Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Eee, dosta je stvari u Srbiji prekopirano sa zapada 

- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Znači nisam jedini koji je impresioniran kvalitetom ovog mini-savršenstvabane valjevo napisao:... i Htc One (koji su nevidjeno, ali nevidjeno ishvalili).

bio danas kod ovog decka,ali nazalost nista nisam sredio jer on nema na stanju staklo za razr. rekao mi sutra da ga zovem mozda dobije,ali problem je sto ja u petak idem na taru nedelju dana a hteo sam ovo da resim ali izgleda da cu morati da cekam da se vratim. Cenu mi je rekao oko 40eXepoj87 napisao:Nemam kontakt,servis ti se nalazi u Bulevaru Kralja Aleksandra,udjes u pasaz 2,3 metra pre picerije Golub kada ides desnom stranom od grada,Marko se zove decko...
Decko sve od nasih veleprodaja uzima regularno,posto sam ja vec 1 menjao ekran u servisu posle Goluba(pa sam opet hteo tu da menjam i slucajno zalutam u taj servis pre Goluba),on se zacudio i pitao me gde su uopste uspeli taj kineski ekran da nadju i onda mi stavio original MC ili tako neki,2 firme rade ekran za moj fon i telefon je identican kao sa prvim ekranom.
Ovlascenog dilera za motorolu nisam ni zvao,zaboravio sam
Kod nas recimo kod SBB za TV,kada ti iskljuce,taj vremenski period koji ti usluga nije bila omogucena,ne placas... Ali takodje obnova ugovora automatki ide...Floyd napisao:U FR je ista prica. Prijatelj je uzeo zbog dece neke PAY TV pakete i pristao da ugovor bude 12 meseci, misleci da posle moze da ga ukine kad hoce.Laki021 napisao:Ovde su legendarni po pitanju tih ugovora.
Kad su deca pocela da popustaju u skoli jer stalno bleje u tv, resi on to da to ukine ali nije znao da se ugovor automatski obnovio na jos 12 meseci. Pozove on banku i izda nalog da se stopira uplata na njihov racun. Naravno, oni mu vec sledeci mesec ukinu TV ali nisu ga obavestili o posledicama. Posle par meseci stize mu opomena od suda da isplati sve
Ne znam po kom pravu smeju da produzavaju ugovor na svoju inicijativu a da ti nista ne daju za uzvrat.
Kad trebas da potpises ima da te ljube u onu stvar a ako hoces da raskines ugovor, tu vec nastaje problem i tretiraju te kao da im nesto otimas.
@Maxer,nisi nikako jedini,cak mislim da su ljudi koji su odusevljeni tim telefonom u vecini

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ja pre nekih 10ak godina uzeo sbb net i posle nekog vremena ga otkazao i nikad posle mi nije stizao račun za televiziju a meni sve nešto glupo da se žalim 

- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
To je povodom reakcije kolega forumaša od pre par stranica na moj post (kada sam nave da sam imao prilike da uzmem u ruke ovu spravicu).Xepoj87 napisao:@Maxer,nisi nikako jedini,cak mislim da su ljudi koji su odusevljeni tim telefonom u vecini
Ne videh da se je makar jedan pohvalno izrazio prema istom ... sve do ovog posta u kome je prikazan test HTC One-a (i tvog komentara da ti je to sledeći tel.).
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Da li je neko imao iskustva sa Nokiom e52/e72? Kako su se pokazali? Da li vredi kupiti ih kao polovne za 50ak, 60 evra? Vise mi se svidja e52, ali kad vec pitam za njega, neka pitanje bude i za e72. 

Re: AW: Mobilne telekomunikacije
E72 je vrhunski telefon ali ako gledamo danasnje standarde, prevazidjen 
Ja ne bih dao vise od 40e za polovan u dobrom stanju.
Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk 2

Ja ne bih dao vise od 40e za polovan u dobrom stanju.
Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk 2
Bas tako, izvrstan odavno prevazidjen telefon
E52 je slican, samo bez qwerty i velikog ekrana, i sporiji je
E52 je slican, samo bez qwerty i velikog ekrana, i sporiji je
- Kuzmanovic
Znam da je prevazidjen, ali meni telefon ne sluzi za mnogo toga. Treba mi za osnovne stvari tipa pozive, poruke, muziku, internet(facebook, email, livescore) i to je u sustini to. Jedino mi je smor sto nema Tapatalk za symbian, ali mogu da zivim i bez njega.
Ono sto me konkretno zanima je da li su spori u vrsenju navedenih funkcija, koliko su pouzdani tj. da li posle par godina koliko su stari, softver radi bez bagova, restarta i sl., da li im se maska olabavi posle nekog vremena i da li imaju neke boljke sto se tice hardvera?
Ono sto me konkretno zanima je da li su spori u vrsenju navedenih funkcija, koliko su pouzdani tj. da li posle par godina koliko su stari, softver radi bez bagova, restarta i sl., da li im se maska olabavi posle nekog vremena i da li imaju neke boljke sto se tice hardvera?
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Mobilne telekomunikacije
Kvalitetni su to telefoni, ali bolje ipak uzmi neki jeftiniji Android telefon i gledaj da mu je rezolucija ekrana bar 320x480. Ispod toga ne idi. I dobićeš mnogo savremeniji i - što je najvažnije - daleko upotrebljiviji telefon po svim pitanjima od nabrojanih Nokia. Ne plaši se ni manje poznatih brendova, evo ja kuckam recimo sa Alcatela i prezadovljan sam kako radi. 
Tapatalk

Tapatalk
- Kuzmanovic
Mozda nisi primetio, ali vec imam Samsung Galaxy Y i hteo bih malo da se vratim na Symbian, bar na godinu dana dok ne istekne ugovor. 

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Meni je e71 vec 4 godine sluzbeni telefon. Svaki dan se rabi intenzivno, ispadao je mnogo puta ali I dalje radi kao prvog dana. Baterija mi traje nedelju dana u proseku, neprevazidjena naprava
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
- Kuzmanovic
Baterija je jos jedna od stavki zbog koje bi presao na Nokiu.