sve ok, od opterecenjem se greje donja povrsina,pa bi hteo to da umanjim koliko mogu.
Sad sam instalirao neku igricu, i ubrzo su se popalili ventilatori ali ne mogu lepo da ohlade kad stoji ravno na stolu
Sad sam instalirao neku igricu, i ubrzo su se popalili ventilatori ali ne mogu lepo da ohlade kad stoji ravno na stolu
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ok, poslaću ti sutra sliku ovog mog ako hoćeš. Ja ga ne koristim.
Tapatalk with Desire 500
Tapatalk with Desire 500
Posetite www.garaza.rs !
- stefank
- Pridružio se: 14 Nov 2014, 01:36
- Garaža: Audi Q7 3.0 TDI S-line / BMW X1 20d xDrive / Mini Countryman CooperD / Golf Plus 1.9 TDI
Do cega god da je, resenja nema, a dosta ljudi muku muci s driverima. Kao sto rekoh, ne bih se ni cudio da ovaj laptop bas i nije namijenjen za osmicu. Ne kapiram o cemu su mislili, preporucuju Win 8, a ne radi kako treba, sa sve original driverima (ne radi ni sa nekim drugim).Xepoj87 napisao:Stefane, to je do losih drivera, a ne do Windowsa.
Sent from my Sony
Pritom za bubice kao sto je bug sa DVD ROM-om nisam siguran da je do drivera. Mislim, ako ne valja driver za jbni opticki drajv, onda nemam komentara, da l' postoji prostiji dio racunara.
Gledaj sa jednim velikim ventilatorom, obično su nečujna. Buka je najveći problem kod njih.stefanan napisao:Kakvo postolje za laptop da kupim ? Vidim da su cene bas raznolike
Tapatalk
Vazitrojanac napisao:Ok, poslaću ti sutra sliku ovog mog ako hoćeš. Ja ga ne koristim.
Tapatalk with Desire 500

ako mi bude odgovaralo lako cemo se dogovoriti, nikad nisam to koristio, moze da se desi da i meni bude neprakticno
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Da li je ovo realno?
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/518514 ... ref=fbblicPetorica mladih srpskih hakera provalila su u državni sistem i uzela JMBG gotovo svih građana Srbije. Ili barem tako tvrde. "Držimo celu Srbiju u šaci. Imamo gotovo sve podatke o srpskim stanovnicima počevši od JMBG-a pa do toga šta rade, gde žive, brojeva telefona", piše u mejlu koji je dobila redakcija "Blica".
-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60

Igrala se deca.
Mogu da ukradu nekom identitet i otvore fantomsku firmu 

-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60

Ljudi imam jedan priblem koji postoji već neko vreme, pri paljenju računara ili restartu, Chrome sam skače i ide na neku rusku gejmersku stranicu. Probao sam čišćenje Pandom, AVG, Sec. Essetials, SuperAntiSpywareom, Spybotom i Malwarebytesom i ništa. Šta raditi?
Pretpostavljam da je to stiglo uz torrent novi COD (koji je ubijen) ili Crysis 3 igricu, koja je još uvek instalirana. Čime to da ubijem, pretražio sam Chrome po svim folderima, i tu igru, ništa nisam našao, pregled add-onova i toolbarova ne nalazi ništa?
-------------------------
Nokia Lumia 1520 & TT
Pretpostavljam da je to stiglo uz torrent novi COD (koji je ubijen) ili Crysis 3 igricu, koja je još uvek instalirana. Čime to da ubijem, pretražio sam Chrome po svim folderima, i tu igru, ništa nisam našao, pregled add-onova i toolbarova ne nalazi ništa?
Nokia Lumia 1520 & TT
pretrazi startup ali ne samo onaj u start menu, i pretrazi scheduled procese/servise. Mora da je tu negde.
To sam i uradio i na kraju uspeo :thum
Ne znam smem li da ga obrišem, cmd se zove, u system32 folderu Windowsa, ima .bat ekstenziju i vidi se u startapu da vodi na stranu advertraff.org?
Pre toga je Kasperski uspeo da zabaguje mašinu sa 6 jezgara na 8 giga rama, njega nikad više...
Edit:
U pitanju je proces komandnog prompta. Vic je naći komandnu liniju koja ga pokreće i to obrisati, ne ovo.
Nokia Lumia 1520 & TT
Ne znam smem li da ga obrišem, cmd se zove, u system32 folderu Windowsa, ima .bat ekstenziju i vidi se u startapu da vodi na stranu advertraff.org?
Pre toga je Kasperski uspeo da zabaguje mašinu sa 6 jezgara na 8 giga rama, njega nikad više...
Edit:
U pitanju je proces komandnog prompta. Vic je naći komandnu liniju koja ga pokreće i to obrisati, ne ovo.
Nokia Lumia 1520 & TT
Vidi na netu odkle je on tu. Ali original je cmd.exe fajl ne *.bat.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Jeste, .exe je, pogrešio sam.
Nokia Lumia 1520 & TT
Nokia Lumia 1520 & TT