Imamo dobitnika zlatnog sendvica 2016.samo polako napisao:Ne podržavam vlast, beli listić sam, ali me nervira ponašanje opozicije koja i dalje misli da će ovakvi naslovi promeniti stanje stvari u društvu.ftj napisao:Nije svako ko podrzava vlast automatski bot.
Za svaku glupost koja se desi u ovom gradu pojavi se snimak ili slika. Za maskirane fantome imamo samo reč izvesnog lika.
Niko da primeti da je taj deo grada predviđen za rušenje, da su se svi složili sa rušenjem već je akcenat na nekakvim fantomima.
I ovo oko Šabića i Tvitera može da se proveri ali me ne bi iznenadilo da iza toga stoji neko ko misli da će time izazvati nekakav gnev naroda.
AcaKayak je klasićan primer manipulisanja preko društvenih mreža...
Beograd
Re: Beograd
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Ono ruglo je i trebalo da se sruši ali prava država to radi drugačije, a ne kao jajare.
Isto kao što se vade sa nekim izgovorima i dovode neke likove da opravdaju priče o krađi glasova. Milošević je krao i boleo ga baš kurac da se pravda opoziciji i narodu.
Isto kao što se vade sa nekim izgovorima i dovode neke likove da opravdaju priče o krađi glasova. Milošević je krao i boleo ga baš kurac da se pravda opoziciji i narodu.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Eto zasto politika ne treba da se spominje na forumu, i posle se pitate gde su stari forumasi i pricate kako je nekad bila bolja atmosfera.samo polako napisao:
Pokušavam zaista da budem korektan i nikoga da ne vređam niti etiketiram
Da se neko izjasni kao naprednjak, niko vise ne bi sa njim diskutovao, ili bi se diskusija pretvorila u etiketiranje i sve ostalo sto prati pricu oko sns-a i Vucica i njihovih biraca (nivo obrazovanja, broj zuba u vilici, sendvici, picke materine).
Vise se taj forumas ne bi postovao po stavovima oko izbora motora, misljenja o gumama, omiljenog proizvodjaca automobila, vec po tome za koga je glasao i koliko stranackih sendvica je pojeo kada je isao na miting u NS.
Hteo sam ja da se izjaznim kao naprednjak da bi video kakva ce mi biti "reputacija" na forumu i posle koliko vremena bi bio "oteran" sa foruma, ali previse vremena je ulozeno u ovo da bi se zbog gluposti tako lako zavrsilo.
Batalite ljudi politiku, vratimo se na automobile, auto moto sport, tehniku, sport, namestaj, decu, brijanje, kladionicu, itd.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Kuzmanovic se lomi da li da "izadje iz ormara" 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Kuzmanovic
Eto, ipak postajem naprednjak i uskoro letim sa foruma.
Aman nije problem politicki stav,nego nacin diskusije.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
^^

Dok se ti bavis kladionicom, brijanjem i namestajem, ode zemlja u **rac.Kuzmanovic napisao:Batalite ljudi politiku, vratimo se na automobile, auto moto sport, tehniku, sport, namestaj, decu, brijanje, kladionicu, itd.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Meni je konkretno u ovom slučaju problem negacija stvarnosti.Milos napisao:Aman nije problem politicki stav,nego nacin diskusije.
Objekti su srušeni, ljudi maltretirani, niko "nema pojma" o čemu se radi tj. prave se ludi, i onda čovek potegne argument ...to je bilo na N1, ništa to nije istina...
Evo i snimaka (takođe od CIA plaćenika): https://www.krik.rs/snimci-rusenja-u-savamali/
- Kuzmanovic
Dusane jel forum predvidjen da se komentarise kako zemlja ide u kurac? Jel ces nesto promeniti ako napises na forumu kako zemlja ide u kurac?
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Kuzma, smaras.
Ako te politika ne zanima uvek imas resenje - nemoj da citas te postove i gotovo.
Zanimace te kad budes malo stariji.
Ako te politika ne zanima uvek imas resenje - nemoj da citas te postove i gotovo.
Zanimace te kad budes malo stariji.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
@Kuzmanovic
Hajde onda da ukinemo offtopic deo foruma i da teme iskljucivo budu o automobilima?
Ovo je zajednica koja je okupljena oko automobila, ali zivot ne cine samo automobili. Sta se desava u drustvu generalno, ne samo u politici utice na zivot svih ljudi ovde i treba da pisemo o tome. Naravno uz postovanje pravila foruma. Propagiranje politickih opcija i spam je zabranjen, ali iznosenje misljenja i konstruktivna diskusija nije.
Hajde onda da ukinemo offtopic deo foruma i da teme iskljucivo budu o automobilima?
Ovo je zajednica koja je okupljena oko automobila, ali zivot ne cine samo automobili. Sta se desava u drustvu generalno, ne samo u politici utice na zivot svih ljudi ovde i treba da pisemo o tome. Naravno uz postovanje pravila foruma. Propagiranje politickih opcija i spam je zabranjen, ali iznosenje misljenja i konstruktivna diskusija nije.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Kad smo se vec dotakli price o forumu,mogli bi nadlezni da nam ugase broj postova u offtopic delu,a i da nekako motivisu ljude da vise pisu o kolima,cini mi se da na jedan post o kolima ide 10 u offtopic delu.
I da pobrisu sav offtopic,Beograd je lep grad,ne treba nam ovakva diskusija u ovoj temi.
I da pobrisu sav offtopic,Beograd je lep grad,ne treba nam ovakva diskusija u ovoj temi.
- Kuzmanovic
Delija, Dusane:

Ja sam ovde zavrsio. A sto se tice offtopica, kada bude bio zabranjen pravilima foruma ja momentalno prestajem da pisem o biciklizmu, kladionici i sportu i pisem samo o automobilima. Nemam nikakav problem sa time.

Ja sam ovde zavrsio. A sto se tice offtopica, kada bude bio zabranjen pravilima foruma ja momentalno prestajem da pisem o biciklizmu, kladionici i sportu i pisem samo o automobilima. Nemam nikakav problem sa time.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Smirite tenzije.
Meni je utisak dana pseća govanca na svakom koraku u centru grada.
Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
Meni je utisak dana pseća govanca na svakom koraku u centru grada.
Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
Kuzmanovića za moderatora. Zaslužio je