http://prijemnoodeljenje.com/
NAVAK Track Day
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Re: NAVAK Track Day
Pa da vozi i domaci sampionat ne bi imao puno km za unapredjenje vestina
Aki je stvarno entuzijasta u pravom smislu te reci, ko nije citao njegov blog treba obavezno da baci pogled
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Nije tu pitanje iskusnog vozača koji na nepoznatoj stazi treba da brusi desetinke, nego o amateru kojem mali napredak pravi dosta sekundi napretka. Uostlaom, imaš Akijeve snimk na yt s prvog ili drugog Navaka pa možeš da vidiš kako tada nije znao ni volan da drži kako treba, a putanje su mu skoro turističke, kao i većini koji su bili tada na td. Pošto je entuzijasta, naravno da je napredovao i to je razlog skidanja vremena.
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Kako god, po mom misljenju sa proslogodisnjih 1:43 je dotakao neki max sa tim automobilom. Nije Navak bas tehnicka staza, ima deonica gde mnogo znaci snaga i ne moze se zameniti vestinom.
Nego, interesantno mi je da su dali stazu na sat vremena i merenje vremena za ovaj iznos kotizacije. Da li je bilo ukupno I tih 20 automobile? Da li je bilo sponzora? 48k je bas malo da neko odvoji vreme i osoblje koje ce sve nadzirati.
Nego, interesantno mi je da su dali stazu na sat vremena i merenje vremena za ovaj iznos kotizacije. Da li je bilo ukupno I tih 20 automobile? Da li je bilo sponzora? 48k je bas malo da neko odvoji vreme i osoblje koje ce sve nadzirati.
Svakako su imali i osoblje i sve, jer su motori vozili od 10-17h.
KTM je imao Michelin S9 slikove (hard komponenta)Markoni napisao:Polu slik je imao KTM, oba Megana RS na prednjim tockovima.
106 je imao slikove ako se ne varam, mozda i ova 2 Jugica grupe N. Zapamtio sam da Andrej na Yugu nije imao.
Evo jedan video iz Honde.
https://www.youtube.com/watch?v=9GBz6rx ... ture=share
Uveren sam da će se spustiti na 1:40 sa trenutno pripremljenim autom i slikovima.schonenk napisao:Kako god, po mom misljenju sa proslogodisnjih 1:43 je dotakao neki max sa tim automobilom. Nije Navak bas tehnicka staza, ima deonica gde mnogo znaci snaga i ne moze se zameniti vestinom.
Da, greska moja, zaboravih da si mi i tamo rekao da je full slick.
Znači, Golf je bio sa normalnim gumama?
Najlepša dva
Najlepša dva
Markoni napisao:
![]()
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Šteta što nisam bio, turistički, jer nemam ja auto za stazu. Lepo druženje. Svaka čast organizatorima.
Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
I to renomirane firme Barum model Bravurisschonenk napisao:Koliko vidim i Zlaja je pozadi vozio poluslikove
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Z4M kupe je tata...auto za sva vremena. Šteta što se tako ludi BMW više neće praviti. Kao da su ga Englezi pravili, a ne Nemci.
Nemam ni ja auto za stazu ali moram da poradim na tome. 
Vlasnik Z4M je bas veliki auto entuzijasta i ljubitelj BMWa. Ima i prelep M3 E46 Coupe, mis sivi.
Vlasnik Z4M je bas veliki auto entuzijasta i ljubitelj BMWa. Ima i prelep M3 E46 Coupe, mis sivi.
Svaka cast entuzijasti na izboru.
Bas svaka cast
Jel ovo trackday putanja? Jel i dalje nema obilazenja u krivini?

Nema obilazenja na kocenju... to je ta putanja