Beograd
Re: Beograd
Ko uopste gleda broj postova?
Kuzmanovicu, ja ne citam o biciklizmu, ne moras ni ti o politici.
Kuzmanovicu, ja ne citam o biciklizmu, ne moras ni ti o politici.
Možda biciklizam reši probleme ove zemlje?
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Forum svakako nece.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Na Starom gradu imamo dva "govnomobila" za te stvari...nadam se da će pribaviti još. Sad su očigledno pauzirali ovih dana, pa se nakupilotrojanac napisao:Smirite tenzije.
Meni je utisak dana pseća govanca na svakom koraku u centru grada.
Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk

Sta je govnomobil?

Za nekoga koga ne zanima politika kako kazes, prilicno si siguran.Kuzmanovic napisao:Forum svakako nece.

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Predpostavljam da funkcionise po principu usisivaca? Pa sad ce ljudi jos manje skupljati. 

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
A ti pa radiš nešto efektivno osim što smaraš po forumu ???Dusan napisao:Dok se ti bavis kladionicom, brijanjem i namestajem, ode zemlja u **rac.Kuzmanovic napisao:Batalite ljudi politiku, vratimo se na automobile, auto moto sport, tehniku, sport, namestaj, decu, brijanje, kladionicu, itd.
-Nisi glasao, a jedan si od najglasnijih kad krene nešto oko politike, pa to je krajnje licemerno.
Da, čak i ne živiš ovde, i da nije problem ali fizički nisi član društva i na tebe direktno ništa praktično nema neke posledice pa je lako tako zanesenjački komentarisati stvari kojih si svestan na nivou ´pročitao sam na linku´.
Ima ljudi koji ponekad nešto napišu, imaju svoj stav, ali i rade na tome kao prvo time što glasaju, a i učestvuju u raznim temama ,što se mene tiče to je nešto sasvim dr.
Offtopic može biti različitog sadržaja i može biti i vrlo korisna stvar-ali ne ti opet sve to izjednačavaš ,fascinantno.
Ja prvi u nekim temama ne pišem jer se u materiju ne razumem ali volim da pročitam može se nešto naučiti ( čak i kad učesnici ne okače link) jer poseduju znanje.
Može biti i čisto neki vid razonode, npr eto te kladionice, ja se ne kladim ne čitam o tome ali što bi mi smetalo. Međutim zamislite situaciju da neko non stop, maltene samo o tome piše, a ni ne ide u kladionicu-vrhunski.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
U NS-u je situacija kriticna po broju pseceg izmeta. Meni samo jedna stvar nije jasna, a skoro ceo zivot sam imao pse. Koji to pas sere na betonu, jer nijednom mom tako nesto nije ni palo na pamet???!!! Nasli bi makar i kvadratni metar zelene povrsine, ali na betonu nikada ne bi obavili nuzdu...
Nije tema za to, ali cu ti odgovoriti.Mladen7 napisao:A ti pa radiš nešto efektivno osim što smaraš po forumu ???Dusan napisao:Dok se ti bavis kladionicom, brijanjem i namestajem, ode zemlja u **rac.Kuzmanovic napisao:Batalite ljudi politiku, vratimo se na automobile, auto moto sport, tehniku, sport, namestaj, decu, brijanje, kladionicu, itd.
-Nisi glasao, a jedan si od najglasnijih kad krene nešto oko politike, pa to je krajnje licemerno.
Da, čak i ne živiš ovde, i da nije problem ali fizički nisi član društva i na tebe direktno ništa praktično nema neke posledice pa je lako tako zanesenjački komentarisati stvari kojih si svestan na nivou ´pročitao sam na linku´.
Ima ljudi koji ponekad nešto napišu, imaju svoj stav, ali i rade na tome kao prvo time što glasaju, a i učestvuju u raznim temama ,što se mene tiče to je nešto sasvim dr.
Offtopic može biti različitog sadržaja i može biti i vrlo korisna stvar-ali ne ti opet sve to izjednačavaš ,fascinantno.
Ja prvi u nekim temama ne pišem jer se u materiju ne razumem ali volim da pročitam može se nešto naučiti ( čak i kad učesnici ne okače link) jer poseduju znanje.
Može biti i čisto neki vid razonode, npr eto te kladionice, ja se ne kladim ne čitam o tome ali što bi mi smetalo. Međutim zamislite situaciju da neko non stop, maltene samo o tome piše, a ni ne ide u kladionicu-vrhunski.
1) I ja smatram da ti itekako smaras, da nemas pojma o cemu pises, pa opet nemam potrebu to da iznosim i ne napadam tebe, nego napadam to sto si rekao. Velika razlika. I da radim efektivno.
2) Odakle ti to da nisam glasao?
3) To sto ne zivim tu ne znaci da me situacija ne pogadja, a i da me ne pogadja (a pogadja me), imam pravo da se borim za bolje u svojoj zemlji
4) Na osnovu ceka procenjujes da ''zanesenjacki'' nesto komentarisem i zasto ti imas potrebu da prokomentarises kako ja komentarisem?

5) Nisi mi odgovorio za sokratov citat
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- Mladen7
Изгледа овом што би на сав глас кукао како смо као држава у кур** да није ових усисивача за псећи измет, ал онда пошто су ту ај да кука што су ту 
ТТ

ТТ
Odgovor kao i svaki put, zali Boze potroseno vreme.
- Mladen7
То се на мене односи?
Ја теби ништа и нисам одговорио, нема потребе.
Не поштујеш правила форума, а с друге стране представљаш себе као некога ко поштује закон.
Либералан али само ако је по твом,
какав одговор таква особа да добије.
ТТ
Ја теби ништа и нисам одговорио, нема потребе.
Не поштујеш правила форума, а с друге стране представљаш себе као некога ко поштује закон.
Либералан али само ако је по твом,
какав одговор таква особа да добије.
ТТ