Sent using Tapatalk
Novčanik svakako nosiš a lk u formatu kreditne karte uvek stoji unutra. Pasoš je dodatni dokument koji ti nije potreban uvek... EU državljanima samo kad putuju van Evrope.Dusan napisao:Pasos ti zauzima mesto.Floyd napisao:Poenta je da se kombinuje CH i SRB lična za putovanje a da se izbegne nošenje pasoša koji bzv zauzima mesto kao i prijava u SRB ako bi se u zemlju ušlo sa CH ličnom kartom.
Pretpostavio sam da ne može...
Glupo je da u SRB možeš da uđeš sa stranom lk a ne možeš sa domaćomOvo prvi put cujem.
U EU je potpuno legalno da poseduješ više lk. DE i FR u konzulatima izdaju lk svojim državljanima iako ne stanuju u zemlji.ljubitelj napisao:Mozes da imas 2LK, nisi u prekrsaju (kod nas).
Pasos nosis samo da predjes granicu, ne nosis ga svuda sa sobom. Na ulici imas licnu kartu.Floyd napisao: Ako je tebi ne smeta da nosiš nepotrebne stvari po džepovima, ne znači da ne smeta drugima.
Matični i jeste republički. Ne može nikako biti isti u dva pasoša.branja napisao:Mozes. Ja imam. Cak imam i dva maticna i dve adrese, jer su lenji i jedni i drugi.
Od ove ili prosle hrvati ti daju njihovu LK na srpsku adresu. A mozes i da privremeno odjavis boravak iz hr.
Poslato sa Lumia 925