VW Golf VII

Opšte diskusije o markama i modelima automobila
Odgovori
Korisnikov avatar
profesorPROST
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50

Re: VW Golf VII

Post od profesorPROST »

Sve ide svojim tokom :)

Slika

Slika
Never Say Never Again
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

A 6-ica i 7-ica sto ih vise gledam, sve su mi vise i vise ne slicne nego ISTE! Kao Zastava 101 i Zastava 101 Comfort.
... i sve mi se manje svidja zbog toga. :nonono:

Sta su dizajneri radili 6 godina?
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
ZAXSPEED
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 16:43
Garaža: Passat B7 , Clio IV 1.5 dci

Post od ZAXSPEED »

Baš su napredovali za 4 decenije! Mislim, ima li ko bolji? Da smo bili pametni mogli smo i mi tako sa FLORIDOM! Ko zna, možda bi sada imala automatski menjač sa 7 brzina. Ma nema bre brate, Golf je Golf. Eeeeee šta ja vozim tek sad vidim. Da sam tada kupio 3 još bi bio u fazonu! :kuku: :kuku: :kuku: :kuku: :kuku:
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:

Post od Texonja »

Dobro sad, ova 7-ica nije nista bolja od 6-ice, ali od Megana... :mrgreen:
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Kako ne shvatate to je kao porsche 911 :mrgreen:
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Ma zapravo nisu ništa napredovali, 7 je u stvari isti ko i 1 samo blaaaago restilizovan, a ni to posebno :kuku:
Korisnikov avatar
nsam49
Reactions:
Pridružio se: 07 Feb 2012, 20:31

Post od nsam49 »

Verovatno se dosta razlikuje od sestice.
Petica i sestica su nebo-zemlja, nego ljudi pricaju da su isti a nisu ni seli u auto i vozili se...
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

Dobar :bravo:, ali ipak priznajem mozda je za nijansu trebalo da se razlikuje od sestice, bar napred. :pardon:

EDIT: Ove dve slike koje je profesor postovao, stvarno objasnjavaju sve. :)
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
igorche20
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:34

Post od igorche20 »

Sve je kako treba, vreme ce pokazati :D
Korisnikov avatar
mr.Big
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 21:02

Post od mr.Big »

ZAXSPEED napisao:Baš su napredovali za 4 decenije! Mislim, ima li ko bolji? Da smo bili pametni mogli smo i mi tako sa FLORIDOM!
Zašto se na autoforumu kola komentarišu i gledaju očima ženskih korisnika istih (bilo za volanom ili kraj njega) ?

BTWhttp://www.youtube.com/watch?v=M8sFupDAwvo
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:

Post od Texonja »

mr.Big napisao:Zašto se na autoforumu kola komentarišu i gledaju očima ženskih korisnika istih (bilo za volanom ili kraj njega) ?
Zato sto za 20 i kusur hiljada eura ocekujes pored gvozdja da dobijes i nesto malo dizajna. Barem ja.
Korisnikov avatar
profesorPROST
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50

Post od profesorPROST »

Slika
Never Say Never Again
Korisnikov avatar
mr.Big
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 21:02

Post od mr.Big »

Nije jedina svrha dizajna auta ,,wow efekat''. Ovde je izgled odlično usklađen sa ukupnom filozofijom Golfa -bez egzibicija u bilo kom pogledu ,sa ekstremnom funkcionalnošću. Za šepurenje je Seat.
Probajte da zamislite da nisu postojale dosadašnje generacije Golfa i da je ovo sasvim nov VW model. Ja bih bio oduševljen izgledom -muški Polo.
A što se tiče jednoličnog izgleda Pola, Golfa, Pasata itd...-to i meni ide na ganglije.
Korisnikov avatar
dag81
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
Kontakt:

Post od dag81 »

Klasicno brutalan po meni, sav je skladan i nabijen sto se meni svidja i uvek mi se svidjalo kod Golfa. Klasika sa detaljima. Ne da bih ga vozio, negoo...
Inace svidja mi se i unutrasnjost, posle onog fijaska sa peticom, za moj ukus, sestica mi je vec dosta bolja, ali ovo je bas kao da je klasa vise. Mada to i krasi VW uostalom, osecaj kao da se vozite u segmentu vise nego sto jeste.

Sa druge strane ocekivao sam da malo zastrane sa dizajnom, posle onih rendera, ali mi je drago sto su ostali na svom putu, sigurnom putu i tu nema greske.
580124_326604224101923_1583504558_n.jpg
386356_326604184101927_291135675_n.jpg
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:

Post od Texonja »

mr.Big napisao:Nije jedina svrha dizajna auta ,,wow efekat''.
Probajte da zamislite da nisu postojale dosadašnje generacije Golfa i da je ovo sasvim nov VW model.
Nije u pitanju WOW efekat, nego cinjeica da vizuelno izgleda gotovo isto kao 6-ica. (ok, mi koji pratimo cemo prepoznavati, ali za 90% populacije ce izgledati isto)
Meni se to ne dopada i to sam mislio kada sam rekao da bih uz novu mehanizaciju i gvozdje voleo i malo dizajna.

Sto se tice drugog dela post-a, to si dobro rekao i to je tacno. Kada bih ga zamislio kao da ne postoji nijedan prethodni Golf, bio bi vise nego OK, ali necu da zamisljam...
Odgovori