Sent using Tapatalk
Dobro veče
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: Dobro veče
Mozda nece da nosi da ne ispadne da se kurci sto je iz ch, kao ovi sa kljucevima. 
Ako se dobro secam, Floyd nije uzeo CH pasos?
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ja nemam ali sam sa drugom koji ima diskutovao na tu temu.
Ako je tebi ne smeta da nosiš nepotrebne stvari po džepovima, ne znači da ne smeta drugima.
Novčanik svakako nosiš a lk u formatu kreditne karte uvek stoji unutra. Pasoš je dodatni dokument koji ti nije potreban uvek... EU državljanima samo kad putuju van Evrope.Dusan napisao:Pasos ti zauzima mesto.Floyd napisao:Poenta je da se kombinuje CH i SRB lična za putovanje a da se izbegne nošenje pasoša koji bzv zauzima mesto kao i prijava u SRB ako bi se u zemlju ušlo sa CH ličnom kartom.
Pretpostavio sam da ne može...
Glupo je da u SRB možeš da uđeš sa stranom lk a ne možeš sa domaćomOvo prvi put cujem.
Ako je tebi ne smeta da nosiš nepotrebne stvari po džepovima, ne znači da ne smeta drugima.
U EU je potpuno legalno da poseduješ više lk. DE i FR u konzulatima izdaju lk svojim državljanima iako ne stanuju u zemlji.ljubitelj napisao:Mozes da imas 2LK, nisi u prekrsaju (kod nas).
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Na TLC-u emisija, rusi kupuju stan u Budvi i gledaju razne ponude 
Pasos nosis samo da predjes granicu, ne nosis ga svuda sa sobom. Na ulici imas licnu kartu.Floyd napisao: Ako je tebi ne smeta da nosiš nepotrebne stvari po džepovima, ne znači da ne smeta drugima.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Ma ok ali bilo bi dobro da može da se uđe u zemlju sa ličnom. Ja srpsku ličnu ne nosim (odavno je istekla), samo pasoš... mada mi je jednom prilikom saobraćajac pri kontroli tražio i lk 
Ljubitelj, ne znam da li se nešto menjalo, ali ranije nisi mogao da imaš dve lične karte.
Konkretno u varijanti hr-srb i bih-srb.
Dva pasoša da, ali samo jedno prebivališta i jednu lk.
Konkretno u varijanti hr-srb i bih-srb.
Dva pasoša da, ali samo jedno prebivališta i jednu lk.
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Mozes. Ja imam. Cak imam i dva maticna i dve adrese, jer su lenji i jedni i drugi.
Od ove ili prosle hrvati ti daju njihovu LK na srpsku adresu. A mozes i da privremeno odjavis boravak iz hr.
Poslato sa Lumia 925
Od ove ili prosle hrvati ti daju njihovu LK na srpsku adresu. A mozes i da privremeno odjavis boravak iz hr.
Poslato sa Lumia 925
Ne kažem da ne možeš, samo da li je po zakonu.
Probaj kada te zaustavi policija da pokažeš našu vozačku i tuđu lk
Probaj kada te zaustavi policija da pokažeš našu vozačku i tuđu lk
Matični i jeste republički. Ne može nikako biti isti u dva pasoša.branja napisao:Mozes. Ja imam. Cak imam i dva maticna i dve adrese, jer su lenji i jedni i drugi.
Poslato sa Lumia 925
Za dve adrese je ipak tvoja greška a ne njihova jer lažno prijavljuješ prebivalište.
Tako je, moze, ali nije po zakonu.
Možda nije po srpskom zakonu. Mnoge zemlje ne zanima kakva dokumenta imaš u drugim državama čiji si isto državljanin...
Mislim da kod nas ne moze po zakonu dupla vozacka/lk.