Malo je reći da sam oduševljen.

Sve kako treba, i dimenzije, i cena, a najviše stepen ludila.
Tapatalk
maxer napisao:Dobro, očekujemo neke primere uskoro
...da prikažeš sivilo Škode.nidza napisao:maxer napisao:Dobro, očekujemo neke primere uskoro
Na brzinu sređena u telefonu.
Ja sam super zadovoljan sa D5200 uz 35mm 1.8g i 18-105 VR i imam iskreno jos dosta toga da naucim da bih imao neki validan razlog da zamjenim, nego cisto pitam jeli bi mi dobro doslo malo manja kamera, a cujem da su vecina koji su presli sa mirror na mirrorless zadovoljni.grujicd napisao:@DasAuto
Kaži sa čime si nezadovoljan u toj kombinaciji. Ne slažem se sa tim da je prelazak na Sony uvek bolje rešenje. Po mom mišljenju treba krenuti od objektiva, videti koje su potrebe, pa ako Sony nema odgovarajući objektiv, ili bude duplo skuplje a podjednako kabasto kao i kod konkurencije onda to sve nema smisla. Sony ima najviše smisla ako najviše koristiš široki prajm, kao kod Nidže, jer su ti objektivi za mirorlese najkompaktniji.
Na primer meni je primarni objektiv Sigma 17-50 f2.8 a koliko sam gledao ne postoji ništa tog tipa za Sony. Drugi najkorišćeniji objektiv mi je Sigma 70-200 f2.8, a ekvivalentan Sony-jev je skoro istih dimenzija i težine pa je čak i kontraproduktivno kad je zakačen za malo telo.
nidza napisao:Na brzinu sređena u telefonu.
I ja sam u međuvremenu naleteo na to. TNX.Kornjaca Rade napisao:http://www.ebay.com/itm/Vtg-Camera-RARE ... 0914583829