Vožnja pod dejstvom alkohola i narkotika
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Re: Vožnja pod dejstvom alkohola i narkotika
Zahebana situacija, ja ne znam sta bih radio u ovakvom slucaju ali jedno je sigurno, ovo joj sigurno nece pomoci da shvati moguce posledice voznje u alkoholisanom stranju sto neko rece, sutra ce udari coveka a onda bice kasno
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
To ti kazem, mora mnogo da je zaboli da nauci. Dokazala je da je glupa cim je sela pijana za volan, znaci, nije joj dovoljno reci jednom dvaput nego mora po guzi
Ja je ne bih pustio.
Ok je da se zajebe, svako napravi gresku nekad, pa te cukne, al pijano govedo bih u zatvor.
Pritom, mislim da je mnogo veca sansa da je nesto dodatno sjebala ispod branika, jer je vec bio polomljen i nije apsorbovao udarac kako treba.
Ok je da se zajebe, svako napravi gresku nekad, pa te cukne, al pijano govedo bih u zatvor.
Pritom, mislim da je mnogo veca sansa da je nesto dodatno sjebala ispod branika, jer je vec bio polomljen i nije apsorbovao udarac kako treba.
ii naravno dolazimo do standardne price
zasto si je pustio da ne plati kaznu?
posto je vozila jugo verovatno bi joj jos neki oprostili, da je vozila neki SUV bila bi ili sponzorusa ili tatina cerka koju treba poslati u zatvor na 5god, bolje nego da pijane bahate dzipadzije gaze narod po ulicama... ovako nema za kaznu pa neka vozi pijana slobodno, neka gazi redom, udara koga stigne

posto je vozila jugo verovatno bi joj jos neki oprostili, da je vozila neki SUV bila bi ili sponzorusa ili tatina cerka koju treba poslati u zatvor na 5god, bolje nego da pijane bahate dzipadzije gaze narod po ulicama... ovako nema za kaznu pa neka vozi pijana slobodno, neka gazi redom, udara koga stigne

- Rakhil
Stoji i to sto kazes. Ja bi joj jebo nanu pa da vozi spejs satl, ali fakat smo onako hriscanski bolecivi na idiote slabijeg imovnog stanja
Evo pošto sam jedini ja, a da nisam učestvovao u događaju (mislim na Grujića), rekao da bih joj oprostio a ostali to mišljenje osuđuju, dozvolite da obrazložim.
1-Situacija da šteta od prethodnog naslanjanaj nije sanirana jer se čeka proleće zbog radova, a situacija sa osiguranjem rešena. ovo čukanje nije napravilo veću štetu nego što je već učinjena (branik mora da se radi pa mora imao još koji ožiljak ili ostao na postojećem). Tako da bi cimanjem ove situacije od osiguranja bilo samo izvlačenje love, što u duhu našeg naroda i ne osporavam čak naprotiv jer oni tebe gledaju da zavrnu kad moraju da isplate a ovo ti dođe zicer. No taj zicer bi postigao tako što bi, kao što Gruja reče, zarad lične koristi od 100-200e neko (dotična devojka) morala da strada 1300+e. A sve po zakonu. Ali meni iskreno i ne baš tako mirne savesti. Po meni nebitno dali je u pitanju žensko i yugo ili muško i X6. Pa nije uleteo sa 200 i oduvao auto. Praktično šteta koja se u igri slučaja može smatrati kao da je i nije bilo.
2-Umemo ovde da kmečimo kad moramo da platimo neku mandatnu kaznu od 5000din, ali bi zato bez probleme, šta više bili bi srećni, kad bi neko morao da plati preko 20x veću cifru. Ala smo dvolični.
3-Kad tu i tamo drmnemo 1, 2 pa posle toga sednemo za volan skloni smo da sebe opravdamo najstrašnije. I zašto je moralo, i kako nije strašno. Šta god da treba.
4-Da li smo i jednom članu na bilo kom okupljanju zamerili, skrenuli pažnju što popije 0,5l kriglu pa se posle svi lepo raziđemo? Nekad možda i budu 2, ne brojimo, ne korimo. Aj Boga ti šta je to strašno, pa i ne oseti se.
5-Da li ste ikad napravili neko sra*e za volanom, pa ipak prošli nekažnjeno? Kako ste se posle toga osećali? Nije vam prošlo kroz glavu "Budalo šta ti je ovo trebalo? Budi srećan što se ovako završilo, pa vidi trebali ti tako nešto naredni put."
6-Meni je jednom u dosta ozbiljnoj situaciji, koju sam ja izazvao, oprošćeno od strane policajca. Cenim to. A cela situacija, iako sam sa te strane prošao "jeftino", je ostavila dubok trag u sećanju. Nikad ne reci nikad (to samo glup čovek istrči), ali mislim da je lekcija naučena.
I oprostite, ali da prokomentarišem i sledeće:
Ne mislim za sebe da sam ikakav poseban vernik, niti sam se ikad u to nešto specijalno udubljivao, niti se smatram Srbendom, niti mi smeta neka druga vera, nacija... Samo nije prijatno kad počneš zbog toga što jesi da se u sopstvenoj kući osećaš nelagodno, kao da si tim što jesi neki krivac.

