Mađarska - šoping, obilazak, aquaparkovi...
-
- Pridružio se: 26 Jun 2012, 10:33
- Garaža: Skoda Octavia MK3 TDI, BMW 320D E90 LCI
Re: Segedin - šoping i obilazak
Isao je moj kum pre 10ak dana, cene vidis i na sajtu.. Manje vise je skoro isto.. Sto se tice povrata, i kod nas dobijas povrat za kolica, a nema zezancije sa papirima, granicom i naravno ponovnim odlaskom u HU zbog podizanja para.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Dakle, varijanta "sedi si gdi si, jer ni za tu gdi si nisi" 

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
Planiran da odem do segedina ovih dana,pa mi recite dali moram da kupim vinjetu,negde sam cuo da su uveli od skoro vinjete i kad ides do segedina,koliko kosta vinjeta za 1 dan ili najmanja cena koja je?I nebih hteo da lutam od prodavnice do prodavnice ,jel ima neki mol kao kod nas delta city?Planirao da kupim patike,majca neka,kompijutersku opremu,i naravno neka klopa za kucu,tipa virsle,neki kremovi....
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Vezano za putarine: http://blog.garaza.rs/nove-putarine-u-madarskoj/
Ostalo će ti odgovoriti forumaši koji redovno posećuju Segedin, mada ima već dosta informacija u ovoj temi.
Ostalo će ti odgovoriti forumaši koji redovno posećuju Segedin, mada ima već dosta informacija u ovoj temi.
Posetite www.garaza.rs !
Dali moze da se vinjeta kupi na nekoj od mol pumpi u srbiji pre granice,cuo sam da sve molove pumpe u srbiji imaju vinjete madjarske za prodaju,pa samo da pitam?
Ima na molu u b.jerkovic kod one lakat krivine.
Послато са 6016X
Послато са 6016X
Verovatno neće ići u BG po vinjetu.
Ima i bliže, možda u Venizelosovoj u NS.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

jel se isto lepi na soferku ko registracije nase?ili je neki tip fiskalnog racuna na kome pise moja tablica i rok dokle vazi?A odlucio sam da odem u neki mol koji se zove Arkad,malo sam izguglao i video da imaju ok prodavnice tamo i da je fazon delta citiya sve na jednom mestu.Samo jos da vidim dali cu ici na povracaj pdva,posto neplaniram da kupujem sve u jednoj prodavnici,tako da ko zna dali se isplati otici za neke patike,dzojstike za ps4 i tako nesto 

Nema nalepnice. Ubace ti tablicu u sistem, a račun čuvaš za policiju ako traže. Mislim da je 15 dana najkraća vinjeta. Ne znam tačno cenu, zajedno mađarska i austrijska od 15 dana koštaju 27 eur, uzeo sam u subotu.
Tapatalk
Tapatalk
a mol prodaje i austriske vinjete
, mislim da je 10 eura za hu,tako pise na blogu garaze,e a sta se desava ovako,zaustavi me hu policija kaze daj vinjetu taj racun,ja izvadim mol racun,on kaze sta je bre ovo
kontam da mol daje fiskalni racun koji nije validan u hu
ili daje neke posebne racune? 

-
- Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
- Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI
Poseban tiket ide, tako da nemas sta da brines. Znam da su ljudi uzimali na pumpi na Futoskom putu i nisu problema imali.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ako se ne varam Mol u NS ima i na Futoškom putu, a i na autoputu ka SU.
Širim haos!
da da ima
Znaci : mora vinjeta i ako ides samo do Seg ? 5.000 huf / god ?
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Mora, nažalost, čak i do prvog isključenja za stari put koje je na par stotina metara od graničnog punkta.
Sent from my Sony XPERIA M2 Aqua
Sent from my Sony XPERIA M2 Aqua