A4, A6, Q5 koji?

Razne informacije u vezi kupovine automobila
Zaključana tema
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Re: A4, A6, Q5 koji?

Post od Laki021 »

Previse zainteresovanih ljudi se raspituje, nije ni cudo da baguje od preopterecenja :)
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Re: AW: A4, A6, Q5 koji?

Post od Floyd »

Delija napisao:
Floyd napisao:Au pa otkud Alfa u ovoj priči :)
Aj neka je sa srećom...
Delija napisao:
Jel znas mozda posto je M Sport paket u odnosu na Sport?
Vizuelna razlika je bas velika...
Mislim da je duplo skuplji... oko 4k ali ne mogu sad da proverim :)
Aj' proveri, ako te ne mrzi.
Ako je "samo" 2k evra razlike mozda da se proguta knedla :D
Ne mrzi me ali sad mi nije komp pri ruci a i u gužvi sam nekoj...
nenad.fil
Reactions:
Pridružio se: 21 Maj 2012, 19:16

Post od nenad.fil »

Nisam ja prenaglio sa prodajom vec vise nisam imao zivaca da popravljam sitnicu za sitnicom a svaka sitnica 50-100 eura. Svaki mesec svetli jedan "check engine" sa razlicitim motivima. Senzor temperature goriva je pre prodaje OPET poceo da zajebava iako je bio zamenjen.

Tih stvari je meni vise bio PUN KUFER i resio sam da se oslobodim stresa pa makar po cenu para. Ono sto rece Heroj, ttacno je da odrzavanje mercedesa ne kosta kao odrzavanje npr. fijata ali ja koji nikada nisam ni na jednom autu sktrario za odrzavanje sam se SVAKI JBN put kada sam imao kvar ma koliko sitan bio, pitao "da li je to sada to" i ispostavljalo se da ipak, nije. Meni su moji zivci bitniji od znacke i premijum auta.

By the way, Scudi, ni ja moj nisam platio malo plus sam odradio proveru i sve servise odmah posle kupovine.

Kako kvalitetno proveriti auto u sred Stuttgarta sa bratom masincem, kome jako verujem jer kola zna "u dusu" a nemas ni star dijagnostiku, ni dizalicu ni kanal, niti bi diler uopste dozvolio da mu prckas po autu koji jos nisi kupio.

Pritom, kako dodjes i pitas za auto on ti kaze "za Vas imamo kola odvojena na onom tamo delu" posto cuje da smo iz Srbije. TIM RECIMA.
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

nenad.fil napisao:Nisam ja ttacno je da odrzavanje mercedesa ne kosta kao odrzavanje npr. fijata ali ja koji nikada nisam ni na jednom autu
Forum stvarno svašta trpi. Naopako da je to istina što si napisao. Nas Stilo ni blizu nije koštao za ovih 8 godina koliko tebe taj tvoj Mercedes. :-D

Ajde se malo uozbilji sa izjavama plz.

Tapatalk Pro
nenad.fil
Reactions:
Pridružio se: 21 Maj 2012, 19:16

Post od nenad.fil »

Nidzo uopste ne razumem sta tebi nije jasno u ovome sto sam napisao? Citirao si JEDAN DEO TEKSTA i potpuno promasio sustinu. Hajde sada lepo nazad, pa ponovo procitaj ovaj put pazljivije.

Napisao sam da odrzavanje mercedesa kosta daleko vise od odrzavanja npr. fijata. Sta nije jasno?!

Sto se tice ozbiljnosti izjava, ne zelim da komentarisem.

I da, u pravu si, stvarno forum svasta trpi...
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Pa i rece covek da ne kosta kao odrzavanje Fiata...
A pored toga, i Mercedes mozes da odrzavas sa delovima od 500 dinara, ali ce onda takav utisak i ostavljati.
Ja mogu da stavim plocice od 2500 dinara, mogu ove koje sam poslednji put stavio, za 7.000 valjda, a mogu i original, koje sam ranije stavljao, za 11.000...
Ista prica je i za filtere. Postoje original, postoji visoka klasa zamenskih, i postoje ti buvljoni, za par stotina dinara...
Ta brava je mogla da se popravi, kako nam je rekao Dule, i kostala bi 400e manje, to jest, 300e.
Mi to nismo znali, pa smo platili original u Mercedesu.

Stvar je samo u onome, sto neko precutkuje svoje kvarove, a neke sankcionise na zakrpu, dok neko otvoreno prica o svemu, i placa normalno zamenu delova, i popravke.
Za srpski mentalitet je Alfa super auto, takvi su i majstori, pa zaista izadje daleko jeftinije od Nemaca.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Off prebacen u temu o AR viewtopic.php?f=7&t=886&start=1320
Tema se zakljucava, a ako vlasnik zeli neka otvori novu temu u podforumu Garaza kada auto stigne.
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Zaključana tema