1-Situacija da šteta od prethodnog naslanjanaj nije sanirana jer se čeka proleće zbog radova, a situacija sa osiguranjem rešena. ovo čukanje nije napravilo veću štetu nego što je već učinjena (branik mora da se radi pa mora imao još koji ožiljak ili ostao na postojećem). Tako da bi cimanjem ove situacije od osiguranja bilo samo izvlačenje love, što u duhu našeg naroda i ne osporavam čak naprotiv jer oni tebe gledaju da zavrnu kad moraju da isplate a ovo ti dođe zicer. No taj zicer bi postigao tako što bi, kao što Gruja reče, zarad lične koristi od 100-200e neko (dotična devojka) morala da strada 1300+e. A sve po zakonu. Ali meni iskreno i ne baš tako mirne savesti. Po meni nebitno dali je u pitanju žensko i yugo ili muško i X6. Pa nije uleteo sa 200 i oduvao auto. Praktično šteta koja se u igri slučaja može smatrati kao da je i nije bilo.
2-Umemo ovde da kmečimo kad moramo da platimo neku mandatnu kaznu od 5000din, ali bi zato bez probleme, šta više bili bi srećni, kad bi neko morao da plati preko 20x veću cifru. Ala smo dvolični.

3-Kad tu i tamo drmnemo 1, 2 pa posle toga sednemo za volan skloni smo da sebe opravdamo najstrašnije. I zašto je moralo, i kako nije strašno. Šta god da treba.
4-Da li smo i jednom članu na bilo kom okupljanju zamerili, skrenuli pažnju što popije 0,5l kriglu pa se posle svi lepo raziđemo? Nekad možda i budu 2, ne brojimo, ne korimo. Aj Boga ti šta je to strašno, pa i ne oseti se.

5-Da li ste ikad napravili neko sra*e za volanom, pa ipak prošli nekažnjeno? Kako ste se posle toga osećali? Nije vam prošlo kroz glavu "Budalo šta ti je ovo trebalo? Budi srećan što se ovako završilo, pa vidi trebali ti tako nešto naredni put."
6-Meni je jednom u dosta ozbiljnoj situaciji, koju sam ja izazvao, oprošćeno od strane policajca. Cenim to. A cela situacija, iako sam sa te strane prošao "jeftino", je ostavila dubok trag u sećanju. Nikad ne reci nikad (to samo glup čovek istrči), ali mislim da je lekcija naučena.
I oprostite, ali da prokomentarišem i sledeće:
To postoji neka bolest u hrišćanskoj veri? Kako je krenulo još malo će nam trebati čelična mu*a da u Srbiji kažeš nekome da si hrišćanske pravoslavne veroispovesti, a onda ni da si Srbin.Rakhil napisao:ali fakat smo onako hriscanski bolecivi na idiote slabijeg imovnog stanja
Ne mislim za sebe da sam ikakav poseban vernik, niti sam se ikad u to nešto specijalno udubljivao, niti se smatram Srbendom, niti mi smeta neka druga vera, nacija... Samo nije prijatno kad počneš zbog toga što jesi da se u sopstvenoj kući osećaš nelagodno, kao da si tim što jesi neki krivac.
Pustio bih i ja.Stjepa napisao:Evo pošto sam jedini ja, a da nisam učestvovao u događaju (mislim na Grujića), rekao da bih joj oprostio
- Rakhil
Stjepo, ko ti se iskenjao u musli jutros?
Post ti je pun generalizacije. Ja ne pijem nikad nista kad vozim, tako da mogu da kenjam kome god hocu, principijelno.
A ovo za hriscanstvo, ne znam sto si se nasao prozvan, ko ti brani da budes hriscanin, narocito u Srbiji? Kapiras li da sam ponekad prosto ironican bez neke dublje namere?
Post ti je pun generalizacije. Ja ne pijem nikad nista kad vozim, tako da mogu da kenjam kome god hocu, principijelno.
A ovo za hriscanstvo, ne znam sto si se nasao prozvan, ko ti brani da budes hriscanin, narocito u Srbiji? Kapiras li da sam ponekad prosto ironican bez neke dublje namere?
Stjepa napisao: 2-Umemo ovde da kmečimo kad moramo da platimo neku mandatnu kaznu od 5000din, ali bi zato bez probleme, šta više bili bi srećni, kad bi neko morao da plati preko 20x veću cifru. Ala smo dvolični.![]()
vozim cesto preko ogranicenja, parkiram se i gde treba i gde ne treba ali nikad u zivotu nisam seo u auto a da nisam ima 0.0

