Beograd

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Re: Beograd

Post od AcaKayak »

Ko uopste gleda broj postova?

Kuzmanovicu, ja ne citam o biciklizmu, ne moras ni ti o politici.
Korisnikov avatar
aviator
Banned
Reactions:
Pridružio se: 24 Nov 2014, 10:41
Garaža: Peugeot 308 1.6 HDI

Post od aviator »

Možda biciklizam reši probleme ove zemlje?
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Forum svakako nece.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

A sta ti smeta?
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

trojanac napisao:Smirite tenzije.

Meni je utisak dana pseća govanca na svakom koraku u centru grada.

Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
Na Starom gradu imamo dva "govnomobila" za te stvari...nadam se da će pribaviti još. Sad su očigledno pauzirali ovih dana, pa se nakupilo :)
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

Sta je govnomobil?
Kuzmanovic napisao:Forum svakako nece.
Za nekoga koga ne zanima politika kako kazes, prilicno si siguran. :)
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Slika
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:

Post od Dusan »

Predpostavljam da funkcionise po principu usisivaca? Pa sad ce ljudi jos manje skupljati. :kuku:
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
Mladen7
Reactions:
Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon

Post od Mladen7 »

Dusan napisao:
Kuzmanovic napisao:Batalite ljudi politiku, vratimo se na automobile, auto moto sport, tehniku, sport, namestaj, decu, brijanje, kladionicu, itd.
Dok se ti bavis kladionicom, brijanjem i namestajem, ode zemlja u **rac.
A ti pa radiš nešto efektivno osim što smaraš po forumu ???
-Nisi glasao, a jedan si od najglasnijih kad krene nešto oko politike, pa to je krajnje licemerno.
Da, čak i ne živiš ovde, i da nije problem ali fizički nisi član društva i na tebe direktno ništa praktično nema neke posledice pa je lako tako zanesenjački komentarisati stvari kojih si svestan na nivou ´pročitao sam na linku´.

Ima ljudi koji ponekad nešto napišu, imaju svoj stav, ali i rade na tome kao prvo time što glasaju, a i učestvuju u raznim temama ,što se mene tiče to je nešto sasvim dr.

Offtopic može biti različitog sadržaja i može biti i vrlo korisna stvar-ali ne ti opet sve to izjednačavaš ,fascinantno.
Ja prvi u nekim temama ne pišem jer se u materiju ne razumem ali volim da pročitam može se nešto naučiti ( čak i kad učesnici ne okače link) jer poseduju znanje.
Može biti i čisto neki vid razonode, npr eto te kladionice, ja se ne kladim ne čitam o tome ali što bi mi smetalo. Međutim zamislite situaciju da neko non stop, maltene samo o tome piše, a ni ne ide u kladionicu-vrhunski.
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

U NS-u je situacija kriticna po broju pseceg izmeta. Meni samo jedna stvar nije jasna, a skoro ceo zivot sam imao pse. Koji to pas sere na betonu, jer nijednom mom tako nesto nije ni palo na pamet???!!! Nasli bi makar i kvadratni metar zelene povrsine, ali na betonu nikada ne bi obavili nuzdu...
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:

Post od Dusan »

Mladen7 napisao:
Dusan napisao:
Kuzmanovic napisao:Batalite ljudi politiku, vratimo se na automobile, auto moto sport, tehniku, sport, namestaj, decu, brijanje, kladionicu, itd.
Dok se ti bavis kladionicom, brijanjem i namestajem, ode zemlja u **rac.
A ti pa radiš nešto efektivno osim što smaraš po forumu ???
-Nisi glasao, a jedan si od najglasnijih kad krene nešto oko politike, pa to je krajnje licemerno.
Da, čak i ne živiš ovde, i da nije problem ali fizički nisi član društva i na tebe direktno ništa praktično nema neke posledice pa je lako tako zanesenjački komentarisati stvari kojih si svestan na nivou ´pročitao sam na linku´.

Ima ljudi koji ponekad nešto napišu, imaju svoj stav, ali i rade na tome kao prvo time što glasaju, a i učestvuju u raznim temama ,što se mene tiče to je nešto sasvim dr.

Offtopic može biti različitog sadržaja i može biti i vrlo korisna stvar-ali ne ti opet sve to izjednačavaš ,fascinantno.
Ja prvi u nekim temama ne pišem jer se u materiju ne razumem ali volim da pročitam može se nešto naučiti ( čak i kad učesnici ne okače link) jer poseduju znanje.
Može biti i čisto neki vid razonode, npr eto te kladionice, ja se ne kladim ne čitam o tome ali što bi mi smetalo. Međutim zamislite situaciju da neko non stop, maltene samo o tome piše, a ni ne ide u kladionicu-vrhunski.
Nije tema za to, ali cu ti odgovoriti.

1) I ja smatram da ti itekako smaras, da nemas pojma o cemu pises, pa opet nemam potrebu to da iznosim i ne napadam tebe, nego napadam to sto si rekao. Velika razlika. I da radim efektivno.
2) Odakle ti to da nisam glasao?
3) To sto ne zivim tu ne znaci da me situacija ne pogadja, a i da me ne pogadja (a pogadja me), imam pravo da se borim za bolje u svojoj zemlji
4) Na osnovu ceka procenjujes da ''zanesenjacki'' nesto komentarisem i zasto ti imas potrebu da prokomentarises kako ja komentarisem? :)
5) Nisi mi odgovorio za sokratov citat
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Kome smeta jak Kuzmanović? :kezo:

Sent from mTalk
Širim haos!
Korisnikov avatar
Mladen7
Reactions:

Post od Mladen7 »

Изгледа овом што би на сав глас кукао како смо као држава у кур** да није ових усисивача за псећи измет, ал онда пошто су ту ај да кука што су ту :kezo:

ТТ
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:

Post od Dusan »

Odgovor kao i svaki put, zali Boze potroseno vreme.
Korisnikov avatar
Mladen7
Reactions:

Post od Mladen7 »

То се на мене односи?
Ја теби ништа и нисам одговорио, нема потребе.
Не поштујеш правила форума, а с друге стране представљаш себе као некога ко поштује закон.
Либералан али само ако је по твом,
какав одговор таква особа да добије.

ТТ
Odgovori