Koji je Vas sledeci auto? [realne varijante]
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: Koji je Vas sledeci auto? [realne varijante]
Ma vazi sto su zbog krila ispucali bocni air bagovi.. Branjo, pa lozi te opasno.
Vidi na sta lici ovako preko fotki, uzasan je.
Za 5.000 mozes bolje da prodjes.
Vidi na sta lici ovako preko fotki, uzasan je.
Za 5.000 mozes bolje da prodjes.
Brzine idu u H-a !!!

McGruja napisao:Nikad

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Kako je bre dobar ako su izleteli jastuci? Nova kola se deformišu načisto i u sudarima kad su G sile nedovoljne da se jastuci otvore.
Taj auto je sigurno sređivan dobrano pre nego što je stigao ovde.
Taj auto je sigurno sređivan dobrano pre nego što je stigao ovde.
Pa valjda vidite da je auto za staze i velike brzine. Mora malo da je čuknut. 

Skorpija branjo moj
Slazem se sa ostalima da mi je prica totalno sumnjiva,i da je cena prevelika. Ali unutra izgleda bas ocuvano

Slazem se sa ostalima da mi je prica totalno sumnjiva,i da je cena prevelika. Ali unutra izgleda bas ocuvano
Pod uslovom da je njegov enterijer uopšte, a ne od nekog donora.
Nemam pojma što diskutujemo uopšte o autu koji je ispucavao jastuke?

Nemam pojma što diskutujemo uopšte o autu koji je ispucavao jastuke?
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
E, ovakav auto treba znati prodati... 

nidzo otkud ti to da ako su autu ispucani jastuci uopste nije za diskusiju. Uostalom kako uopste znas da tvoja alfa nikad nije ispalila jastuke? Moj drugar je bocno tockovima udario u ivicnjak i iskocile su mu bocne zavese, dakle auto limarijski nije bio ni dodirnut, jel to znaci da taj auto ne valja nista?
Koliko je realno imati elektro automobil u Srbiji, da li se to moze registrovati.
Naravno samo za gradsku voznju i potrebe posla.
Nesto poput ovoga>
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/detai ... eNumber=14#" onclick="window.open(this.href);return false;
Naravno samo za gradsku voznju i potrebe posla.
Nesto poput ovoga>
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/detai ... eNumber=14#" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Moze da se registruje, samo se spremi da prikupljas dodatnu papire od prozivodjaca, a preko nasih uvoznika. Znaci glavobolja u najavi.
3-Series F3x
3-Series E9x
5-Series F10
A6
A5
A4
neka od tih
Sad vidjet cemo 
3-Series E9x
5-Series F10
A6
A5
A4
neka od tih

Interesanto mi zvuci da imam takav auto, naravno nebih ulazio u kupovinu dok se registracija i sve ne regulise da budeDzoni_m napisao:Moze da se registruje, samo se spremi da prikupljas dodatnu papire od prozivodjaca, a preko nasih uvoznika. Znaci glavobolja u najavi.
kao i kod ostalih automobila, ima jedan elektro Citroen Saxo u oglasima kod nas registrovan je.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Ovom autu je motor prljav kao Sarancetovom Puntu posle poplave. Ne kazem da je bio u poplavi ali sta su mu radili da je ovoliko prljav, zar on nema ispod sus pleh?. Uglavnom slazem se sa ostalima, ne bih ja dao te pare za ovo. Samo zazor izmedju branika i haube ukazuje na to da je bilo neko vece cukanje. I sto je McGruja rekao, zbog tog stajanja od 6 meseci moras da mu radis veliki servis, a mozda cak i kocnice.branja napisao:Preksinoc sam dobio ponudu za Grande sport. Autu je izleteo er beg iz sedista i zavesa, a samo je krilo uradjeno. Stoji od marta na carini jer decko ima oko 20 vozila i nema kinte da sad plati carinu. Inace od coveka sam vec kupio kombi i dao bi mi GP na pocek. Cena da on sve sredi je 4500-4700 ali moze malo da se obori. Fora je sto je auto dovezen do magacina gde sad stoji. Kako su se aktivirali ovi er begovi malo mi je sumnjivo. Nalepnice bih odmah skinuo jer su teska seljana. Inace sto Route kaze cim je zalepio to mora da je neka teska lozana, pitanje u kakvom je stanju auto. Inace auto je 2007. godiste.