pre bi rekao da smo dvolicni kad pustamo pijane da voze, a posle se cudimo gde je bila policija kad mladi vikendima ginu pijani...
ne znam sto si se nasao prozvanim, rekao sam:
ADrei napisao: posto je vozila jugo verovatno bi joj jos neki oprostili,
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
A neki joj i "ne bi oprostili".
Tapatalk with Desire 500
Tapatalk with Desire 500
Posetite www.garaza.rs !
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Promasujes poentu - ova sto vozi dzipa od 50k evra i da je zveknes 5k evra po novcaniku - jebe joj se - i tako ne zaradjuje ona te pare...ADrei napisao:ii naravno dolazimo do standardne pricezasto si je pustio da ne plati kaznu?
Ova koja vozi juga - dovoljna joj je i ona prva kazna da oseti po dzepu.
Elem, ne opravdavam voznju u alkoholisanom stanju, ali u datoj situaciji bih je i ja 100% pustio.
@Grujic
Respect!
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
I ja bih je pustio AKO I SAMO AKO sam imao prethodno vec stetu na braniku i da sam ga vec spremio za zamenu. Zasto biti proklet (makar i principijelno) da nekome sjebes narednih par meseci sa 1300 eura i godinu dana bez dozvole?
Licno poznajem par devojaka koje voze jugice, ne zato sto vole nego zato sto moraju-nemaju drugo, jedna pici svaki dan sa Vozdovca u Bataju na posao-nema kako drugacije. Vozio sam i sam zastavu, sranje je to jbg, lose kocnice, los auto stalno se nesto kvari...
Ako je pak mlada, zelena, lepa, ne bih joj "oprostio" ali jbg, mladost-ludost, svakome se desi (pardon NEKIMA od nas) da popijemo po neku, pa za volan.
Ljudi smo, gresimo, sto rece blazenopocivsi prosli Patrijarh: "Budimo ljudi iako smo Srbi."
Licno poznajem par devojaka koje voze jugice, ne zato sto vole nego zato sto moraju-nemaju drugo, jedna pici svaki dan sa Vozdovca u Bataju na posao-nema kako drugacije. Vozio sam i sam zastavu, sranje je to jbg, lose kocnice, los auto stalno se nesto kvari...
Ako je pak mlada, zelena, lepa, ne bih joj "oprostio" ali jbg, mladost-ludost, svakome se desi (pardon NEKIMA od nas) da popijemo po neku, pa za volan.
Ljudi smo, gresimo, sto rece blazenopocivsi prosli Patrijarh: "Budimo ljudi iako smo Srbi."
Zakasnio si cirka 30-tak godina sa ovom izjavom. Sada je upravo suprotno, tj ja mislim da je veci problem reci na ulici upravo suprotno.Stjepa napisao:Kako je krenulo još malo će nam trebati čelična mu*a da u Srbiji kažeš nekome da si hrišćanske pravoslavne veroispovesti, a onda ni da si Srbin.
Ako ne verujes, okusaj se, na bilo kom skupu gde ima 10 ili vise ljudi.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Lako je tudjim k gloginje mlatiti...
Ovde je bio relativno star auto, pa mlada devojka u Yugu, pa vec ostecen branik, pa jos nije vas auto...
Zanima me kako bi reagovao neko sa novijim autom u tom slucaju, bas verujem da bi ovako lagano komentarisali...
Ovde je bio relativno star auto, pa mlada devojka u Yugu, pa vec ostecen branik, pa jos nije vas auto...
Zanima me kako bi reagovao neko sa novijim autom u tom slucaju, bas verujem da bi ovako lagano komentarisali...
Naveo sam, ako i samo ako... Vozim relativno mlad auto, koji pritom ima solidno skupe branike + parking senzore tako da ne znam da li bih joj oprostio da je poptuno ispravan -ogradio sam se na vreme.